Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(rozete @ 2015 04 24, 17:32)
na jau dabar visai nekantrauju gauti po tokios reklamos biggrin.gif

Man jis tikrai stebuklingas. Tik vakar ejau su sijonuku ir nuogom kojom, o kitas 2 dienas buvau su dzinsais, o ir apsioviau greitai po pasitepimo, bet nei rubus istepe, nei nuo kuno nusitryne. Tik ranka buvau antrakart betepant kazkuo prabraukus ir toj vietoj sviesiau bei konturai tamsesni, tai paemiau ir lengvai nutryniau nelygumus sveitikliu, o geriausia, kad likusi dalis nenusitryne ir nepasidare demeta. Tada kai treciakart uztepiau krema, viskas graziai pasidenge ir susilygini spalva.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 04 24, 12:17)
Parasyk paskui atsiliepima apie AN kauke. Ji mano wishliste jau seniai.  ax.gif

Aš ją turiu. Nieko ypatingo. Antrą kartą nepirkčiau, o jei Lietuvoj gyvenčiau, tai ir parduočiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 04 24, 19:23)
Aš ją turiu. Nieko ypatingo. Antrą kartą nepirkčiau, o jei Lietuvoj gyvenčiau, tai ir parduočiau. biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Turejau visas AN kaukes, tai si maziausiai patiko, o ir pagrauzdavo oda. Nors as isvis nelabai kaukiu naudoju, nematau realaus poveikio dazniausiai...
Atsakyti
Ko ir bijojau.. Po poros dienu naudojimo naujo kremo, atrodo kaista zandai. Nedaug, neskauda, net paraude matosi. Kazin ar testi naudojima, gal ipras oda? g.gif
Atsakyti
[quote=Ms.Blonde,2015 04 24, 06:23]
Nu panos, nerealus Caribbean Solutions reikalas thumbup.gif
jau turejau si krema pernai. Jis gana skalsus ir neblogas, bet man turi viena trukuma-tai kvapas, kuris mane erzina. Bet mano uosle labai jautri. Kai pasitepu vakare, tai net miegoti negaliu. Negaliu pasakyti, kad kvapas bjaurus, bet mane erzinantis ir nezinau kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2015 04 24, 20:52)
jau turejau si krema pernai. Jis gana skalsus ir neblogas, bet man turi viena trukuma-tai kvapas, kuris mane erzina. Bet mano uosle labai jautri. Kai pasitepu vakare, tai net miegoti negaliu. Negaliu pasakyti, kad kvapas bjaurus, bet mane erzinantis ir nezinau kodel smile.gif

Kad jis bekvapis (bent as neuzuodziu nieko), o ir atsiliepimuose mini, kad neturi iprastinio idegio kremu kvapo g.gif Galvoju gal pakeite sudeti, nes pakuote dabar tokia kampuota, o seniau lyg apvalesne budavo.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 24, 21:14)
Kad jis bekvapis (bent as neuzuodziu nieko), o ir atsiliepimuose mini, kad neturi iprastinio idegio kremu kvapo g.gif Galvoju gal pakeite sudeti, nes pakuote dabar tokia kampuota, o seniau lyg apvalesne budavo.

mano tokia pokuote, kaip nuorodoje. Gal ir pakeite sudeti. Pradzioje ir man jis buvo bekvapis ir labai malonus, o po to kazkas pradejo erzinti ir net nesupratau kas. Tik po to supratau, kad tai , kaip svilesiu kvapas. Bet dar karta sakau, kad mano uosle labai jautri, kiti gal net nieko ir neuzuostu.Net nubegau, pradariau indeli ir iskart ant ranku kvapas liko. Bet gal cia kas oksiduojasi ir kvapas su laiku atsiranda. Jei ne kvapas, tai krema ivertinciau teigiamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 24, 20:11)
Ko ir bijojau.. Po poros dienu naudojimo naujo kremo, atrodo kaista zandai. Nedaug, neskauda, net paraude matosi. Kazin ar testi naudojima, gal ipras oda? g.gif

Man kaito zandai nuo Sibu kremo to akcijinio. Oda siaip nera jautri. Tad neissigandau ir taliau naudojau, praejo. Nezinau ka jums patart. Gal dar pabandykit rytoj. O ar tepat kazka dar ant virsaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 04 24, 23:17)
Man kaito zandai nuo Sibu kremo to akcijinio. Oda siaip nera jautri. Tad neissigandau ir taliau naudojau, praejo. Nezinau ka jums patart. Gal dar pabandykit rytoj. O ar tepat kazka dar ant virsaus?  g.gif

Pas mane du nauji produktai, Andalou seruma su spf patepiau pirma diena, nereagavo, tada Andalou CC pradejau ant virsaus. Speju antrasis cia.. Tepsiu toliau ir ziuresiu kas cia bus, nes labai jau gaila butu atsisakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 25, 00:48)
Pas mane du nauji produktai, Andalou seruma su spf patepiau pirma diena, nereagavo, tada Andalou CC pradejau ant virsaus. Speju antrasis cia.. Tepsiu toliau ir ziuresiu kas cia bus, nes labai jau gaila butu atsisakyti unsure.gif

Man Andalou CC taip pat sujautrino - pirma diena nieko, antra kaista oda ir raudonos demes prasimuse. Bet man turbut nuo visu BB ir CC taip pat, tai nezinau ka kaltint....
Atsakyti
thumbup.gif gavau lapeli su laukiamom trim eurinem siuntom

April 12, 2015
Subtotal€20.56Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €23.92

April 12, 2015
Order Total
Subtotal€21.27Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €24.63

April 12, 2015
Subtotal€21.70Shipping€3.36Tax€0.00
Reward€0.00Total Cancelled €0.00 Order Total €25.06

Tai kaip ten su rewardsais? Reik gal kazka kazkur paspaust? Nieko negaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 25, 01:00)
Man Andalou CC taip pat sujautrino - pirma diena nieko, antra kaista oda ir raudonos demes prasimuse. Bet man turbut nuo visu BB ir CC taip pat, tai nezinau ka kaltint....

Ir ka toliau darot - tepat ar nustojat? Raudonis dingsta paskui ar ne?
Atsakyti