Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(juste10 @ 2015 04 24, 09:52)
Iherbd parase,kad is Svedijos?Suma parasyta eurais ar doleriais?

Ne pirmą kartą keliauja per Švediją. Antspaudas berods būna ir muitinė gal tada dauiau ir nebesigilina. Turi jie ten to darbo užtektinai juk
Atsakyti
siandien gavau 04.12 (buvo uzsakyti du, bet atejo kolkas vienas), suma 22.96$ cool.gif
jame atejo ir AN pumpkin kauke, nekantrauju isbandyti bigsmile.gif taipogi ir cia isgirtas maroccan argan oil bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien gavau siuntinį, pirkau už 21,49 eur, ant dėžės buvo parašyta 22,78 dol. vakar vakare čia pasiskaičiau kas su ta muitine darosi, persigandau, kad ir aš užkliūsiu, o ryte atnršė siuntinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 04 22, 15:37)
Jau apsisprendžiau rašyti. Patarkite, ar siųsti registruotu paštu voke viską

Man el. skundų programa atrodo patikimiau. Ji taip pat yra trackinama, irgi turi atsakymą turėti. El. rašto vertė tokia pati kaip rašytinio. Kadaise esu rašiusi, ir ne tik paštui per tam skirtus puslapius - viskas ok ir oficialiai buvo. Mažiau žaidimo su ja.

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 22, 21:07)
Nu negi ten pradejo dirbt koks debilas naujokas, kuris vietoje dalybos dolerine suma padaugina is tu 1.0592  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo lotuliukas.gif

QUOTE(illuminated @ 2015 04 23, 14:49)
Galėtų abiem valiutom rašyt ant europinių dėžučių - ir doleriais, ir eurais.

Geriau tik eurais, nes tada svarstytina būtų, siuntinėtų laiškus. Tikiu, kad per laiką išsiaiškinsime su muitine.

Iherbui parašiau pasiūlymą, kad printintų ta valiuta, kuria mokėta ax.gif
Atsakyti
Iki kada galioja tas kursas 23.30$?
Atsakyti
Jau pasikeite kursas nuo geguzes 1 iki 5 dinos 1.0743, taigi leistina suma kiek isaugo 23,63$

Isbandziau antakiu seselius, nu tikrai malonu dazytis ir spalvos labai man tinka, aciu rekomendavusiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 24 balandžio 2015 - 11:09
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 24, 05:23)

Norejau ji imti kai kosmetikai buvo 20% off, bet ir taip 3 siuntinukus jau buvau uzsisakius, o ir permasciau, kad iki siol kiek esu bandziusi savaiminiu-naturaliu ir nenaturaliu, nei su vienu nesu susidraugavus. Labiausiai mane nervina kai pradeda nueidineti spalva ir tada patalyne, rubai rudom demem istepti buna, o ir kunas toks ruozais-kai kur yra spalva, kai kur ne, kaip zebras biggrin.gif Kaip suprantu dar tik pora dienu naudojate, papasakokit paskui kai prades luptis idegis smile.gif

QUOTE(raimaza @ 2015 04 24, 07:48)
Vakar pasiėmiau 04,10 dienos siuntinuką, ant dėžutės buvo parašyta kad siuntinys iš Švedijos, tai muitinė neprikibo nors suma buvo ribinė biggrin.gif

Tai kad daznai per Vokietija ar Svedija eina, bet cia tiesiog pastas ta raso ant lapelio kai atnesa, o muitine vistiek juk mato, kad is JAV siuntinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 04 24, 13:29)
Norejau ji imti kai kosmetikai buvo 20% off, bet ir taip 3 siuntinukus jau buvau uzsisakius, o ir permasciau, kad iki siol kiek esu bandziusi savaiminiu-naturaliu ir nenaturaliu, nei su vienu nesu susidraugavus. Labiausiai mane nervina kai pradeda nueidineti spalva ir tada patalyne, rubai rudom demem istepti buna, o ir kunas toks ruozais-kai kur yra spalva, kai kur ne, kaip zebras biggrin.gif Kaip suprantu dar tik pora dienu naudojate, papasakokit paskui kai prades luptis idegis smile.gif

Parasysiu Kolkas nieko neteplioja, net pasitepus ir apsivilkus rubu nepatepliojo. As savaiminiais nemegstu tepliotis, nes arba tepa kazka, arba negrazi spalva gaunasi, arba labai kruosciai reikia teptis, o ir siaip balta oda man netrukdo biggrin.gif Nesu daug bandzius, bet sis tikrai nustebino geraja prasme.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 04 24, 09:58)
siandien gavau 04.12 (buvo uzsakyti du, bet atejo kolkas vienas), suma 22.96$ cool.gif
jame atejo ir AN pumpkin kauke, nekantrauju isbandyti bigsmile.gif taipogi ir cia isgirtas maroccan argan oil bigsmile.gif

Parasyk paskui atsiliepima apie AN kauke. Ji mano wishliste jau seniai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 04 24, 13:17)
Parasyk paskui atsiliepima apie AN kauke. Ji mano wishliste jau seniai.  ax.gif

ok.gif
Atsakyti
nustebino mane si karta, pasto greitumas, siuntinys issiustas 17.04, o prie duru pristatytas 24.04! Norvegiskas pastas veikia kaip laikrodukas ir iprastai, lygiai po 12 dienu siuntinys jau budavo rankose. 4u.gif O db sumuse visus greitumo rekordus ...atejo lygiai per 7 dienas paprastu pastu!
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 24, 05:23)

na jau dabar visai nekantrauju gauti po tokios reklamos biggrin.gif
Atsakyti