Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 104

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 23, 15:32)
Sita

http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1
Sibiu muiliuka turejau, nepatiko man..

Jis su cheminiu filtru, matau. Kai nelabai išmanau šios rūšies filtrų ir ingredientų, čia saugus dalykas ar 50/50? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 23, 12:32)
Gal jei pradetu merginos Iherb prasyt, kad rasytu eur, tai pakeistu Iherb savo politika g.gif Nors dabar mastau ar gali ta daryt, jei siuncia is JAV. Ta prasme butu sandeliai Europoj, tai be problemu, bet is JAV siunciant turi $ verte uzrasyt (na kaip ir is LT siunciant siuntinukus i uzsieni LT seniau, dabar EUR uzrasoma, o ne kazkokia kita valiuta)... Gal ir del to nededa EUR ant siuntinio.

Galėtų abiem valiutom rašyt ant europinių dėžučių - ir doleriais, ir eurais. Gal ir nereikėtų tiek popierių visom siuntinėt ir vargintis.

Tas AN serumas su SPF ir domina mane, bet va tie cheminiai filtrai.. g.gif Nors čia, kaip suprantu, dar ne patys baisiausi filtrai, blogiausias iš jų - Octinoxate, bet vis vien dvejoju ar bandyt.. Kūnui kartsykiais pasitepliot tai dar dar (pati išvis kūnui galvoju kokį Alba Botanica kremą pasiimt ir nesukt sau galvos dėl to, juk ne kasdien tepuos vis tiek), bet kaip su veidu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 23, 15:27)
Jis su cheminiu filtru, matau. Kai nelabai išmanau šios rūšies filtrų ir ingredientų, čia saugus dalykas ar 50/50? ax.gif

Ne, jis visiškas š, jei vertinsime apie saugumą sveikatai.
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 23, 13:32)
Gal jei pradetu merginos Iherb prasyt, kad rasytu eur, tai pakeistu Iherb savo politika g.gif Nors dabar mastau ar gali ta daryt, jei siuncia is JAV. Ta prasme butu sandeliai Europoj, tai be problemu, bet is JAV siunciant turi $ verte uzrasyt (na kaip ir is LT siunciant siuntinukus i uzsieni LT seniau, dabar EUR uzrasoma, o ne kazkokia kita valiuta)... Gal ir del to nededa EUR ant siuntinio.

Nu bet... eurais tai priima. Durnystė ne kitaip. Jei priėmei tokia valiuta apmokėjimą, tai ir rašai tą valiutą ant dėžės.
Atsakyti
Ačiū už ats smile.gif

Beje, gal čia yra išbandžiusių Alba Botanica kaukę su enzimais? Ar kiek pravalo, paskaistina veidą? Turint omeny, kad su rūgštim (glikolio ir pan.) nelabai man klostosi, tai gal enzimai būtų kaip pakaitalas...
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2015 04 21, 19:03)
Sveiki, su tais euriukais ir ju sistema siuntimo jau susimakalavau  doh.gif uzsakiau prekyciu uz 25,06$, bet atsiskaiciavo rewards ir gavosi 23,43$ nuo saskaitos nuskaiciavo 22,11€.muitine sustabde siuntinuka, nori uzdeti muita, nes ant siuntinio parasyta 25,06$. Issiunciau visus dokumentus, tikiuos muito neuzdes del tu 11€ centu. blush2.gif  unsure.gif

Jus ziurekit ne kiek nuskaiciavo (nuskaiciavo juk suma su siunimu, o siuntimas neieina) ir ne kiek atskaiciavus rewards, o kiek ant dezes rasoma. Neaisku ar si suma su siuntimu ar be. Jeigu be, tuomet pagrindo apmokestinti yra, nes rewards nera skaitoma nuolaida ir jie yra iskaiciuojami i siuntinio verte.

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 04 22, 21:31)
Beje, ar cia tik man, ar iherbas isties eme greiciau suktis - siuntini gavau per 1,5 savaites nuo uzsakymo  blush2.gif

Greiciau pradejo suktis vezejai, muitine ir pastas biggrin.gif Iherbas juk greitai issiunciai, o paskui kiek laiko keliauja ne nuo ju priklauso smile.gif

QUOTE(MedaB @ 2015 04 23, 10:56)
Šiandien gavau 04.10 eurinį užsakymą. Eurais buvo suma viso 25,66 (užsakymo suma  20,66, siuntimas 5 eur). Ant dėžės doleriais 22,07. Muitinė neprikibo. bigsmile.gif

Tai ir negalejo prikibti, jei suma tik $22,07, nes siuo metu leidziama iki $23,30 smile.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 04 23, 12:32)

Netgi labai logiska sakyciau smile.gif
Atsakyti
Man atrodo normalu, kad rašo doleriais. Juk tarkim perkant iš UK galima pasirinkti atsiskaitymą eurais, bet juk and siuntinio vis tiek rašo prekės vertę svarais... Aš va feelunique perku kronom, bet man ant dėžės niekas nerašo vertės kronom. smile.gif Čia tiesiog kad žmogui būtų paprasčiau konvertuojant valiutą susigaudyti kainose. smile.gif
Atsakyti
Ką siūlytumėt pavartot (galimai) esant trišakio nervo uždegimui? Gali būt ir Lietuvoj. Galvoju greitu laiku paimt Vit. B kompleksą, bet jei yra dar kokių pasiūlymų, tai sakykit. 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Parašiau ir aš šiandien skundą dėl muito, nes suma 21,95 Euro. Net neėmiau siuntinio. Man įdomu, jei visai neimčiau siuntinio, kur ji dėtų paštas- siustų atgal, o kaip su grąžinimu pinigu butų? Gal kas jau turite patirties-pasidalinkite ax.gif
Atsakyti
Nu panos, nerealus Caribbean Solutions reikalas thumbup.gif Jau sakiau, kad po vieno karto man atrode, kad yra tonas, bet galvojau gal tik akys nori matyt ir matau ko nera. Vakar antrakart tepiau ir jau rudumas matesi gerai, bet vietoj pertraukos siandien treciakart uztepiau... Atrodau kaip po kokiu atostogu grizus cool.gif As per vasara nelabai tiek idegu, praktiskai cia jau mano maksimumas, nes as visus metus baltuole lieku. Tai siandien darbe vis ziurinejausi savo kojas (su sijonuku buvau) ir masciau per daug ar ne per daug idegta. Siaip rudumas naturalus, nera orandzionio tono, spalva lygi ir tt, bet man gal 3 kartu daugoka - 1 ar 2 uztektu pilnai. Aisku kieno oda tamsesne, tai turbut reiketu tu 2-3 kartu, kad pasimatytu, nors velgi nezinau kaip realiai butu.

Ikeliau posta apie ji i bloga, nors is esmes trumpai viska ir cia aprasiau 4u.gif

QUOTE(radminta @ 2015 04 23, 20:31)
Labas visoms,
Parašiau ir aš šiandien skundą dėl muito, nes suma 21,95 Euro. Net neėmiau siuntinio.  Man įdomu, jei visai neimčiau siuntinio, kur ji dėtų paštas- siustų atgal, o kaip su grąžinimu pinigu butų? Gal kas jau turite patirties-pasidalinkite  ax.gif

Na taip, siustu atgal. Iherb politika tokia, kad uz grizusius siuntinukus grazina 80% vertes (siuntimo negrazina), o jei jiems kazkokiu islaidu buna ta siuntinuka atgaut, tai ir tas islaidas nuraso is grazintinos sumos, t.y. visa suma-siuntimas-20%-Iherb islaidos. O jei netycia susigrazint siuntinuka jiems kainuoja brangiau nei siuntinio verte, tai jie liepia sunaikint siunta ir pirkejui nieko negrazina. Cia oficialiai taip, o kaip papuls jau laimes dalykas. Man rodos kazkurios siuntinukas jiems grizo ir grazino 80%.
Atsakyti
Vakar pasiėmiau 04,10 dienos siuntinuką, ant dėžutės buvo parašyta kad siuntinys iš Švedijos, tai muitinė neprikibo nors suma buvo ribinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 04 24, 08:48)
Vakar pasiėmiau 04,10 dienos siuntinuką, ant dėžutės buvo parašyta kad siuntinys iš Švedijos, tai muitinė neprikibo nors suma buvo ribinė biggrin.gif

Iherbd parase,kad is Svedijos?Suma parasyta eurais ar doleriais?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 04 24, 09:52)
Iherbd parase,kad is Svedijos?Suma parasyta eurais ar doleriais?

Vakare namuose dėžę išanalizuosiu
Atsakyti