QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 19, 17:50)
12 radau ir antra iltiny islindusy
Neblogai savam stiliuj mergina tikiuos kad neislys kaip sake po 7-10 dienu kas nors
Neblogai savam stiliuj mergina tikiuos kad neislys kaip sake po 7-10 dienu kas nors
šaunu aš apie iltinius bijau pagalvoti visai nebesusikalbesiu su vaiku
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 19, 19:58)
Mes po TA ugis 85cm ir 12kg 300g grizom namo ir drabuziai iskalbti buvo niu ka persireengem pavalgem ir einu dziaut i balkona su dziovus iseit negaliu o Laurynas juokiasi kad mama praso kad rankenele pasuktu , zodziu uzdare ir uzrakino mane jis, gerai kaimyne ejo pro saly paskambino draugei, drauge savo vaikinui, o vaikinas vyrui... is to strioko pamirsau vyro nr. tik atsiminiau mamos nr bet ji nepakele , bet greit prisiminiau kad bendra pazystama turim tai tetukas atleke ir isleido mane, is pirmo Laurynas juokesi, poto rekti pradejo , o galu gale verkti, vis kalbinau kad rankenel i virsu pakeltu ... poto dingo pabego jetus mintys kad tik nieku neliptu ... kvieciau kvieciau atejo vis kalbinau ir raminau kad nieku ne eitu butu su manimi daugiau nenoriu patirti ka patyriau siandiena
Su TA Linksmai gyvenat Nors jaučiu linksma nebuvo... o pas jus rankenos žemai? Nes pas mus kolks atrodo misija neįmanoma pasiekti balkono rankeną
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 20, 12:15)
o siandiena su mama kalbu per tel.ir ka atsisuku ziuriu ant palanges stovi virtuves net negera pasidare greit paciupau ji o jam laimes kiek ir juoko mamai vos sirdis ne issoko o jam juokas zemos palanges pas mus virtuveje ir svetaineje.
Paciupo mob. atrodo kad tolokai padejus buvau vyras raso sms: gerai pakalbejom su Laurynu
Paciupo mob. atrodo kad tolokai padejus buvau vyras raso sms: gerai pakalbejom su Laurynu
pas mus irgi toks laikas kai visur lipa, negalima akių nuleist...O telefonas irgi pagrindinis traukos objektas Bet tai šaunuolis L jau moka paskambinti tėčiui pasiskųsti, kad mama neklauso
O mes šiandien buvom pas ortopedą, tai viskas ok sakė Ir rekomendavo namie vaikščioti su batukais kieta užkulne, nes tokiems vaikučiams kai lengvas paviršius kripinėja kojytės ir gali pasitempti raiščius ir gali krypti kojytė į vidų, o batai padeda laikyti čiurną tiesiai. o ant šiurkštaus kilimo žolės ir smėlio sakė kuo daugiau basomis bėgioti Tai va, o mes darom atvirkščiai, namie su tapukais, kieme su batais. Dabar reiks atvirkščiai Nors kolkas vistiek manau likti prie tapukų, nes atrodo, kad vaikui patogiau...