Įkraunama...
Įkraunama...

2014 vasarinukai, 93 tema

Na va pagaliau gavo mano raganele skiepa smile.gif sake,kad reakcija gali pasireiksti po savaites. Vejo_mergaite kaip jums skiepas praejo?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 18, 10:36)
dekui  smile.gif  pamatysi ir pati sedesi tik paleisk i laisve , smelis yra vau koks geris vaikams  biggrin.gif

Paleidžiu kartais į laisvę ir susipykstam dažniausiai smile.gif o smelio dėžės pas mus nėra sad.gif nors buvome svečiuose tai kažkaip didelio susidomėjimo smėliu neparodė...bet gal todėl, kad nebuvo įlipusi į dėžę smile.gif jai reikia eiti, lipti ir viską nuo žemės rinkti smile.gif pas mus problema būna, kad pavargsta vaikščioti, supyksta, o ant rankų nenori...tada būna pikta ir nei į vežimą nei ant rankų, o ir jėgų eiti nebebūna sad.gif tai aš dar stengiuosi kuo ilgiau vežime išlaikyti smile.gif

QUOTE(minha @ 2015 05 18, 10:51)
laukiu nesulaukiu jau siltesnio oro, eisim i zaidimu aiksteles smile.gif

Rytoj žada sušilti smile.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 18, 11:13)
Na va pagaliau gavo mano raganele skiepa smile.gif sake,kad reakcija gali pasireiksti po savaites. Vejo_mergaite kaip jums skiepas praejo?

Mums irgi sakė, kad iki 10 dienų reikia stebėti...piktas tas skiepas, imunitetą labai susilpnina kiek žinau. tai mes pirmas dienas vengėm viešų vietų, kur daug žmonių. Bet atrodo atlaikėm. Tik labai piktas vaikas po skiepo buvo, irzli, sunkiai susikalbėti kelias dienas sekėsi smile.gif Bet nei paraudimo, nei temperatūros neturėjom. Nors gali būti, kad ne nuo skiepo ji pikta, nes jau 10 dienų praėjo, o ji visdar pikta biggrin.gif

Atsakyti
Manoji ir pikta biggrin.gif bet siandien geresne skiepas atvirksciai veikia matyt biggrin.gif
O siaip tai mes sia savaite iltiny issidaiginom ir dar daiginasi uztat ir siunta doh.gif buna kanda ka ir suskausta ziurek ir rekia jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2015 05 18, 11:51)
laukiu nesulaukiu jau siltesnio oro, eisim i zaidimu aiksteles smile.gif

mes vakar buvom iseje i lauka 16h ir iki18h kazkur jai ne ilgiau buvom lauke pataikem ant gero oro visa laika be lietaus buvo tik atejom namo pylt lietus pradejo laiku grizom namo smile.gif

Siandiena keliausim 15h pas gyd.skiepytis ir TA wub.gif idomu kiek paauges nes matosi kad paauges raba man vaidenasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 18, 17:05)
Manoji ir pikta  biggrin.gif bet siandien geresne skiepas atvirksciai veikia matyt biggrin.gif
O siaip tai mes sia savaite iltiny issidaiginom ir dar daiginasi uztat ir siunta doh.gif buna kanda ka ir suskausta ziurek ir rekia jau doh.gif

su iltinukais thumbup.gif

mes daigynam 10dantuka wub.gif ir va naktis sunkoka buvo bet niekis uz tat parpem iki10h biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 18, 16:05)
Manoji ir pikta  biggrin.gif bet siandien geresne skiepas atvirksciai veikia matyt biggrin.gif

Su iltinuku 4u.gif kiek jau dantukų turite? Jūs kažkaip visada pirmaudavot dantukų skaičiumi wink.gif kokios nuotaiko ir savijauta po skiepo ?

QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 19, 11:16)
mes vakar buvom iseje i lauka 16h ir iki18h kazkur jai ne ilgiau buvom lauke pataikem ant gero oro visa laika be lietaus buvo tik atejom namo pylt lietus pradejo laiku grizom namo  smile.gif

Siandiena keliausim 15h pas gyd.skiepytis ir TA  wub.gif  idomu kiek paauges nes matosi kad paauges raba man vaidenasi  lotuliukas.gif
Papildyta:

su iltinukais  thumbup.gif
mes daigynam 10dantuka  wub.gif ir va naktis sunkoka buvo bet niekis uz tat parpem iki10h biggrin.gif

Šaunu, kad pataikėt ant gero oro smile.gif
Geros TA, lauksim rezultatų wink.gif
Už sunkią naktį 4u.gif pavydu skaityti apie miegą iki 10 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2015 05 19, 14:00)
Sveikos,
Su iltinuku  4u.gif  kiek jau dantukų turite? Jūs kažkaip visada pirmaudavot dantukų skaičiumi wink.gif kokios nuotaiko ir savijauta po skiepo ?
Šaunu, kad pataikėt ant gero oro smile.gif
Geros TA, lauksim rezultatų wink.gif
Už sunkią naktį  4u.gif  pavydu skaityti apie miegą iki 10  wub.gif

12 smile.gif radau ir antra iltiny islindusy smile.gif
Neblogai savam stiliuj mergina biggrin.gif tikiuos kad neislys kaip sake po 7-10 dienu kas nors smile.gif
Atsakyti
Mes po TA ugis 85cm ir 12kg 300g grizom namo ir drabuziai iskalbti buvo niu ka persireengem pavalgem ir einu dziaut i balkona su dziovus iseit negaliu o Laurynas juokiasi kad mama praso kad rankenele pasuktu , zodziu uzdare ir uzrakino mane jis, gerai kaimyne ejo pro saly paskambino draugei, drauge savo vaikinui, o vaikinas vyrui... is to strioko pamirsau vyro nr. tik atsiminiau mamos nr bet ji nepakele , bet greit prisiminiau kad bendra pazystama turim smile.gif tai tetukas atleke ir isleido mane, is pirmo Laurynas juokesi, poto rekti pradejo , o galu gale verkti, vis kalbinau kad rankenel i virsu pakeltu ... poto dingo pabego jetus mintys kad tik nieku neliptu ... kvieciau kvieciau atejo vis kalbinau ir raminau kad nieku ne eitu butu su manimi smile.gif daugiau nenoriu patirti ka patyriau siandiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 19, 18:58)
Mes po TA ugis 85cm ir 12kg 300g  grizom namo ir drabuziai iskalbti buvo niu ka persireengem pavalgem ir einu dziaut i balkona su dziovus iseit negaliu o Laurynas juokiasi kad mama praso kad rankenele pasuktu , zodziu uzdare ir uzrakino mane jis, gerai kaimyne ejo pro saly paskambino draugei, drauge savo vaikinui, o vaikinas vyrui... is to strioko pamirsau vyro nr. tik atsiminiau mamos nr bet ji nepakele , bet greit prisiminiau kad bendra pazystama turim  smile.gif  tai tetukas atleke ir isleido mane, is pirmo Laurynas juokesi, poto rekti pradejo , o galu gale verkti, vis kalbinau kad rankenel i virsu pakeltu ... poto dingo pabego jetus mintys kad tik nieku neliptu ... kvieciau kvieciau atejo vis kalbinau ir raminau kad nieku ne eitu butu su manimi  smile.gif daugiau nenoriu patirti ka patyriau siandiena  4u.gif

Oho nu ir strioko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 19, 21:22)
Oho nu ir strioko  blink.gif

o siandiena su mama kalbu per tel.ir ka atsisuku ziuriu ant palanges stovi virtuves net negera pasidare greit paciupau ji o jam laimes kiek ir juoko mamai vos sirdis ne issoko o jam juokas biggrin.gif zemos palanges pas mus virtuveje ir svetaineje.
Paciupo mob. atrodo kad tolokai padejus buvau vyras raso sms: gerai pakalbejom su Laurynu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 20, 11:15)
o siandiena su mama kalbu per tel.ir ka atsisuku ziuriu ant palanges stovi virtuves net negera pasidare greit paciupau ji o jam laimes kiek ir juoko mamai vos sirdis ne issoko o jam juokas  biggrin.gif  zemos palanges pas mus virtuveje ir svetaineje.
Paciupo mob. atrodo kad tolokai padejus buvau vyras raso sms: gerai pakalbejom su Laurynu  lotuliukas.gif

Nu su tokiu namie jau yra kas veikti 4u.gif
Manoji ir nuciumpa telefona ir bega ekranas jau yskiles nors dar tik pusmetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 20, 13:29)
Nu su tokiu namie jau yra kas veikti 4u.gif
Manoji ir nuciumpa telefona ir bega ekranas jau yskiles nors dar tik pusmetis doh.gif

yra ka veikti zinok ant skanerio uzlipa ir stovi , ant lovos uzlipes laksto ...zodziu nenuobodziauju lotuliukas.gif
ir tai ilgai atlaike mob lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 20, 14:09)
yra ka veikti zinok ant skanerio uzlipa ir stovi , ant lovos uzlipes laksto ...zodziu nenuobodziauju  lotuliukas.gif
ir tai ilgai atlaike mob  lotuliukas.gif

Ant lovos ir manoji laksto smile.gif
Tai siaip neduodu nes mobilus man kaip kompas biggrin.gif
Atsakyti