Beliko melyne
As ir mastau kad gal reiktu ka padovanot,bet dar nezinau
vejo mergaite, stengiuosi buti min 2 val kieme, nevisada vaiksto, supasi, smelio dezej kapstosi, pas mane ant ranku prasosi
QUOTE(vejo_mergaite @ 2015 05 12, 23:58)
Sveikos,
o ilgai pasivaikštote?
vaje
o ką veikiate lauke be vežimo? nepavargsta dvi val vaikštinėti? man dar taip nesinori atsisveikinti su vežimu Kažkaip vis susitariam, kad valandelę pasėdėtų
už bum gal šiandien jau geriau jaučiatės?
Ką Jūsų mažieji "planuoja" tėčiams dovanoti? gal kokių minčių turite ?
o ilgai pasivaikštote?
vaje
o ką veikiate lauke be vežimo? nepavargsta dvi val vaikštinėti? man dar taip nesinori atsisveikinti su vežimu Kažkaip vis susitariam, kad valandelę pasėdėtų
už bum gal šiandien jau geriau jaučiatės?
Ką Jūsų mažieji "planuoja" tėčiams dovanoti? gal kokių minčių turite ?
oi ir vaikstom po kiemus ir supames ant supiniu, ir karstomes, nuo ciuozyklos ciuozynejam ...oi veiklos daug mums yra kieme pavargsta net labai poto grize namo poilsiaujam issikrauna gerai kieme zinok ir eina ir begiojam na yra kas veikt
Sveikutes.
Mes siandien po TA. Ugis 85 cm ir 12 kg, skiepo negavom, nes perdaug intensyviai dantis auginam, dantenos net pamelinavusios, gyd issiziojo net pamaciusi, dar slogyte besibagianti yra.
Su vezimu pas mus ir prastai turim du, retai kada jame sedi, bet nzn kurio atsikratyt, venas be gulimos padeties, bet man jis patogesnis
Mes siandien po TA. Ugis 85 cm ir 12 kg, skiepo negavom, nes perdaug intensyviai dantis auginam, dantenos net pamelinavusios, gyd issiziojo net pamaciusi, dar slogyte besibagianti yra.
Su vezimu pas mus ir prastai turim du, retai kada jame sedi, bet nzn kurio atsikratyt, venas be gulimos padeties, bet man jis patogesnis
QUOTE(MRosita @ 2015 05 14, 01:01)
Sveikutes.
su saunia TA mes kita savaite eisim
Ryt krykstisim savo Reksniuka idomu ar koncerta sukels ar ramiai is bus
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 15, 23:16)
Ryt krykstisim savo Reksniuka idomu ar koncerta sukels ar ramiai is bus
Grazios sventes
Laurynas is buvo gerai kol kunigas ne uzpyle vandenuko vat tada prasidejo koncertas papyko ant kunigo labai o taip viskas super buvo , nereikejo tusyt Lauryno buvo vaiku tai pasedejom , pavalgem visi ramiai zodziu viskas labai fainai gavosi o tikejomes kad reiks lakstyt paskui Lauryna o buvo ki taip su vaikais duko o mes sau baliavojom
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 17, 13:14)
Laurynas is buvo gerai kol kunigas ne uzpyle vandenuko vat tada prasidejo koncertas papyko ant kunigo labai o taip viskas super buvo , nereikejo tusyt Lauryno buvo vaiku tai pasedejom , pavalgem visi ramiai zodziu viskas labai fainai gavosi o tikejomes kad reiks lakstyt paskui Lauryna o buvo ki taip su vaikais duko o mes sau baliavojom
Nu va koks saunuolis L
QUOTE(vejo_mergaite @ 2015 05 17, 18:46)
Sveikos,
Man iš mistikos srities išbuvimas kieme 2h Šaunu, kad jums taip pavyksta
MRosita su TA
Ir didžiausi sveikinimai krikštukui
Man iš mistikos srities išbuvimas kieme 2h Šaunu, kad jums taip pavyksta
MRosita su TA
Ir didžiausi sveikinimai krikštukui
dekui pamatysi ir pati sedesi tik paleisk i laisve , smelis yra vau koks geris vaikams
laukiu nesulaukiu jau siltesnio oro, eisim i zaidimu aiksteles