Sveikos,
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 07, 12:18)
Eisim siandien po piet ziuresim kaip bus
ji pas mane ir taip ozkyte tai manau visus sokdins vakare
Na, ir kaip jaučiatės po skiepo ?
QUOTE(linxmute @ 2015 05 07, 14:53)
rekomenduoja skiepyti apie vasarį-kovą, dabar jau vėloka...
Skiepija 3 k., 2 po pirmo praėjus mėn., o trečią lyg po metų
nebepamenu...
Viena pažįstama medikė apie šiuos skiepus labai negerai atsiliepė... Nors visumoj ji už skiepus. Sakė ištirta, kad būtent skiepai nuo erkinio encefalito, nemažai atvejų pakenkė smegenims... Besivystančiam vaikui gali pridaryti daugiau žalos, nei naudos.
Aš norėjau skiepyti savo didžiuosius, bet pabijojau...
oho kaip baisu
net nebūčiau pagalvojus... ačiū už informaciją
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 07, 22:02)
mes dar su misiniu kaip atpratint nezinau su varo 210ml.jau kai persirengynejam miegui praso mysinio
as dabar skiepyjausi viena skiepa , si men.antras skiepas bus, po metu vienas skiepas, po treju vienas skiepas ir po penkius vienas skiepas(iskart buna du skiepai)
Norejau Lauryna paskiepyti bet vyras su abejojo tai palikom kitiems metams , bet galima ir dabar pasiskiepyti aisku geriausias laikas skiepytis ziemos paskutini men ar pavasario pirma men.
siandiena diena vel tokia pati , isejom i lauka anksciau net anksciau kad pasizvalgytu o poto pamiegotu tai kur tau pasedejo 20min.duok D. ir prasidejo ... tai zodziu kazkaip uzmygo susitarem bet visa val taremes ir raminau ir nesiau ji ir stumiau vezima kartu, pasodinu kaip ir ramu vel ... zodziu numiegojo 1val namo ejom lekte begte lipo lauk rekem zyzem zodziu kol dziuvesys burnoje mama begte i kiema
grizom namo na isejo i lauka visa val zaidem lakstem , grizom namo pavalgem ir poto pratrukau , apsiverkiau , toks sunkumas viduje , toks guzas ... atbego Laurynas , iskart i gleby , ir vis jo klausiu ka ne taip darau kad su manimi si taip jis elgiasi ... su vyru ar kitais palieku ji vaikas geras zaidzia sau vienas nereik klausyt rekavimu zyzimu...ne issidirbyneja, o su manimi... tai va paverkiau vaiko gleby klausdama ka ne taip darau , asaras nusisluosciau namus susitvarkem isejom i kiema pusantros val sedejo ir smely ir lipom ir t.t. namo grizom mamai dave pavalgyt ramiai, isgert arbata, pagulet tv paziureti zaide su tetuku o buna kad pas mama pastoviai ant ranku ar mama ant zemes su juo zaidzia.
As nebe zinau ka daryt, nebe eiti i lauka na iseit pazaist ir eit miegot namie pietu miego ?
Papildyta:
ggirdejau ir as sita tai va vyrui pasakiau ir jis su dvejojo as dar svarsciau bet ai vyras pasake tie bunie jam nusileisiu
niekas nežino kodėl jie taip elgiasi, aš irgi kartais klausiu klausiu ką darau netaip, bet deja atsakymo nėra. Kiemas pas mus visada buvo ribotas, tai labai gerai man pažįstamas tas elgesys kai reikia bėgti namo, o dar aplinkui visi žiūri kaip į blogiausią mamą, mes stengiamės pietus miegoti namie, tada bent jau pamiega ilgiau, o po miego keliaujam į kiemą, bet vežime max valandą išsėdi ir tai po kokių 20 min reikia dominti aplinkui esančiais dalykais: prabėgančiais šuniukais ir pravažiuojančiais leliukais
Stiprybės, Tauskute, aš save guodžiu, kad tai laikina
ištampo nervus, bet poto juk vistiek taip gražiai ir nekaltai nusišypso arba prisiglaudžia ir pasimiršta tos sunkios minutės
Aš po linxmutės pateiktos informacijos bandysiu perkalbėti vyrą ir neskiepyti, kažkaip baisu man
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 08, 13:36)
Isejom siandiena i lauka 10h pabuvom iki 12h jai ne ilgiau jau pats Laurynas prasesi namo ir tryne akys, niu ka pabandziau i vezima ikist aga nieko niu gerai nu ejom namo ant puodo sedom tame tarpe varske kirtom ir gerem arbata, niu ka vel bandom eit i lauka miegot vezime, nieko rekia , spiegia, grizom namo atsigulem kartu ir uzmygo. Viskas taip pasikeite visu 190laipsniu
bet jai jam geriau namie miegot reiskia miegosim namie pasibaige stumdymo vezimo era , gaila bet ka padarysi eisiu mint dvirati kol miegos
Turėsi galimybę ir tu kartu pailsėti