Tauskute, as tos nuomones, kad mama zino kas vaikui geriausiai, o ir laida gi yra viena, super aukle lyg ir, tai rode, kad vaikui nusikaltus pasodina ji ant baudos kedes..vadinasi pas Tauskute maniezas buvo uz bausme tiksliau bausmes maniezas
Sveikos
Tauskute, man papasakojo viena bajeri, kaip nuraminti isterikuojanti vaika, bet toki buda taikyciau tik name. Vienas vaikas apie 2 metu labai isterikuodavo krisdavo ant zemes rekdavo spiegdavo, tai mama ant jo uzpildavo vandens apie puse puodelio, ne ant veido aisku, po 5 kartu nurimo, nei mieste nebekrenta nei namie, jei mato kad tuoj i isterijas puls sako nori vandens, vaikas papurto galva ir vel geras. bet nezinau ar pati toki metoda naudociau
Tauskute, man papasakojo viena bajeri, kaip nuraminti isterikuojanti vaika, bet toki buda taikyciau tik name. Vienas vaikas apie 2 metu labai isterikuodavo krisdavo ant zemes rekdavo spiegdavo, tai mama ant jo uzpildavo vandens apie puse puodelio, ne ant veido aisku, po 5 kartu nurimo, nei mieste nebekrenta nei namie, jei mato kad tuoj i isterijas puls sako nori vandens, vaikas papurto galva ir vel geras. bet nezinau ar pati toki metoda naudociau
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 02, 18:56)
Pasijutau bloga mama kai... as Lauryno taip neskrizuadziu kaip ten straipsniuose rasoma.
Sakau kai stovejo ir dauze saldytuvo dureles i siena is visus jegu ir reke kaip skerdziamas as paziureciau kaip jus elgtumetes, ir kai bandai vaikui isaiskinti pusnatros val ir raminti kad taip nesielgtu kad sienos nedauzytu kad ten liko ismustu demiu skyliu as jo nepurtau , nekratau , o i manieza pastatu kad pagalvotu ka daro blogai, Jis pagalvojes ateina su sypsena apkabina mane pabuciuoja. nemanau kad bloga bausme yra kai taip elgiasi.
Laurynas ir musasi labai trenkia per veida is visos jegos ir aiskinu kad negali kai atgal duodu silpnai vos vos palieciu jo pirstelius nepatynka tai bet supranta kad negalima taip daryti ir ka po keliu min vel savo daro tai i manieza ir pastatau jai nesupranta ir t.t.
Ar kai 2val reke lauke nei vezima nei eit nei is vezimo rekia ir nat ranku imu ir raminu ir graziai kalbu ir ka varo savo ir viskas. Pavargo rekt nu ejom i ziadimu aisktele pazaidem viskas oki bet jo nebaudziau atejusi namo ne saukiau kad tu toks ir anoks o tik pasakiau kad negalima si taip elgtis rekti spiegti... ir nesupratau kas buvo jam papyko del kazko ko tikrai blogo nepadariau.
Sakau kai stovejo ir dauze saldytuvo dureles i siena is visus jegu ir reke kaip skerdziamas as paziureciau kaip jus elgtumetes, ir kai bandai vaikui isaiskinti pusnatros val ir raminti kad taip nesielgtu kad sienos nedauzytu kad ten liko ismustu demiu skyliu as jo nepurtau , nekratau , o i manieza pastatu kad pagalvotu ka daro blogai, Jis pagalvojes ateina su sypsena apkabina mane pabuciuoja. nemanau kad bloga bausme yra kai taip elgiasi.
Laurynas ir musasi labai trenkia per veida is visos jegos ir aiskinu kad negali kai atgal duodu silpnai vos vos palieciu jo pirstelius nepatynka tai bet supranta kad negalima taip daryti ir ka po keliu min vel savo daro tai i manieza ir pastatau jai nesupranta ir t.t.
Ar kai 2val reke lauke nei vezima nei eit nei is vezimo rekia ir nat ranku imu ir raminu ir graziai kalbu ir ka varo savo ir viskas. Pavargo rekt nu ejom i ziadimu aisktele pazaidem viskas oki bet jo nebaudziau atejusi namo ne saukiau kad tu toks ir anoks o tik pasakiau kad negalima si taip elgtis rekti spiegti... ir nesupratau kas buvo jam papyko del kazko ko tikrai blogo nepadariau.
Oi tu.... nebesvaigk tik, super tu mamam
Aš tau kantrybės tiek pavydžiu
QUOTE(MRosita @ 2015 05 04, 11:01)
Sveikos
Oi man toks būdaskažkaip nelabai skamba... juk tai realiai fizine bausme... uzaugs tikrai atsimins tai ne kaip fainiausia dalyka, o vaikai linke perspaust, tai tikrai nesakys,akd nat mane stik puodeli uzpildavo.... o iseis,akd visa kibira supildavo....kazkaip cia man nieko gero
Sveikos,
pas mus praaugo daug vaikučių, pernai rinkom pinigus ir pirkom smėlio dėžę su dangčiu ir smėlį.
labai abejoju, kad pagalvojo ką padarė blogai per maži dar jie apmąstymams.
kaip sveikatėlė?
oi neee, smėlis jiems nerūpi
maniškė irgi mėgsta ir pasimušti, ir specialiai bandyti savo ribas. Pvz. žiūri į akis ir kiša pirštus prie rozetės. Žino, kad negalima, neleisiu. Bet bando. Aš negrubiai, bet tvirtai sučiumpu už rankytės, palaikau akimirką ir žiūrėdama į akis griežtai pasakau "negalima". Tada ji dar kelis kartus bando. Aš vėl taip pat. Ir ji nebebando daugiau. Arba trenkia per veidą. Sakau "skauda". Tada ji apsikabina, prisiglaudžia, bet nebesimuša. Mes stengiamės susitarti gražiuoju.
Esu bandžiusi didžiuosius vaikus ir į kampą statyti, ir ant kėdės sodinti, ir rykštę buvau namie parsinešusi ir pakabinusi matomoje vietoje. Mušusi ja nesu. Nepasiteisino man tokie metodai
QUOTE(saulyteaa @ 2015 04 27, 19:00)
Jus ne nuosavam? Jei yra daugiau seimu su maziukais gal but galima pasikoperuot ir atsinaujint deze,uzdengt kad kates nedergtu ir butu smelio deze visiems
pas mus praaugo daug vaikučių, pernai rinkom pinigus ir pirkom smėlio dėžę su dangčiu ir smėlį.
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 04 30, 21:52)
zaidem , linksmas buvo kol nepradejo mustis tai keliavo i manieza ten jo bausmes kampelis yra pareke pagalvojo ir va miega
QUOTE(zaliaskare @ 2015 05 01, 11:52)
Sveikos
Kas FB yra jau žino,akd mano giliukas serga...
o tai komunalinis ūkis nepaisrūpina papildyti švariu smeliuku pavasarį?
Kas FB yra jau žino,akd mano giliukas serga...
o tai komunalinis ūkis nepaisrūpina papildyti švariu smeliuku pavasarį?
kaip sveikatėlė?
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 02, 19:56)
Sakau kai stovejo ir dauze saldytuvo dureles i siena is visus jegu ir reke kaip skerdziamas as paziureciau kaip jus elgtumetes, ir kai bandai vaikui isaiskinti pusnatros val ir raminti kad taip nesielgtu kad sienos nedauzytu kad ten liko ismustu demiu skyliu as jo nepurtau , nekratau , o i manieza pastatu kad pagalvotu ka daro blogai, Jis pagalvojes ateina su sypsena apkabina mane pabuciuoja. nemanau kad bloga bausme yra kai taip elgiasi. .
maniškė irgi mėgsta ir pasimušti, ir specialiai bandyti savo ribas. Pvz. žiūri į akis ir kiša pirštus prie rozetės. Žino, kad negalima, neleisiu. Bet bando. Aš negrubiai, bet tvirtai sučiumpu už rankytės, palaikau akimirką ir žiūrėdama į akis griežtai pasakau "negalima". Tada ji dar kelis kartus bando. Aš vėl taip pat. Ir ji nebebando daugiau. Arba trenkia per veidą. Sakau "skauda". Tada ji apsikabina, prisiglaudžia, bet nebesimuša. Mes stengiamės susitarti gražiuoju.
Esu bandžiusi didžiuosius vaikus ir į kampą statyti, ir ant kėdės sodinti, ir rykštę buvau namie parsinešusi ir pakabinusi matomoje vietoje. Mušusi ja nesu. Nepasiteisino man tokie metodai
QUOTE(MRosita @ 2015 05 04, 13:01)
Sveikos
anksciau krisdavo dabar nebe krenta kai koja palaikiau viskas apsiramino, bet va rekiam klykiam, siandiena tik smely pabuvom bandziau mygdyt vezime kaip visada bet neramiai jis su reke as tada traukiu is vezimo raminu pasodinu tik uzsnusta paguldau vel ta pati istorija raminu... tai grizom namo , namie miega gal lauke karsta namie vesu gera , va parpia sau ponas
Galvoju dabar Na ryt pabandysiu eit i lauka 10h kokia ten pazaist arba tada i vezima jai ne miegos jame eisim namo. Gaila jai nebe miegos vezime man taip patynka vaiksciot reiskia dviratis bus minamas o tai poilsiauja jis kuris laikas
Papildyta:
QUOTE(linxmute @ 2015 05 04, 18:01)
Sveikos,
kaip sveikatėlė?
kaip sveikatėlė?
as visada banadau su juo graziuoju vakar pries einant miegot isterija iskele reke klyke kaip reikiant tai nu ejom i vonia maudytis nurimo tada visa val pleskynomes vandeny ir poto uzmygo tik mano gleby stipriai laikydamas mano kakla ir vis sujudindavo zanda savo prie mano lupu kad ji pabuciuociau tai taip uzmygom visi trys mama aisku su slapiais rubais uzmygo poto pabudau persirengiau apsiprausiau ir miegot toliau , aisku pona perkeliai i lovele
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 05, 14:29)
ir poto uzmygo tik mano gleby stipriai laikydamas mano kakla ir vis sujudindavo zanda savo prie mano lupu kad ji pabuciuociau tai taip uzmygom visi trys mama aisku su slapiais rubais uzmygo poto pabudau persirengiau apsiprausiau ir miegot toliau , aisku pona perkeliai i lovele
maniškė pusę nakties šiąnakt su mumis miegojo... labai nerami buvo, kėlėsi, verkė vis. Dantukai kankina
Bet dėl tokių bėdų visą rytą mažiukės iš glėbio negaliu paleisti... širdis plyšta galvojant apie mergytę, kuriai buvo persodinta širdis koks žiaurus gyvenimas... Vakar verkiau, kai per žinias rodė apie suvažinėtą 8-metį... jiems dar gyventi ir gyventi
Pas mus ir naktis sunki buvo 2h nakties kaip su reke eina sau kaip pasokom su vyru galvojom sirdys is soks poto iki 4h apsikabines smarkiai mane Laurynas gulejo taip ir miegojo pas mus lovoje nors sudinai miegojosi bet gera kai vaikas tave apkabina tai nepakartojama ryte ir atsikeles iskart i gleby pas mama as anksciau atsikeliau o jis parpe lovoj sau vienas bet kai budinosi jau salia buvau
Labas rytas Bandysim eit i lauka gal nu miegos vezime o as pasivaiksciosiu per balas ir lietu vakare buvom lauke tai issedejo 1val, vezime o poto smely sedejom
Labas rytas Bandysim eit i lauka gal nu miegos vezime o as pasivaiksciosiu per balas ir lietu vakare buvom lauke tai issedejo 1val, vezime o poto smely sedejom
Tauskute gal ka uzsapnavo vaikas
Ar numigo lauke?
O as tyliai pasidziauksiu gi siandien eina 4 diena kaip mazoji gyvena be MP vakar diena buvo prisiminus,bet greit nukalbinau ir vel viskas gerai buvo
Ar numigo lauke?
O as tyliai pasidziauksiu gi siandien eina 4 diena kaip mazoji gyvena be MP vakar diena buvo prisiminus,bet greit nukalbinau ir vel viskas gerai buvo
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 06, 12:30)
Tauskute gal ka uzsapnavo vaikas
Ar numigo lauke?
Ar numigo lauke?
Isejom i lauka tik is kiemo isejom prasidejo , tada namo grizom pasikalbejom isejom vel i lauka, ne velnio nemiega tai uzejau i darba su mergom pakalbet niu ka sedejo sedejom ir pradejo smigti man Laurynas tada greit i lauka i vezima aga sedi ponas ir juokiasi mojuodamas bet poto su drauge vaiksciojom pradejo zysti apsukau i save sedima dali kaip ir viskas oki, o ne ne prasideda vel pradedu kalbet nurimsta , aga vel toliau varo savo daviau dziuveselio be kramtydamas ir uzmygo toks visas grazus bet dzin man buvo paguldziau ir per lietu vaiksciojom su lijo kaip reikiant bet dzin uz tat ponas miegojo o mama lauke
o ka nors duodi misinuka ar pienuka, ar nieko ?
Sveikos,
Vis paskaitinėju, o parašyti neprisiruošiu
Mes po skiepo ir TA paaugome 3,7 cm ir 600g per 3 mėn, keliausime pas ortopedą. O šeip gyvename panašiai kaip visi, pakariaujam, padraugaujam, visur lipam, bėgam ir viskuo aplink domimės. Ramybė jau seniai pamirštas reikalas namie
Ar planuojate skiepyti vaikučius nuo erkinio encefalito?
mėlyni sveikinimai, matėme jus praėjusį savaitgalį, graži šeimynėlė, gražiai augate mažylės susimojavo linksmai prasilenkiant
Sveikatėlės jums kaip šiandien jaučiatės?
Gera tu mama visos auklėjame vaikus taip kaip atrodo geriausia ir niekas nenori jiems blogo
Ir aš šitą girdėjau, sako padeda, bet tikriausiai neišdrįsčiau
už naktį Aš irgi vakar vakare perskaičius tą liūdną naujieną persikėliau mažylę pas save ir visą naktį negalėjau paliesti...
už naktį o vaiko apkabinimas tikrai kažkas stebuklingo
O kaip naktimis miega be MP? aš vis galvoju, kad laikas nutraukti, bet neįsivaizduoju ką reiks daryti naktį, nes ji pas mane kaip lėliukas vis dar keliasi naktį valgyti.
Vis paskaitinėju, o parašyti neprisiruošiu
Mes po skiepo ir TA paaugome 3,7 cm ir 600g per 3 mėn, keliausime pas ortopedą. O šeip gyvename panašiai kaip visi, pakariaujam, padraugaujam, visur lipam, bėgam ir viskuo aplink domimės. Ramybė jau seniai pamirštas reikalas namie
Ar planuojate skiepyti vaikučius nuo erkinio encefalito?
QUOTE(saulyteaa @ 2015 04 21, 13:26)
Kaip tik siandien buvau didziajam echo tai 90% kad bus berniukas
mėlyni sveikinimai, matėme jus praėjusį savaitgalį, graži šeimynėlė, gražiai augate mažylės susimojavo linksmai prasilenkiant
QUOTE(zaliaskare @ 2015 05 01, 11:52)
mano giliukas serga...
Sveikatėlės jums kaip šiandien jaučiatės?
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 02, 19:56)
Pasijutau bloga mama kai...
Gera tu mama visos auklėjame vaikus taip kaip atrodo geriausia ir niekas nenori jiems blogo
QUOTE(minha @ 2015 05 03, 20:33)
Tauskute, as tos nuomones, kad mama zino kas vaikui geriausiai
QUOTE(MRosita @ 2015 05 04, 12:01)
Ir aš šitą girdėjau, sako padeda, bet tikriausiai neišdrįsčiau
QUOTE(linxmute @ 2015 05 06, 08:46)
maniškė pusę nakties šiąnakt su mumis miegojo... labai nerami buvo, kėlėsi, verkė vis. Dantukai kankina
Bet dėl tokių bėdų visą rytą mažiukės iš glėbio negaliu paleisti... širdis plyšta galvojant apie mergytę, kuriai buvo persodinta širdis koks žiaurus gyvenimas...
Bet dėl tokių bėdų visą rytą mažiukės iš glėbio negaliu paleisti... širdis plyšta galvojant apie mergytę, kuriai buvo persodinta širdis koks žiaurus gyvenimas...
už naktį Aš irgi vakar vakare perskaičius tą liūdną naujieną persikėliau mažylę pas save ir visą naktį negalėjau paliesti...
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 05 06, 10:48)
Pas mus ir naktis sunki buvo 2h nakties kaip su reke eina sau kaip pasokom su vyru galvojom sirdys is soks poto iki 4h apsikabines smarkiai mane Laurynas gulejo taip ir miegojo pas mus lovoje nors sudinai miegojosi bet gera kai vaikas tave apkabina tai nepakartojama ryte ir atsikeles iskart i gleby pas mama as anksciau atsikeliau o jis parpe lovoj sau vienas bet kai budinosi jau salia buvau
už naktį o vaiko apkabinimas tikrai kažkas stebuklingo
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 06, 11:30)
O kaip naktimis miega be MP? aš vis galvoju, kad laikas nutraukti, bet neįsivaizduoju ką reiks daryti naktį, nes ji pas mane kaip lėliukas vis dar keliasi naktį valgyti.
Tauskute specialiai nieko neduodu jis buvo tik migdymosi priemonee,o dabar uzmiega ir salia atsigulus. Paglostau,paniuniuoju ir miega
Vejo_meegaite ji pas mane nakty jau kuris laikas nebevalge tik ryte budavo 5-6h uzsimanydavo. Budavo siaip ylipa y lova ir salia miega
Nuo erkinio encefalito jau reikejo man rods pradet skiepyt,kad iki vasaros ygautu imuniteta juk jis skiepijamas per tris kartus ar klystu Mes kitais metais visi tur but skiepysimes
Vejo_meegaite ji pas mane nakty jau kuris laikas nebevalge tik ryte budavo 5-6h uzsimanydavo. Budavo siaip ylipa y lova ir salia miega
Nuo erkinio encefalito jau reikejo man rods pradet skiepyt,kad iki vasaros ygautu imuniteta juk jis skiepijamas per tris kartus ar klystu Mes kitais metais visi tur but skiepysimes
QUOTE(saulyteaa @ 2015 05 07, 06:42)
Tauskute specialiai nieko neduodu jis buvo tik migdymosi priemonee,o dabar uzmiega ir salia atsigulus. Paglostau,paniuniuoju ir miega
šunuolė mažoji, kad taip lengvai su MP atsiveikino
Taip, skiepas per tris kartus, bet kaip supratau imunitetas susiformuoja po antro skiepo. o jis būna po mėnesio, tai gautusi, kad dabar paskiepijus, po mėnesio jau būtų imunitetas.
O kaip jums praėjo 15 mėn skiepas ? Mums tai sunkiai, labai irzli mažoji šiandien, o gal tik sutapimas