Sveikos,
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 06 10, 23:15)
o kaip su vit.D ar duodat jo vasara? :
aš duodu
QUOTE(saulyteaa @ 2015 06 18, 09:53)
Sveikos
Visai numiro forumiukas
Manoji va kazko antra diena su tempa ir nezinau kas jai yra
o svarbiausia,kad nakty labiau kyla nei diena
Aga, tyluma ramuma čia...kaip šiandien sveikatytė? gal nuo dantukų temperatūra? nesirkite
Kaip tavo pilvinukas gyvena?
kaip tu jautiesi ?
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 06 18, 10:42)
visos fb tupi ten gyvenimas verda turbut
laba ryta
sveikyt
Mes va sia nakti pabandziau Lauryna mygdyt jo kambary visai super tik kad ponas 4h sugalvojo nebe miegot uzkniso man sedet ir pasiemiau pas save i lova tai blaskesi ilgai kol paemiau ir nusisukau ir jis uzmygo
bet turbtu dantukai nes keleta kartu keliausi ir tryniau dantenas ir aprimdavo
O taip jau atidarem vasaros sezona ezere
jau maudemes vanduo superinis buvo , tik va oras subjuro ko tai siandiena ypatingai
Šaunu, kad jau bandot miegoti savo kambaryje
mes kolkas džiaugiamės, kad nors pusę nakties iš mūsų lovos išsikrautė
bet apie 3 parkeliauja atgal
mes kolkas tik kojytes jūroje sušlapom, nusimaudyti dar nedrįsom
o šiandien oras tai visai nekoks
Kaune šventė, bet gal dar iki vakaro pagražės oras
QUOTE(zaliaskare @ 2015 06 18, 12:30)
Jetu a stai visai sugriuvau, man nuo tu nervų skrandis atsisakė, tai dabar turiu žiūrėt ką valgau... Savaitgalį buvom prie jūros, pusė šeštadienio prasivarčiau lovoje, o grįžtant galvojau nuo skrandžio skausmo numirsiu.... geriu dabar linų semenų aliejų rytais....
Ą tai pakosėjo visgi, daviau kelais diena Ventolino,kad išsiokėtų greičiau ir į kažką rimto neperaugtų... rei gi šeštadienį but sveikiem...
O dėl kraustymo į kitą kambarį, miegos pas mus kol rekosntrukcijų bute nepadarysim
išimėm pagaliukus ovytėje, tai kartais randam pas save lovoje su visa pagalve atsikrauščiusį
Sveikatytės tau
o gali būti, kad toks žavus vaikinukas, kurį sutikome savaitgalį vaivorykštėje buvo tavo mažylis?
Papildyta:
o kaip jums sekasi valgyti? ar jau duodate mažiesiems patiems valgyti ar dar maitinate?