Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 07:50)
Matosi, kad jiems patinka  bigsmile.gif O kaip su laistymu?
Man tas auginimo būdas irgi patinka, jei ne vienas "bet" - sunku su laistymu, nesuprantu kada jie gert nori - viršutinė tos triūbos dalis buna visai sausa, o apačia lyg ir dar šlapia.

pagal lapus ziuriu. Jei triubos apatine dalis slapia, o virsus sausas, bet apatinej dalyje saknu nematyti, tai bent sauksta vandens ipilu, atsigauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 07:50)
Matosi, kad jiems patinka  bigsmile.gif O kaip su laistymu?
Man tas auginimo būdas irgi patinka, jei ne vienas "bet" - sunku su laistymu, nesuprantu kada jie gert nori - viršutinė tos triūbos dalis buna visai sausa, o apačia lyg ir dar šlapia.

vat del to ir man nelabai sis budas nes kol uzlenkta apacia turi laistyt per virsu o virsus visad isdziuves buna o apacia slapia ,turi vos ne kiekviena kilnot ir ziuret kada jau nori gert biggrin.gif arba jau lauki kol prades leipt neiskentus persodinau i vazoncikus ,kai kurieuos palikau dar pazaidimui,bet jau atlenkiau apacias ir dadejau zemes tai gal dabar bus lengviau su laistymu tongue.gif
Na va pasiskundziau blush2.gif ,bet gal cia as tokia nemoksa biggrin.gif kai paziuri kaip pas kitas auga graziai wub.gif gal reik tik priprast ,gal mano sirdis per minksta ir man ju pagailo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 21, 08:10)
vat del to ir man nelabai sis budas nes kol uzlenkta apacia turi laistyt per virsu o virsus visad isdziuves buna o apacia slapia ,turi vos ne kiekviena kilnot ir ziuret kada jau nori gert  biggrin.gif arba jau lauki kol prades leipt neiskentus persodinau i vazoncikus ,kai kurieuos palikau dar pazaidimui,bet jau atlenkiau apacias ir dadejau zemes tai gal dabar bus lengviau su laistymu tongue.gif
Na va pasiskundziau blush2.gif  ,bet gal cia as tokia nemoksa  biggrin.gif kai paziuri kaip pas kitas auga graziai  wub.gif gal reik tik priprast ,gal mano sirdis per minksta ir man ju pagailo  ax.gif

Aha, dar papasakokit apie tas apačias, man jau šaknų gaila, kai kurios sugebėjo rasti kelią į laisvę ir per užlenktą celofaną g.gif Bet jei aš tas apačias atlenksiu, tai žemė išbyrės??? vienžo - vietos labai susitaupo, bet auginimas man tai kažkoks komplikuotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 08:17)
Aha, dar papasakokit apie tas apačias, man jau šaknų gaila, kai kurios sugebėjo rasti kelią į laisvę ir per užlenktą celofaną  g.gif Bet jei aš tas apačias atlenksiu, tai žemė išbyrės??? vienžo - vietos labai susitaupo, bet auginimas man tai kažkoks komplikuotas  doh.gif

jei trecdalis celofano viso uzlenktas, tai niekur tos saknys nepabega g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 09:17)
vienžo - vietos labai susitaupo, bet auginimas man tai kažkoks komplikuotas  doh.gif

Tu dar jauna, nepatyrusi vystykluose, kitąmet būsi gudresnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 09:17)
Aha, dar papasakokit apie tas apačias, man jau šaknų gaila, kai kurios sugebėjo rasti kelią į laisvę ir per užlenktą celofaną  g.gif Bet jei aš tas apačias atlenksiu, tai žemė išbyrės??? vienžo - vietos labai susitaupo, bet auginimas man tai kažkoks komplikuotas  doh.gif

nieko jis nekomplikuotas,papraščiausiai užlenkto celofano daugiau reikėjo daugiau palikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 21, 08:20)
jei trecdalis celofano viso uzlenktas, tai niekur tos saknys nepabega  g.gif

Bet ten šaknims vietos jau mažai... Nors, tiesą pasakius, ir vazone augantiems negaliu daugiau jos padaryti - auga litriniuose ir 1,5 litro vazonuose, persodinti tikrai nesiruošiu

Palade - Costoluto daigas lenkia visus ir dydžiu, ir grožiu. Kaip pas tave?
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 21, 08:29)
nieko jis nekomplikuotas,papraščiausiai  užlenkto celofano  daugiau reikėjo daugiau palikt ax.gif

Atrodo, palikau sočiai - kirpau daug didesnius, nei A4 formatas
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 21, 09:30)

Palade - Costoluto daigas lenkia visus ir dydžiu, ir grožiu. Kaip pas tave?

jis tikrai labai gražus, bet nėr dižiausiais. pas mane Mičiko drambliai yra stambiausi ir "greičiausi" - sukrovė žiedus, o kartu kovo 1 d. sėti. pateisino dramblių vardą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 balandžio 2015 - 08:39
QUOTE(Paladė @ 2015 04 21, 09:37)
jis tikrai labai gražus, bet nėr dižiausiais. pas mane Mičiko drambliai yra stambiausi ir "greičiausi" - sukrovė žiedus, o kartu kovo 1 d. sėti. pateisino dramblių vardą

Tai čia visi gudrūs apsižieduoti, apsivaisint, ale vaisių lauksi dabar beveik du metus, tiek kiek trunka dramblių nėštumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 21, 09:44)
Tai čia visi gudrūs apsižieduoti, apsivaisint, ale vaisių lauksi dabar beveik du metus, tiek kiek trunka dramblių nėštumas  biggrin.gif

baik tu, tik pusantrų, tai kaip tik 2016 Kalėdoms bus šviežių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 balandžio 2015 - 08:46
QUOTE(Paladė @ 2015 04 21, 09:46)
baik tu, tik pusantrų, tai kaip tik 2016 Kalėdoms bus šviežių  biggrin.gif

Net pagūglinau - 22 mėnesius ir tik vienas vaisius biggrin.gif Kantrybės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 balandžio 2015 - 08:50
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 21, 09:48)
Net pagūglinau - 22 mėnesius  biggrin.gif  Kantrybės  4u.gif  biggrin.gif

ot nepataikiau, 2017 sausį turėsiu g.gif
Atsakyti