Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 21, 00:13)
klysti, šiuo metu- deklaracija širdį slegia

Bijai per daug pomidorų daigų uždeklaruot? O tai nesueis galai su derliumi...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 21:35)
PERNYKŠTĖ FOTKĖ tongue.gif  mirksiukas.gif

Nea, fotkė šviežutėlė cool.gif O daigai tokie todėl, kad čia mano toks sėjos taktinis manevras wink.gif Bus tikrai gerai smile.gif Taip sakant, kasmet vis mokausi iš savo klaidų ir tobulėju lotuliukas.gif

Nugis, pažiūrėjau šįryt foreca orų prognozes ir valiooo! - šią savaitę sodinsiu pomidorus į šiltnamį bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tos "eglutes" tai man grazios wub.gif
Na prognozes tai tikrai dziugina, as sia sav. dar nesodinsiu, bet jau namo nebetempsiu, tegul kelias dienas pabuna siltnamy ir naktim, o tada jau pradesiu, bent dali, nes 2 dezes daigu jau peraugti baigia, kitos dar gali palaukti, kokia sav., dvi drasiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 22:15)
pakraipykit galveles, teks žiūrėt į egleles, tiksliau į vieną  ax.gif

tai būtinai reikėjo įdėt didesnę,nesusilaikei mad.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 20, 22:10)
aciu uz atsakymus
va sejau su jumis kartu,nepagalvojus,kad neturesiu kur isnesti.nieko,kitamet zinosiu
lyg greit saules bus,jei nepasikeis prognozes,silumos,sia savaite as juos ir isvesiu.gal tikrai siltnamyje sustambes,nebestyps.
dabar tik reik sugalvot,kaip man juos tokius trapius pervezt g.gif

o bus kas juos ten naktim dangsto?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 23:32)
adija ne nuotaikoj šiandien- ir tas negražu ir anas  lotuliukas.gif  Tekštels bliūdą prinokusių ekranan ir bus mumi kap šlapia mazgote per žandą nuo to vaizdo- gėrimės mat žiedeliais, lapeliais.
O vat sugebėk dailiai nuaugusį horizontaliai išaugint  biggrin.gif

vot šito ir aš bijau unsure.gif kažką ji slepia g.gif žė,gal jau žiaumoja prie pc bliūdą pasistačius,ir žvengia iš mūsų ,nuo žiedelių alpstančių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 23:41)
jums, ponia, laikas liūlia jau senai, o tai piktums jau ima- niekaip neįtiksi- suguldė kaip kareivukus, ūsus paraitė- ir dar netinka  doh.gif

ne miegot ji nori schmoll.gif nuo pietų jau kabinėjos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 20, 23:53)
nerauk, palik, retai kada taip gražu akai mano (šiaip jau kai kam nors nieks neįtinka tai apie juos sakoma, jog šiąnakt jo(s) nieks nepamylėjo, tai mažu dėl to širša, arba bestumdydama daigus nusilaužė kelis, tai dabar į kitų nė pažiūrėt negali- nervas ima  g.gif )

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Nu kosmaru kosmarai sianakt kankino.... net sokau is miego doh.gif Prisiziurejau vakar liudnu pomidoru fotkiu ir nakti sapnavau, kad visi pomidoru lapai kaip popierius apdegintais krastais, kaikur raudonom kaip kraujo demem ir dar nuo saules ruksta doh.gif Ir tik paprikos kaip maximines svyra per balkona i apacia kelis metrus lotuliukas.gif

Diagnoze aiski ... pomidorlige progresuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 21, 07:43)
Sveikos  4u.gif
kelias dienas pabuna siltnamy ir naktim, o tada jau pradesiu, bent dali, nes 2 dezes daigu jau peraugti baigia, kitos dar gali palaukti, kokia sav., dvi drasiai smile.gif

ir aš tokio dydžio turiu ,kaip pas tave fotkėj bigsmile.gif podsniežnikai wub.gif
mb man žadėjo iki šiandienos 11val tuneliuką pastatyt,eisim ir mes į lauką wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 20, 23:18)

Gonziaus gražesnės,vertikalios  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif vaje blink.gif blink.gif ,kaip man pasisekė,mane pagyrė clap.gif clap.gif AČIŪ AČIŪ visai dienai nuotaiką pakėlei biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Seniai rodziausi, tai pasirodau su savo vystykluotais. Islindo saule, tai nesu i siltnami. Savaitgali planuoju viena siltnami uzsodinti, jei netingesiu g.gif

Vystykluotieji
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 21, 07:38)

na tai matai- mes vargstam, sodinam, o čia- pasiteisina, škia, būdas. Ale tai prie jų turi rymot, kad matyt kas darosi, o ne savaitei pamiršt, kaip aš savo. Eglės tai vat namie- todėl sprindinės išbėgę.
išnešiau savo pusę eglių ir dar vazonika ir aš pležintis, ale šššalta, niaukiasi, kaži ar gera mintis buvo
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 21, 07:46)
na tai matai- mes vargstam, sodinam, o  čia- pasiteisina, škia, būdas. Ale tai prie jų turi rymot, kad matyt kas darosi, o ne savaitei pamiršt, kaip aš savo. Eglės tai vat namie- todėl sprindinės išbėgę.
išnešiau savo pusę eglių ir dar vazonika ir aš pležintis, ale šššalta, niaukiasi, kaži ar gera mintis buvo

koks ten rymojimas, palaistai ir tiek. Ir nemanau,kad dazniau laistau, nei vazoninius,kad reikedavo g.gif Apie vietos taupumo privalumus, tai visai patyliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 21, 07:38)
Laba  4u.gif ,

Seniai rodziausi, tai pasirodau su savo vystykluotais. Islindo saule, tai nesu i siltnami. Savaitgali planuoju viena siltnami uzsodinti, jei netingesiu  g.gif

Vystykluotieji

Matosi, kad jiems patinka bigsmile.gif O kaip su laistymu?
Man tas auginimo būdas irgi patinka, jei ne vienas "bet" - sunku su laistymu, nesuprantu kada jie gert nori - viršutinė tos triūbos dalis buna visai sausa, o apačia lyg ir dar šlapia.
Atsakyti