Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Vobla @ 2015 05 04, 08:01)
kazin dar bus tokiu naktu ar si jau paskutine? g.gif

kažką kalbėjo per tv apie šalnas ateinantį savaitgalį biggrin.gif
Manau, kad tikrai dar ne paskutinė šalna šiąnakt buvo. Bent jau pas mus tai tikrai.
Ir pas mus vanduo suledėjęs, viskas balta. Ant sienos termometras -2 rodė, bet dirvos paviršiuje tikrai daugiau buvo.
Atsakyti
As jau sestadieni sodyboj Dzukijoj visa siltnami pomidoru susodinau (pas mane 20 vnt). Sekmadieni buvo strioko, kai salnas pranese nakciai, tai pries isvaziuodama is sodybos uzdengiau visus agro plevele ir i siltnami inesiau dilgeliu su arklio meslo du kibirus uzmerktu (pagalvojau, gi kad irgi isskiria siluma biggrin.gif ). Kol kas dar neaisku, kaip jie atlaike nakti, po pietu kai siltnami patikrins, suzinosiu ...sake -2 paryciais buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 04, 08:40)
... Ant sienos termometras -2 rodė, bet dirvos paviršiuje tikrai daugiau buvo.

oho, o tavo turbūt šiltai tupėjo pomidorai ir nepašąlo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 05 04, 09:01)
oho, o tavo turbūt šiltai tupėjo pomidorai ir nepašąlo ax.gif

tie, kurie pasodinti, apkloti buvo smile.gif Ne tik pomidorai, pas man ir vaismedžiai su vaiskrūmiais agro apvynioti prieš naktį buvo smile.gif Lyg ir viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 04, 09:04)
tie, kurie pasodinti, apkloti buvo  smile.gif Ne tik pomidorai, pas man ir vaismedžiai su vaiskrūmiais agro apvynioti prieš naktį buvo  smile.gif  Lyg ir viskas tvarkoj.

g.gif kazkaip as cia pradedu nebemegt pavasario... kol buvau asfaltine miestiete- buvo giliai dzin.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 04, 09:21)
g.gif kazkaip as cia pradedu nebemegt pavasario... kol buvau asfaltine miestiete- buvo giliai dzin.

pavasarį aš vis tiek mėgstu, tik šalnų ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 04, 09:01)
taigi vat- sakiau , kad nieko nesodinsiu be sios savaites vidurio, bet kazkodel uzplauke debesiukas ant smegenu ir viska sukisau praejusi sestadieni doh.gif

g.gif Nu,žinant taviškius klimato ypatumus, ryškiai kažkas su smegenais negerai biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 05 04, 10:32)
pavasarį aš vis tiek mėgstu, tik šalnų ne  smile.gif

drinks_cheers.gif Bet kai normalios šalnos,tai man jokio streso nėr.Prie -1 nelabai ten kas ir nušala.Šiltnamy net pečiuko nereik ax.gif
Atsakyti
įmetu naujos triobos adresąhttp://www.supermama...owtopic=1001955
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 04, 09:53)
Bet kai normalios šalnos,tai man jokio streso nėr.Prie -1 nelabai ten kas ir nušala.Šiltnamy net pečiuko nereik  ax.gif

o tu prisimeni, kada pas mus normalios buvo? Man jau atrodo, kad tik žiemą tiek būna.. pavasarį arba visai nėr, arba jau nuo dūšios deda g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 04, 11:56)
o tu prisimeni, kada pas mus normalios buvo? Man jau atrodo, kad tik žiemą tiek būna.. pavasarį arba visai nėr, arba jau nuo dūšios deda  g.gif

Nu,kad šiąnakt pas man normali buvo .-2 tai visai normalu g.gif. Ar tu nori,kad šalna būtų + 5 biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 04, 11:24)
Ar tu nori,kad šalna būtų + 5  biggrin.gif  ?

aha, noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Panašu kad pas mane šalnos nebuvo, auto langai neapledije. Nepasodinti daigai namie nakvojo. Iš kaimyno nubuožinau visą glėbį plėveles su burbuliukais ,metrų gal 15 bigsmile.gif pagalvojau kad ji turėtų geriau šilumą laikyti. Pasodintus aštuonis daigus privyniojau kaip ligonius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 04 gegužės 2015 - 11:38