Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

maniskiams jau vietos mzoka. tai arba persodint i didesnes talpas. arba i zeme. tai mastau dar pakankint ir i zeme sodint. bus man gimkes sventimas: rakem siltnamyje lotuliukas.gif kazi kiek ilgai dar tas salnas zada g.gif
Atsakyti
smile.gif aš šiandien pirmus 8 pasodinau. ryt irgi kokius gal 8 pasodinsiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 01, 20:17)
maniskiams jau vietos mzoka. tai arba persodint i didesnes talpas. arba i zeme. tai mastau dar pakankint ir i zeme sodint. bus man gimkes sventimas: rakem siltnamyje lotuliukas.gif kazi kiek ilgai dar tas salnas zada g.gif

Šalnų lyg tai jau nežada ax.gif
Atsakyti
sakykit, ar jau reiktų persodinti šį ąžuolą? jau senai tame vazone vargsta, gal kas ne taip? Kažkada rodžiau labai mažą, dabar ženkliai patįso
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 01, 20:48)
sakykit, ar jau reiktų persodinti šį ąžuolą? jau senai tame vazone vargsta, gal kas ne taip? Kažkada rodžiau labai mažą, dabar ženkliai patįso

Džyzus,į kokį tu šiltnamį jį sodinsi? g.gif kiba tavo ogurkėlis 4metrinį pastatė ,tokį baobabą išvydęs blink.gif blink.gif persodink ir staigiai-bais jam maža vietos,negi nematai ,kad virsta ans iš vazoniko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 gegužės 2015 - 19:55
QUOTE(Dumsė @ 2015 05 01, 19:47)
Šalnų lyg tai jau nežada  ax.gif

tai kad lyg is sekmadienio i pirmadieni turejo buti. bet kad geriausia profesija sinoptiko. sakyk ka nori. orai tai nepastovus gi. viena diena vienokie kita jau kitokie. tai kaip galima prognozuoti???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 30, 21:03)
Nu geras...  blink.gif  bigsmile.gif  Kaip tik ruošiausi išmesti savo 20-ties metų senumo pūkinę striukę. Tai gal tikrai galima pabandyt išardyt ir padaryt eksperimentą su dar nesusodintais keliais pomidorais.

Papildyta:
Nieko nepadarys blogo tas kurmis. Pažiūrėk, kur jo takai eina ir ten pomidorų nesodink ant jo greitkelio. Kaip tik gal į naudą išeis, suės  kirminus. Augalai prie kurmio prisitaiko. Jeigu jo urvų neardai, leidi bėgiot jam pasidarytais takais, tai kurmis taikiai sugyvena su augalais ir jokių bėdų nepridaro. Beto svarbu šiltnamyje turint kurmį,  laistyt visą žemę, o ne tik pilt prie pat pomidorų šaknų. Nes drėgmė, puvimas pritraukia kirminus, sliekus, o kur kirminai, tai ten ir kurmis. Todėl ir svarbu laistyt visą žemę, kad kurmiui pakaktų jo nuolatinių takų, nerausinėtų naujų. Pernai pas mane gyveno kurmis, tai jis tikrai niekur daugiau nelakstė, tik tais pačiais savo pavasarį padarytais takais.
Didesniem pomidorams su plačia šaknų sistema iš viso jokių problemų nebėra. Man kurmiai beje gražūs, minkšti ir švelnūs padarėliai. Vien jau todėl jų negaudyčiau. O dar ir naudingi, nes suryja visokias šlykštynes dirvoje.

Sveikos,ka daryt su likusiais?nes daigu turejau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 01, 19:53)

ui, šits mamos apartamentinis, neduos į šiltnamį, bo tik vienas yra ans. Nu persodins, perduosiu, ale a netrūksta jajam ko? nežydi, rupkė g.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 gegužės 2015 - 20:32
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 01, 21:27)
ui, šits mamos apartamentinis, neduos į šiltnamį, bo tik vienas yra ans. Nu persodins, perduosiu, ale a netrūksta jajam ko? nežydi, rupkė g.gif  cool.gif

Tikriausiai pikiuojant šaknis užsilenkė. Persodink ištiesus. Pamatysi akyse augt pradės
Atsakyti
a tai kad jis ten sėtas ir nejudintas dar... ar pas visas Vilmukai toki dideli? kokio dydžio bliūdo skynimui reiks kaži?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 01, 11:39)
Aik pagalvių ardyt čia nesigilinus.Arba kirpk plaukus  biggrin.gif Reikia pomidorams plunksnų verkiant, kitaip be derliaus liksi  ax.gif

O man šnd nedavė draskyt senos striukės... biggrin.gif Sakė, bus dar gera. Taip, kad eksperimento nepadariau.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 01, 21:05)
O man šnd nedavė

o tai nebūna pas jumis kad vat kažkaip ima ir suplyšta tie seni rūbai... nu net neaišku kaip-žiūrėk, o jau skylėtas matomoj vietoj- negi nešiosi
Atsakyti