Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 30, 07:36)
aha, norėtum  smile.gif  Sekmadienio ir pirmadienio naktelėms dar žada. Ir šeštadienio naktį kažkur ties Raseiniais skaitmeninė rodo šalną.

Oi sudas sestadadieni ruosiaus namo

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 30, 07:56)
melsta nuo fosforo trukumo, jei laikot siltnamy, tai nuo salcio, nepasisavina fosforo, atsils- susitvarkys, pas mane siuo metu, kai kurie irgi pamele

Aga,mano trys pamele ia po nakties.galvojau fosforo duot.nereik?
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 30, 08:20)
Ar pomidorai nakvojo su šildytuvu? smile.gif

be smile.gif Bet kiekvienas apvožtas plastikiniu kibiriuku ir apdengti penkiais sluoksniais agro smile.gif Pas mane kol kas tik koks 15 pasodinti, nesunku tiek apdengt. Kiti nakvojo namie.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 04 30, 08:43)
Aga,mano trys pamele ia po nakties.galvojau fosforo duot.nereik?

nereik. Atšils ir susitvarkys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 balandžio 2015 - 08:51
Sveikos Dzūkijoj link Seirijų 03:45 įiltnamyje buvo +3, 6 val tas pats. Keliausi žiūrėti. Uždengti dviguba agro ir vilnoniais pledais ant viršaus. Papildomai tepalinis pečiukas įjungtas per naktį buvo tikrai nesušalom. O kad šalną nubaidyti bandėm laužus kūrenti tai tik tose vietose kur laužas dėgė tau pusmetriu žolė nepašalus, nes buvo gaila slyvų su vyšniom taip gražiai žydi. Tikiuosi nors kažkiek padėjom. Pomidorai taip šiltai dar niekada nebuvo užkloti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 30 balandžio 2015 - 09:11
Vakar išsodinau visus, nieko nebedengiau, nes pas mane prognozės (Klaipėda) buvo geros (labai norėjau jomis tikėti). Ryte gerdama kavą nuėjau, užmečiau akį - viskas OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 30 balandžio 2015 - 09:17
QUOTE(syri @ 2015 04 30, 09:16)
Vakar išsodinau visus, nieko nebedengiau, nes pas mane prognozės (Klaipėda) buvo geros (labai norėjau jomis tikėti). Ryte gerdama kavą nuėjau, užmečiau akį - viskas OK.

tai pas jus ten Klaipėdoj kaip atskira respublika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 30, 09:16)

As dar vakar galvoju-ot zmogas bigsmile.gif optimistas .kas kaldrom,dekiais ,peciais rupinasi,nakcia nemiega o cia sodina.
Uztatai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Miegojau ramiai dengiau tik vidurine eile vienu sluoksniu agro, o kitam šiltnamyje agurkus po stiklainiais sukišau. Nuėjau pažiūrėt tai viskas čiki buvo 6.30 šiltnamyje buvo +4
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 04 30, 08:15)
Labos iš ryto.
Ateinu patarimo- ką dėti į duobes sodinant pomidorus. Turiu šviežio arklio mėšlo, perpuvusio, kokių 5m. arklio mėšlo, biohumuso, lapų , žolės ir obuolių perpuvusio kompossto. Ar dedant kažkurį iš šių gėrių dar dadėti mikroelementų. Pernai pomidorai rodė ryškų kalio ir magnio trūkumą.

Nedėčiau tik šviežiojo mėšlo - nes vien lapus tada augins. Visa kita labai tinka. Kasmet papildau pelenais - ir tada pomidorai nerodo jokio mikroelemento trūkumo, nes pelenuose yra visi jie geru santykiu.
Atsakyti
Sveikos, gal kas Vilniuje uzmatete, kur yra pirkti talpu vandeniui? Randu tik internetu.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 04 30, 16:30)
Sveikos, gal kas Vilniuje uzmatete, kur yra pirkti talpu vandeniui? Randu tik internetu.

Prie gariunu yra, tik zinau kaip nuvaziuot o gatves pav. nepamenu. Neprivaziavus gariunu uz degalines pasukti i desine, nusileidus nuo kalniuko pasukt i kaire. Ten prie nuosavo namo kieme daug visokiu backu prideta. Eit i kiema ir klaust. Tiesa paskutini karta pries kokius metus buvau, ber tikiuosi dar yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 04 30, 09:15)
Labos iš ryto.
Ateinu patarimo- ką dėti į duobes sodinant pomidorus. Turiu šviežio arklio mėšlo, perpuvusio, kokių 5m. arklio mėšlo, biohumuso, lapų , žolės ir obuolių perpuvusio kompossto. Ar dedant kažkurį iš šių gėrių dar dadėti mikroelementų. Pernai pomidorai rodė ryškų kalio ir magnio trūkumą.

Įkišiu ir aš savo trigrašį 4u.gif Visada, kai sodinu pomidorus, į duobes dedu šviežios žuvies (šįmet turėjau strimėlių) ir plunksnų iš senos pagalvės geras porą saujų, na ir aišku komposto. Jokių sintetinių trąšų nepilu, pomidorai auga tiesiog puikiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2015 04 30, 18:11)
Įkišiu ir aš savo trigrašį  4u.gif  Visada, kai sodinu pomidorus, į duobes dedu šviežios žuvies (šįmet turėjau strimėlių) ir plunksnų iš senos pagalvės geras porą saujų, na ir aišku komposto. Jokių sintetinių trąšų nepilu, pomidorai auga tiesiog puikiai.  4u.gif

O ka duoda plunksnos?
Siandien siltnamyje radau kurmiarausi! doh.gif Patarkit, ka daryt? Bijau, kad neisijaustu labai ir neisvagotu viso siltnamio verysad.gif
Atsakyti