Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Pas mane šiltnamy 3 laispniai, tik ką su vyreliu sunešėm verandon turtus. Trys ankstyvieji, kur jau žemėj, palikti po keliaguba agro, po kaldra ir su žvakėm. Jei jau mirtų, tai pagarboj biggrin.gif
Atsakyti
O rūgštėle jablonskio,tikrai paskaitinėjus galima sustresuot su tom šalnom doh.gif bet apklosčiau,manau nesušals,žvakių nežibinsiu,gaus nebijot tamsos,nešt namo iri nesiruošiu,labai patinka laisvos palangės hihihi.gif
Atsakyti
Siltnamyje +8. Palikau po dviguba agro. Ner jegeles nei vienos tampyt. PERSPEJIMAS. Neskaitykit toliau silpnu nervu augintojos

numirs tai numirs.... nei zvakiu nei grielku neturiu. Nebent keltis 5 ryto ir nest silta vandeni. Naiviai tikiuosi kad ant kalno nebus salnu o bus pakalneje
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 29, 22:19)
numirs tai numirs.... nei zvakiu nei grielku neturiu. Nebent keltis 5 ryto ir nest silta vandeni. Naiviai tikiuosi kad ant kalno nebus salnu o bus pakalneje

As tai tiesiog tikra esu, kad viskas bus gerai sianakt, tiesiog atsargumo vardan parsinesiau, nes dar nesusodinti. Jei butu susodinti buciau palikus. O dabar vis kirbejo " o jeigu ka" smile.gif
Atsakyti
ujei mergai, paskaičiau apie šalnas, tai lėkiau patamsiais ir aš parsivilkt turto... netgi dviem kartais teko eit, bo paaugę, rupkės, jau netelpa į tą dėžę kuriame išgabenti buvo, tai pasportavau...parsinešiau visus, pasidėjau koridoriui po kojom- mažu nieks neįlips, ogurkėlis mano dirba, be ryto neturėtų namo užsukt, o ryte jau bus šviesu- pamatys gal, neįvirs. Nu belieka tikėtis, kad reikalų naktį neatsiras ir negrįš ax.gif

Aplankiau šiandien uošvienę, rodosi savo pomikus- verandoj augina, tipo šviesiai labai. į šiltnamį tingi nešiot- ujezau- šitiek sunešt, paskui parnešt- kas neš doh.gif doh.gif doh.gif nu ir pasiūliau. O dejuoja- kaži kas kai kuriems yr- nu toki nupiepę, nors šaknų ogo kiek, sakau- temkit dienom į šiltnamį- atsigaus greit, po poros dienų nepažinsit- ale nu tai negi marčios klausysi. O kai sakau, jog maniškiai jau kelios naktys buvo palikti- nu tai aš savo belekokius galiu marintis, o jos gražuoliai tai lepūs ( kad nervas sujėmė, neklauskit, lygtais aš beleką auginu- eglės pas mane, o ji... net nemačius apvadino kokiais tai...o jau ką ji augina tai atseit ne iš manes gauta doh.gif doh.gif doh.gif ) Tai reiks mažu vieną eglę jai motinos dienos proga įteikt blush2.gif Tegu žiūri, kaip kvėpuojantys oru daigai turi atrodyt, o ne verandiniai koki tai...

pasiguodžiau blush2.gif
Atsakyti
Nusistaciau zadintuva 5 ryto. Ziuresiu. Nes man kokiu 6 reisu reik. Grudinas jie jau gal savaite ten be parnesimo namo. Jei ne daugiau g.gif Buvo salnos kad masinos langa gramdziau. Bet pomikai isgyveno... isgyvens ir sia nakti. Nors ta giedra neramina. Vaikas dantis isaugino tai del pomidoru nemiegosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 04 29, 22:02)
Nusistaciau zadintuva 5 ryto. Ziuresiu. Nes man kokiu 6 reisu reik. Grudinas jie jau gal savaite ten be parnesimo namo. Jei ne daugiau g.gif  Buvo salnos kad masinos langa gramdziau. Bet pomikai isgyveno... isgyvens ir sia nakti. Nors ta giedra neramina. Vaikas dantis isaugino tai del pomidoru nemiegosiu doh.gif  lotuliukas.gif

A kam zadintis taip anksti?kiba begsit laukais?
Man ir bisk neramu.pirmas blynas-bus kaip bus
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 29, 22:12)
A kam zadintis taip anksti?kiba begsit laukais?
Man ir bisk neramu.pirmas  blynas-bus kaip  bus

Si vakara su moterom kalbejom kad kelias 5 pas gyvulius ir gryzta apie 6. Tai atsikelus nieko nebuna o va gryztant jau pasale.
Tai ir as pirmakarte. Tai biski stresuoju biski dzin. dar paskaitau apie 4kw grielkas ir.....
na atsikelsiu gal vandens silto laistytuvan ipilsiu. Nors siltnamyje turiu backa 200l ir du laistytuvus su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 29, 17:45)
Apie Ex Blinda aukštį cituoju Ex atsakymą Mičiko:,,..Tadukas neaukštas visai, apie 1m aukščio krūmiokas tik.. nu, gal 1.20 g.gif nepamatavau..."
Pudovik- Пудовик. Мощный. Высокорослый куст (до 150 см), на котором образовывается до десятка плодов весом от 200 г до 1 кг
Kitus jau atsakė.

aciu 4u.gif bigsmile.gif

pakurem ir mes aniem dujine plytele, ale rupuzioookas koks namu galva, sako duju mazai, vargu ar iki ryto uzteks, viena skylute pajunge.. jau beiseinant sako kita turiu!!!! Niekselis!!! Inese.. ramiau pasidare. Ir persika su tresne dar aprisom, labai graziai zydi jau wub.gif
Atsakyti
Nubudau 5 ryto. Termometras minus 1C rodė. Dabar beveik val vėliau-temperatūra nepakitusi. Daigai stiklintam balkone. Ten temperatūra +15C. Prasideda šalnų periodas, o kai kurie daigai taip prašosi pasodinami..
Atsakyti
Labas rytas.uz lango -1,siltnamy +6 .taip,kaip is vakaro.vadinas zvakes bisk duodaa naudos.dzeda nusiunciau i razviedka.pati tingejau,dar gulineju.man iki siltnamiu 100 zingsniu.skaiciavau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kur kliuvo kur nekliuvo , bet rytų Lietuvai visada kliūna. Utenoje buvo - 2, polikarbonatiniame šiltnamyje plius 2. Vanduo šiltnamyje garuoja, langai apšerkšniję. Pečiuko neturiu, būtinai reiks pirkti, nes vienas stresas. Kėliausi antrą valandą, nešiau karštą vandenį.
Atkėliau agro, pomidorai stovi visi kaip apipilti vandeniu, varva, bet gyvi. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 30 balandžio 2015 - 05:29