Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Musiukass @ 2015 04 29, 11:44)
laba  dienele,

ar galetau paprasyt Jusu ciut pagalbos del pomidoru ugio? Deliojuos jau siltnamio plana (23 veisles pasisejau  doh.gif kazi kaip pirmam kartui neapziojau per daug biggrin.gif), o situ ugiu nezinau  blush2.gif gal galit pagelbet? Aciu!  4u.gif

Ex Blinda
Skatulka
Moldaviski drambliai
Bolzano
Pudovik
S. Marzano
Irlandskyj likior

as dar vis delsiu sodint, ale namu galva ragina, kad tuoj neatlaikysiu spaudimo. Zada pastatyt dujine plytele 2 skyliu nakciai, jei kas. Kazi ar uztektu 24 kv. polikarbonatiniui siltnamiui, siaurine siena ribojas su garazu tos plyteles? Labai grazus daigai, bijau prarast..

Dekui  4u.gif

Apie Ex Blinda aukštį cituoju Ex atsakymą Mičiko:,,..Tadukas neaukštas visai, apie 1m aukščio krūmiokas tik.. nu, gal 1.20 g.gif nepamatavau..."
Pudovik- Пудовик. Мощный. Высокорослый куст (до 150 см), на котором образовывается до десятка плодов весом от 200 г до 1 кг
Kitus jau atsakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 29 balandžio 2015 - 16:57
Visą popietę kuičiuosi - sodinu. O taip rankos nekyla... Jokio džiugesio nėra, kai visi daigai netelpa.
Atsakyti
nu va, pomidorai dviem-trim sluoksniai agro apkloti, peciukas su laikmaciu uzstatytas. Kaip manote ar gerai laikmati nureguliavau? Staciau,kad nuo vidurnakcio iki triju valandu nakties-valanda dirba, valanda ilsisi, o nuo triju nakties iki puses astuoniu ryto dirbs istisai. Ar ta istisini dirbima anksciau statyti nei nuo 3 nakties? g.gif Peciukas kilovatinis. Siltnamis 20 kvadratu prislietas prie ukinio pastato is vieno sono.
Atsakyti
Pas mane siltnamyje kol kas 12 laipsniu, jau kaip abejoju nest namo, ar palikti kaip yra.. Hm.. g.gif Dengt tikrai nedengsiu, neturiu nei kuo, nei kaip. Kaip jus suksites sianakt?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 29, 19:09)
Pas mane siltnamyje kol kas 12 laipsniu, jau kaip abejoju nest namo, ar palikti kaip yra.. Hm.. g.gif Dengt tikrai nedengsiu, neturiu nei kuo, nei kaip. Kaip jus suksites sianakt?

nu kazkuo gal dengti vistiek reik? g.gif Mane panika istiktu, jei taip palikciau blush2.gif Gerai, kad ano siltnamio neuzsivariau pomidorais dar, nors anie jau lipa is vazonu, bet reik palaukt dar, nes ten is viso -atvora vieta, klonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 04 29, 20:17)
nu kazkuo gal dengti vistiek reik?  g.gif  Mane panika istiktu, jei taip palikciau  blush2.gif  Gerai, kad ano siltnamio neuzsivariau pomidorais dar, nors anie jau lipa is vazonu, bet reik palaukt dar, nes ten is viso -atvora vieta, klonis  doh.gif

Panikos ner pas mane, tik abejones. Va jei gyvenciau ten, kur Vobla, arba Saintlina, Adija, tu, o tada jau butu sustabeliuota viskas namuose. O dabar Kaunas, smogas, vidurys miesto irgi slietas siltnamis, pernai be nuostoliu buvo per didziaja salna.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 29, 19:25)
Panikos ner pas mane, tik abejones. Va jei gyvenciau ten, kur Vobla, arba Saintlina, Adija, tu, o tada jau butu sustabeliuota viskas namuose. O dabar Kaunas, smogas, vidurys miesto irgi slietas siltnamis, pernai be nuostoliu buvo per didziaja salna.

A, na jo bigsmile.gif Pas tave gi miestas ax.gif Tada ramiai eiciau miegot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 29, 20:25)
Panikos ner pas mane, tik abejones. Va jei gyvenciau ten, kur Vobla, arba Saintlina, Adija, tu, o tada jau butu sustabeliuota viskas namuose.

Adija nieko iš šiltnamio netysė ir nieko nedangstė.Nuo vidurnakčio įjungsiu 4 kw pečiuką ir jei neiškeps- gyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 29, 20:39)
Adija nieko iš šiltnamio netysė ir nieko nedangstė.Nuo vidurnakčio įjungsiu 4 kw pečiuką ir jei neiškeps- gyvens  biggrin.gif

biggrin.gif A jezusmarijajuozapaisventas biggrin.gif Rimtai jau cia pirti jiems uzkursi smile.gif As tai nebent plauku dziovintuva galeciau ijungt pasildymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 29, 20:25)

Aš tai agro užklojau nuo kauno apie 20 km dėl visa ko ax.gif ka tik iš šiltnamio rodo + 10 šiltnamyje , beje šiemet jau abu 300 storumo plevele , o trečias stiklinis , bet jame visad šalčiau buna nei plėvele dengtuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 29, 20:57)
Aš tai agro užklojau nuo kauno apie 20 km dėl visa ko  ax.gif ka tik iš šiltnamio rodo + 10 šiltnamyje , beje šiemet jau abu 300 storumo plevele , o trečias stiklinis , bet jame visad šalčiau buna nei plėvele dengtuose  smile.gif

As vardan ramaus miego susinesiau namo turta. Ai, maza kas. Dabar tikrai ramu bus.
Atsakyti
Dabar 6 siltnamyje.ir ka tik is jo.vistik nesunesiau namo. skauda ranka,pagalbos neturiu.uzklojau keturis sluoksnius agro ir kaip adija sako,del grozio smile.gif pridegiau zvakiu.netoli kauno,bet laukuose.cia visad pora laipsniu maziau buna.gal isgyvens
Atsakyti