Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Musiukass @ 2015 04 29, 11:44)
laba  dienele,

ar galetau paprasyt Jusu ciut pagalbos del pomidoru ugio? Deliojuos jau siltnamio plana (23 veisles pasisejau  doh.gif kazi kaip pirmam kartui neapziojau per daug biggrin.gif), o situ ugiu nezinau  blush2.gif gal galit pagelbet? Aciu!  4u.gif

Ex Blinda
Skatulka
Moldaviski drambliai
Bolzano
Pudovik
S. Marzano
Irlandskyj likior

Bolzano ~2m
Irlandskyj likior ~2m

kitus gal kitos aprašys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 balandžio 2015 - 11:32
QUOTE(Musiukass @ 2015 04 29, 10:44)
laba  dienele,

Ex Blinda
Skatulka
Moldaviski drambliai
Bolzano
Pudovik
S. Marzano
Irlandskyj likior

skatulka 2m nesiekia, moldaviksas dramblys, jei is miciko, tai sake, apie 1.7, bolzano pas mane virs 2m buvo, s. Marzano taip pat.
Atsakyti
meteo perspėjimą parašė:
Naktį iš balandžio 29-os į 30 d. daug kur Lietuvoje numatomos šalnos iki minus 0–4 °C
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 29, 09:00)
Liaba ryta, ko jie nuor perst ar pyrago?  biggrin.gif  biggrin.gif  g.gif 

QUOTE(adija5 @ 2015 04 29, 12:00)
Gal kokio kalio  g.gif

QUOTE(Riolita. @ 2015 04 29, 12:02)
Turbūt pyrago  biggrin.gif  ax.gif

Man labiausiai panašu, kad jie nori perst nuo pyrago..

Nekreipk dėmesio, pasodinsi į šiltnamį ir bus gerai.

QUOTE(adija5 @ 2015 04 29, 11:55)
Ai,bliuznija jin  irnesakyk.gif Arba vėl vaidenasi...  unsure.gif

Pati tu striošna smile.gif
Normalus oras - nekaršta, nešalta, nesninga. Vakarykštis oras tai tik driežams ir krokodilams tinkamas. Nupušt galima nuo tokio karščio.
Atsakyti
Atrodo kas ta Lietuva tera, kaip vyrai sako "permyzti gali" , o vakar Pnevezy, Birzuose kai kepino, svilino, tuo pat tarpu pas mus buvo juoda diena, lijo, apsiniauke iki juodumo...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 29, 14:18)
Pati tu striošna smile.gif 
Normalus oras - nekaršta, nešalta, nesninga. Vakarykštis oras tai tik driežams ir krokodilams tinkamas.

Tai aišku,viskas logiška rolleyes.gif .Jei pas mani saulės šiandien nėr,tai aš krokodilas ,reiškias unsure.gif
Pati tu tokia ax.gif .
Jokio karščio vakar pas mani nebuvo schmoll.gif .Buvo šilta,buvo lietaus ir ledukų.Ne visi turi peklą sklype,jei ką .
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 04 29, 14:17)
meteo perspėjimą parašė:
Naktį iš balandžio 29-os į 30 d. daug kur Lietuvoje numatomos šalnos iki minus 0–4 °C

A tas daug kur reiškia,kad Lietuvos apačioj bus mažiausiai -4 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 29, 13:37)

A tas daug kur reiškia,kad Lietuvos apačioj bus mažiausiai -4  unsure.gif

Tep ax.gif Bet ar tau yra del ko jaudintis, pomidoru gi dar neissodinai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 29, 13:18)

Normalus oras - nekaršta, nešalta, nesninga. Vakarykštis oras tai tik driežams ir krokodilams tinkamas. Nupušt galima nuo tokio karščio.

ACiprasau- tai vakar buvo normalus oras, o vat siandien tikrai nupust galima. o dar ir pasportuot vakare koki 20 reisu iki siltnamio nusimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 29, 15:01)
ACiprasau- tai vakar buvo normalus oras, o vat siandien tikrai nupust galima. o dar ir pasportuot vakare koki 20 reisu iki siltnamio nusimato doh.gif

tai ir kūnui ir nervams sveika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 balandžio 2015 - 14:03
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 29, 14:59)
Tep  ax.gif  Bet ar tau yra del ko jaudintis, pomidoru gi dar neissodinai.

Tai ne dėl pomidorų aš ir jaudinuosi.Tiem pečių pajungsiu kelių kw ir dzin.Yra lauke ir žydinčių,ir su pumpurais dalykų,kurių nei iškast,nei prišildyt neišeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 29, 14:18)
Tai ne dėl pomidorų aš ir jaudinuosi.Tiem pečių pajungsiu kelių kw ir dzin.Yra lauke ir žydinčių,ir su pumpurais dalykų,kurių nei iškast,nei prišildyt neišeis  schmoll.gif

ava, del situ ir man neramu unsure.gif Sakau, gal kokia agro uzvynioti, pas mus dar medeliai nedideli
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 29, 12:31)
Bolzano ~2m
Irlandskyj likior ~2m

kitus gal kitos aprašys

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 29, 12:37)
skatulka 2m nesiekia, moldaviksas dramblys, jei is miciko, tai sake, apie 1.7, bolzano pas mane virs 2m buvo, s. Marzano taip pat.

aciu mergaites bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti