Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 29, 08:47)
Sios trasos buvo pasirinktos kaip optimalios is tu ka cia galima gaut

su tavim nesiginčiju mirksiukas.gif tik kai nusistebėjai ,kad šaknys gražios,tau paaiškinau,kodėl ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 04 29, 08:55)
ale ir kantrybė tavo  g.gif

buuternuto sėklą įkišau,ėjau žiūrėt ar uodega lenda,o ten pomikas išdygo blink.gif perkrausčiau moliūgą kitur smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pilna no name , kadangi zeme buvo naudota kelis kart .Ai pas mane lauke auga , tai pofig tas ugis .Kaip pasijaute dvizenkle temperatura nakti ,net mizerijos isgrazejo .
O tokiu daigu kaip vijoletos su tokiais simptomais maciau bulgarijos sodo centre ir perka zmones , nekreipia demesio .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 29, 06:36)
Niekur neįžiūriu nulių. Gal neseniai laimėjot milijoną g.gif  tai jums visur vaidenasi nuliai..
Oras šiandien puikus. Pagaliau..

blink.gif kur cia taip, Lietuvoj? Nenoriu net sunu vedzioti per toki "puiku" ora unsure.gif
Rodo rodo 0, sianakt, tai greiciausia bus ir minusas, bent pas mus. Milijono nelaimejau, nors gerai butu rolleyes.gif
Tursi tursi nesigaus, kast nekasiu lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 29, 09:26)
blink.gif  kur cia taip, Lietuvoj? Nenoriu net sunu vedzioti per toki "puiku" ora  unsure.gif
Rodo rodo 0, sianakt, tai greiciausia bus ir minusas, bent pas mus. Milijono nelaimejau, nors gerai butu  rolleyes.gif 
Tursi tursi nesigaus, kast nekasiu lauk  biggrin.gif

Vakar per tv3 sake iki 0,o tuoj pat per lnk iki -2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 29 balandžio 2015 - 08:52
laba dienele,

ar galetau paprasyt Jusu ciut pagalbos del pomidoru ugio? Deliojuos jau siltnamio plana (23 veisles pasisejau doh.gif kazi kaip pirmam kartui neapziojau per daug biggrin.gif), o situ ugiu nezinau blush2.gif gal galit pagelbet? Aciu! 4u.gif

Ex Blinda
Skatulka
Moldaviski drambliai
Bolzano
Pudovik
S. Marzano
Irlandskyj likior

as dar vis delsiu sodint, ale namu galva ragina, kad tuoj neatlaikysiu spaudimo. Zada pastatyt dujine plytele 2 skyliu nakciai, jei kas. Kazi ar uztektu 24 kv. polikarbonatiniui siltnamiui, siaurine siena ribojas su garazu tos plyteles? Labai grazus daigai, bijau prarast..

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 04 29, 07:57)
kur oras  puikus? blink.gif  Lietus, vejas...brrr..

Ai,bliuznija jin irnesakyk.gif Arba vėl vaidenasi... unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif taigi geras buvo oras ...iš ryto...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 29, 09:00)
Liaba ryta, ko jie nuor perst ar pyrago?  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal kokio kalio g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 29, 08:00)
Liaba ryta, ko jie nuor perst ar pyrago?  biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image

g.gif  g.gif  g.gif

Turbūt pyrago biggrin.gif ax.gif

Nebekreipčiau dėmesio į tokius trūkumus. Tuoj visi sušoks į šiltnamį ir atsigaus.

Mano 14 daigų jau pasodinti į šltnamį. Apdangstyti, bambalių su vandeniu pakišta, tikiuosi, viskas bus gerai. Man sėti kovo 9 dieną vistik yra per anksti. Jau buvo peraugę, lapų kraštai ėmė gelsti, sodinau paguldžius. Ant palangės geriausiai atrodo kovo 19 d sėjos. Nors, kita vertus, vistiek anksčiausiai ima derėti tie peraugėliai.

P.S. Ir aš pagalvojau, kad kalio, ber ar beverta indeliuose tręšti juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 29 balandžio 2015 - 11:05
QUOTE(diuni @ 2015 04 29, 11:59)
biggrin.gif taigi geras buvo oras ...iš ryto...

...vakar biggrin.gif Jei kažkur šviečia saulė,tai nereiškia ,kad kitur nelyja ax.gif
Atsakyti
g.gif mano buvo normalaus dydžio...bet per dvi paskutines dienas kai kurie pavirto nemažais tikrai...o dar kada sodinsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2015 04 29, 09:05)
Sveikos pomidorininkes 4u.gif ,

gal galit pasakyti,kas negerai priekyje esantiems pomidorams?(Belfast ir Black from Tula)Visi pomidorai seti vienu metu,i ta pacia zeme.Visi puikiai auga,o sitoms 2 veisles kazko truksta 

Laba

Fotkė tokia migloje,tai nelabai eina įžiūrėt ko jiems ten trūksta biggrin.gif Kad kažko trūksta,tai matosi.O jūs juos nešiojat grynu oru pakvėpuot ar namie dūsta?
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2015 04 29, 12:02)
P.S. Ir aš pagalvojau, kad kalio, ber ar beverta indeliuose tręšti juo  g.gif

Nežinau schmoll.gif Man indeliuose niekad netrūko.O va persodinus labai greit jo pritrūksta,tada ir tręšiu ax.gif
Atsakyti