Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 21:19)
Aš ir neturiu  schmoll.gif Todėl statau elektrinį pečių.Man tos žvakutės ,aišku,gražu,ale ar jos duoda naudos,nesu įsitikinus .

as dar nepasodinus,tai jauciu varysiu ryt sunest i vidu visas dezes
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 28, 22:24)
as dar nepasodinus,tai jauciu varysiu ryt sunest i vidu visas dezes

Tai pats pigiausias ir patikimiausias būdas prieš šalnas-tursi,tursi biggrin.gif
Atsakyti
apklosiu agro, nusinesiu peciu i siltnami ir tikesiuosi,kad viskas praeis tvarkingai. Tik irgi dabar seku orus, kada cia ta antra partija issodinti reikes g.gif Paskutiniu metu, jei ne savaitgali, tai darbo dienom ir vakarai nebelaisvi,kad galeciau ramiai kuistis siltnamyje.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 28, 21:52)
Praneša nulį.

QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 21:57)
Kitą antradienį irgi praneša .

Niekur neįžiūriu nulių. Gal neseniai laimėjot milijoną g.gif tai jums visur vaidenasi nuliai..
Oras šiandien puikus. Pagaliau..
Atsakyti
kur oras puikus? blink.gif Lietus, vejas...brrr..negalima ne patiketi, kad vakar buvo visiskai kitokia diena...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 28, 22:06)

tavo manymu čia vandentiekio sultys? g.gif sudėtim domėjais?+dirvoj,+oras wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 22:19)
Aš ir neturiu  schmoll.gif Todėl statau elektrinį pečių.Man tos žvakutės ,aišku,gražu,ale ar jos duoda naudos,nesu įsitikinus .

va Jums ir skubėt tongue.gif
ilgiausiai dygusių pomidorų pirmą vietą pas mane užėmė kovo 9d.sėjos H-ROT 34 blink.gif blink.gif vakar pasirodė kepurė,nenustebsiu ,jei dar 5 iš paskos išlįs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 12:51)
tie skersinukai buvo padaryti laikinai biggrin.gif Tipo plytelem klos, bet jau antras, ar net trecias sezonas taip, pripratau, jau uzsimerkus galiu vaikscioti, is pradziu ir man baisiai atrode biggrin.gif. Bet symet jau pasakiau, nebus plyteliu, nuspardysiu skersinukus, nelabai gilinausi, ar laikysis tos lentos be ju, bet itariu, kad laikytusi  g.gif

Labai grazus siltnamis, toks tvarkingas wink.gif ir pomidoriukai puikus !
Pas mane irgi du takai. Juos iskloju pjuvenom gan storai. Visada sausa, svaru ir piktzoles nepradygsta.
Atsakyti
Sios trasos buvo pasirinktos kaip optimalios is tu ka cia galima gaut .Aisku siemet is rudens jau bus naudojamos pazangesnes .Niekad nepritariau ultraorganikams , nes negyvenamoj saloj gyvenam ,kur nera ligu , o augalai turi but protingai tresiami . Jei netrestu nebutu nei graziuju pavyzdiniu landsaftu , nei isvis ko populiacijai esti .Augalai naturaliu budu uzaugina daug maziau produkcijos nei tresiami .
As jau ne jaunas zmogus prisimenu kaip budavo sunkvezimiais pilamos trasos , kukuruzai laistomi amoniaku , o is lektuvu purskiama ddt .Jei tai neprazude musu rusies tai naujieji produktai yra nepalyginamai saugesni .
Grieztai laikausi sezoniskumo , kai pasibaigia savi pomidorai tai likusi metu perioda valgau tik konservuotus . Ne sezono metu isaugintos darzoves nera didelis geris .
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2015 04 27, 11:58)

Papildyta:
http://www.meteo.lt/...prog_lt_zem.php
apačioj juoda skalė - kas valandą 2 paroms
spalvų reikšmės dešinėj pusėj

Aciu
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 04 27, 12:03)
O čia tik miestą pasirink. Temperatūra , krituliai ir visa kita, net rasos lašo temperatūra.
http://www.meteo.lt/...og_lt_miest.php

Dekui
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 29, 08:31)

ilgiausiai dygusių pomidorų pirmą vietą pas mane užėmė kovo  9d.sėjos  H-ROT 34 blink.gif  blink.gif vakar pasirodė kepurė,nenustebsiu ,jei dar 5 iš paskos išlįs unsure.gif

ale ir kantrybė tavo g.gif
Atsakyti
Liaba ryta, ko jie nuor perst ar pyrago? biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorininkes 4u.gif ,

gal galit pasakyti,kas negerai priekyje esantiems pomidorams?(Belfast ir Black from Tula)Visi pomidorai seti vienu metu,i ta pacia zeme.Visi puikiai auga,o sitoms 2 veisles kazko truksta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina111: 29 balandžio 2015 - 08:06