Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 17:08)
biggrin.gif  sodinu sachmatine tvarka, kad butu ties sutvirtinimu ir tarp ju po viena, nereikia nei matuoti, nei galvos sukti, tada gaunasi vienodai, kaip pagal liniuote  biggrin.gif  Vidury sodinu didesniais tarpais hibridus, telpa 13. Buna, koki daiga, zemaugi, ikisu kazkur, tai gaunasi 60, bet tas paskutinis nebesiskaito biggrin.gif

Pas mane lygiai toks šiltnamis , irgi sodinu šachmatine tvarka viena eilė ties lango viduriu , gaunasi 46 daigai. Bet auginu dviem trim stiebais. Takas per vidurį , apie 70 cm pločio, ir tai praeitais metais buvo džiunglės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 04 28, 16:47)
Pas mane lygiai toks šiltnamis , irgi sodinu šachmatine tvarka viena eilė ties lango viduriu , gaunasi 46 daigai. Bet auginu dviem trim stiebais.  Takas per vidurį , apie 70 cm pločio, ir tai praeitais metais buvo džiunglės.  smile.gif

visus auginu 2 stiebais, na kazkiek buna dziungliu, bet praeinu. Sonuose sutalpinu po 23 daigus. As juos depiliuoju daznokai, neleidziu labai lapotis, jei maiso, kertu puse lapo, isgyvenam
Atsakyti
g.gif kaip ir buvo suplanuota sodinti pradėti per išeigines ateinančias...pažiūrėjau prognozę...nežinau kaip elgtis, paskui laiko tiek neturėsiu...o kita savaitė kaip tik atostogos g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 28, 18:23)
g.gif kaip ir buvo suplanuota sodinti pradėti per išeigines ateinančias...pažiūrėjau prognozę...nežinau kaip elgtis, paskui laiko tiek neturėsiu...o kita savaitė kaip tik atostogos g.gif

Nu ir kas ten blogo toje prognozėje? Juk vistiek nebekankini ir nebelaikai daigų namie? g.gif O aš šiandien konstatavau, kad žemėje jie šiek tiek gražiau atrodo negu buteliuose.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 28, 20:28)
Nu ir kas ten blogo toje prognozėje? Juk vistiek nebekankini ir nebelaikai daigų namie?  g.gif  O aš šiandien konstatavau, kad žemėje jie šiek tiek gražiau atrodo negu buteliuose.

Kad bent jau mūsų krašte nemažą šalną praneša ryt naktį.

Aišku, kad laisvėje daigai geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 28, 20:38)
Kad bent jau mūsų krašte nemažą šalną praneša ryt naktį.

Aišku, kad laisvėje daigai geriau atrodo.

Praneša nulį. Tai reikės dengt.
Bet diuni nori penktadienį sodint, tai aš nematau nieko ten baisaus, kodėl reikėtų nesodint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 28 balandžio 2015 - 20:53
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 28, 21:52)
Praneša nulį. Tai reikės dengt.
Bet diuni nori penktadienį sodint, tai aš nematau nieko ten baisaus, kodėl reikėtų nesodint.

Kitą antradienį irgi praneša .O nulis gali reikšt ir visai padorų minusą biggrin.gif .Dėl marmalo,tai aš šitu laiku,tik pasodintus, nebijočiau liet.Vėliau,jau nea,neliečiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 20:57)
Kitą antradienį irgi praneša

ne, jau nebepraneša antradieniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 28, 22:01)
ne, jau nebepraneša antradieniui  smile.gif

Aš dar nesidžiaugsiu,dar palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Bulgarijos naujienos , siandien teko dalintis daigais , tai roviau pries savaite pasodintus i nuolatine vieta . Isorine dalis biski mizerija , dar kazkas apkramte , nesuprantu kas . Sraigiu yra tik tu vynuoginiu , jei tokia didele uzliptu tai nulauztu , o dabar delikaciai apesti .O VA SAKNU GRAZUMAS . Net pati nustebau ,jokiu augimo dopingu jie negavo , nes nesuprantu kur ju nusipirkt .Lietuvoj kazkokius rusiskus pirkdavau , dar gerais laikais seasolio turejau .O cia tik siu trasu yra gave https://megazahrada....manufacturer-21
Atsakyti
jei salnos bus,statot turbut ir zvakes.kiek ju det 12kv/m sitnamyje?neturiu supratimo
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 28, 22:16)
jei salnos bus,statot turbut ir zvakes.kiek ju det 12kv/m sitnamyje?neturiu supratimo

Aš ir neturiu schmoll.gif Todėl statau elektrinį pečių.Man tos žvakutės ,aišku,gražu,ale ar jos duoda naudos,nesu įsitikinus .
Atsakyti