Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 12:51)
tie skersinukai buvo padaryti laikinai biggrin.gif

Nieko nėra amžinesnio už laikinus dalykus.Bet man tai irgi būtų amen su tais skersinukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 11:51)
...nuspardysiu skersinukus, nelabai gilinausi, ar laikysis tos lentos be ju, bet itariu, kad laikytusi  g.gif

ne, nesilaikys. Iš pradžių nuėmus skersinukus gal ir laikysis, bet vėliau tikrai išsilenks į takelio pusę. Pas mane kuoliukus įmuša, kad lentos laikytųsi.
Atsakyti
oi, kaip gerai, kad paraset thumbup.gif thumbup.gif Parodysiu diedui ( o jis jau toks, jei pakritikuoja, suskumba daryti biggrin.gif ) Buvo panasus atvejas su vakuotom darzovem rusy, kai nuotrauka ikeliau su sustatytais slojikais ant grindu, kazkas parase, kad lentynos gerai butu, kita diena parvilko graziausias, nors i kambari statyk knygom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 13:11)
oi, kaip gerai, kad paraset  thumbup.gif  thumbup.gif  Parodysiu diedui ( o jis jau toks, jei pakritikuoja, suskumba daryti  biggrin.gif )

Nu,jei taip,tai rašyk,ko dar tau reikia biggrin.gif Mes pakritikuosim jį taip,kad maža nepasirodys cool.gif
Drauge,o tu saviškio taip laužt nebandei g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 28 balandžio 2015 - 12:17
QUOTE(saintlina @ 2015 04 28, 12:10)
ne, nesilaikys. Iš pradžių nuėmus skersinukus gal ir laikysis, bet vėliau tikrai išsilenks į takelio pusę. Pas mane kuoliukus įmuša, kad lentos laikytųsi.

nu jo g.gif Skersinukai pas mane is vidaus, tai issivers tada jos, velnias, dar blogiau pridarysiu biggrin.gif
Nemirtinas reikalas is tikro, man ne kiek del patogumo (nes tikrai nemaiso, pripratau turbut, gal kiek durnai, kai dezes dabar tampyti reikia, veliau is vis netrukdo), bet kiek del estetinio vaizdo. Mane net nervina, jei kas ne taip ir ne vietoj padeta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 12:15)
Nu,jei taip,tai rašyk,ko dar tau reikia  biggrin.gif Mes pakritikuosim jį taip,kad maža nepasirodys  cool.gif
Drauge,o tu saviškio taip laužt nebandei  g.gif ?

reiks pagalvoti lotuliukas.gif
Gal ne is karto, palaipsniuj, po to isgrius bedirbdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 13:11)
oi, kaip gerai, kad paraset  thumbup.gif  thumbup.gif

ilgas medines lentas ant viršaus tegu kloja, ir prikala prie skersinukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 12:15)
Drauge,o tu saviškio taip laužt nebandei  g.gif ?

neveikia biggrin.gif Na, tiksliau, būna kai visada - oi, taip galima padaryt, visai nesunku. Bus taip, taip ir va taip.Ir tuo baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 28, 13:20)
neveikia  biggrin.gif  Na, tiksliau, būna kai visada - oi, taip galima padaryt, visai nesunku. Bus taip, taip ir va taip.Ir tuo baigiasi  biggrin.gif

Uhu,vienos veislės biggrin.gif Aš pernai tą Ex vežimą-dviratuką parodžiau,tai prasidėjo ,kad anam variklio reikia.O galiausiai baigėsi idėja va tokiu daiktu nuo namų iki šiltnamio lotuliukas.gif
http://www.technolog...1-escalator.jpg
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 28, 12:19)
ilgas medines lentas ant viršaus tegu kloja, ir prikala prie skersinukų  biggrin.gif

Gaila terasiniu lentu tiek neliko, butu tikrai uzklojes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 12:26)
O galiausiai baigėsi idėja va tokiu daiktu nuo namų iki šiltnamio  lotuliukas.gif
http://www.technolog...1-escalator.jpg

pastatė jau? lotuliukas.gif
Aš irgi rodžiau. Man netgi vežimuko ratukus parvežė su tuo apatiniu padėklu biggrin.gif Dabar dar vienas griozdas voliojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 28, 13:36)
pastatė jau?  lotuliukas.gif

Nea,bo reikia arba sodą išpjaut arba triobą perkelt biggrin.gif
Atsakyti
Susinervinau pamačius Ziko šiltnamį - toks didelis... reiks MB parodyti ir sugėdinti, kad man tokį mažą pastatė g.gif
Atsakyti