Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

As dar neskubu schmoll.gif luktelsiu dar savaitele kita, vazonai nemazi uztenka jiems ten vietos dar .
Atnesu svieziu vaizdeliu smile.gif Originali sodoladka ir Lusasitos zalia sokaladka ,na kaip dvyniai abu tik originalios kotukas tamsesnis ,o seip niekuom nesiskiria ,lapai ,ugis ,netgi kartu apsiziedavo biggrin.gif

user posted image

desinej f1 smile.gif
Atsakyti
issodinau ir as didziaja dali, nu ka, teks peciuka kurti
Atsakyti
nesupratau, kazkoks nenormalus pelesis uzpuole pomidorus..is pradziu baltas, ant virsaus darosi geltonas, is pradziu buvo tik ant sito pirmo pomiko, dabar tieisiog akyse daugeja ir ant kitu..visi pomikai durpiniuose indeliuose, paliejau uzvakar...

kiti pelyja tik indeliai is sono, bet pelesis visiskai kitoks, kaip pukeliai balti...ar jau mesti juos lauk? blink.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ir vazono šonai pelėsiu apėję... rolleyes.gif taip bent jau man matosi...tai gal tie vazonai pelėsiu užkrėsti buvo...liečiau dabar permanganatu, ir tuos vazonus apipukščiau pemanganatu...
Siaubas ššš visokį pardavinėja....Aš senoviškai-į alaus stiklines ir/arba į nupjautus butelius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 28 balandžio 2015 - 11:21
QUOTE(sttropez @ 2015 04 28, 12:11)
kiti pelyja tik indeliai is sono, bet pelesis visiskai kitoks, kaip pukeliai balti...ar jau mesti juos lauk? blink.gif

Indelius taip,meskit.Daigus pasilikit biggrin.gif Nus netinka durpiniai indeliai patalpoms ir tiek.Šiltnamy,kai vėdinama skersai išilgai,jokio pelėsio nebūna,o kambariuose problemos su jais.
Atsakyti
[quote=sttropez,2015 04 28, 11:11]
nesupratau, kazkoks nenormalus pelesis uzpuole pomidorus..is pradziu baltas, ant virsaus darosi geltonas, is pradziu buvo tik ant sito pirmo pomiko, dabar tieisiog akyse daugeja ir ant kitu..visi pomikai durpiniuose indeliuose, paliejau uzvakar...

Nemeskit, išimkit iš durpinių indelių, nuimkit pelėsius ir persodinkit į plastikinius indelius, tie durpiniai indeliai tikras blogis, daug kas nusivylė jais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 28, 12:20)
Indelius taip,meskit.Daigus pasilikit  biggrin.gif Nus netinka durpiniai indeliai patalpoms ir tiek.Šiltnamy,kai vėdinama skersai išilgai,jokio pelėsio nebūna,o kambariuose problemos su jais.

g.gif na...kažkada esu gėles auginus juose , tik mažiukuose. gerai buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sttropez @ 2015 04 28, 12:11)

pg[/img]

esat įsitikinus,kad tas gelsvas pelėsis?būna,kad druskos išeina į paviršių g.gif
Atsakyti
mano tevai anksciau durpiniuose vazoneliuose augindavo pomidorus, ir budavo gerai, gal kitokie jie buvo g.gif
Va, dvieju vakaru darbas, liko viena siltnamio puse smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 28, 11:35)
esat įsitikinus,kad tas gelsvas pelėsis?būna,kad druskos išeina į paviršių g.gif

nezinau net, kas tas geltonas...kiti dar laikosi, ne visi pelesiu apeje...gal cia ir zemiu problema, mes paprikos plastikiniam lovelyje, tai dabar ziuriu irhi zeme baltais taskiukais pasidengusi...zemes spec. darzovems...negi viskas, ka pardavineja yra s? zemes, durpiniai indeliai? ir kaip tycia, neturiu kur persodinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 28, 12:35)

Va, dvieju vakaru darbas, liko viena siltnamio puse smile.gif
[

wub.gif kaip viskas gražiai,šiltai bigsmile.gif nepyk ,kad klausiu:o neužsikabini už tų skersinukų ant takelio?man būtų šakės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sttropez @ 2015 04 28, 12:42)
nezinau net, kas tas geltonas...kiti dar laikosi, ne visi pelesiu apeje...gal cia ir zemiu problema, mes paprikos plastikiniam lovelyje, tai dabar ziuriu irhi zeme baltais taskiukais pasidengusi...zemes spec. darzovems...negi viskas, ka pardavineja yra s? zemes, durpiniai indeliai? ir kaip tycia, neturiu kur persodinti  unsure.gif

citata:
Organika atsiranda iš pradėjusių skaidytis durpių. O vanduo, kildamas iš lėkštutės, ją "suneša" į paviršių. Tada organinių laisvų junginių koncentracija paviršiuje didėja ir pelėsiui yra kuo maitintis.

Pasiimi vieną-du litrus vandens (lietaus ar šaldyto) ir sulaistai visą ant vieno vazonėlio iš viršaus. Tą vandenį, kuris išbėga gali supilt ant kokių rododendrų, azalijų (jei turi - jiems patiks). O į lėkštutę vėl pripili švaraus vandens. Žinoma, prieš šią procedūrą būtų geria pelėsį nukrapštyt pincetu nuo paviršiaus.

Ventiliacija irgi padėtų, bet ne skersvėjis.'' manau,į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 28, 11:43)
wub.gif kaip viskas gražiai,šiltai bigsmile.gif nepyk ,kad klausiu:o neužsikabini už tų skersinukų ant takelio?man būtų šakės doh.gif

tie skersinukai buvo padaryti laikinai biggrin.gif Tipo plytelem klos, bet jau antras, ar net trecias sezonas taip, pripratau, jau uzsimerkus galiu vaikscioti, is pradziu ir man baisiai atrode biggrin.gif. Bet symet jau pasakiau, nebus plyteliu, nuspardysiu skersinukus, nelabai gilinausi, ar laikysis tos lentos be ju, bet itariu, kad laikytusi g.gif
Atsakyti