Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 27, 16:29)
Tiesa sakant, ne as  biggrin.gif , o diedas mano eksperimentais uzsiima. I ilgavaisius moliugus. Neaisku, ar kas gausis, bet kelis daigus bandys

g.gif maždaug logiką pagaunu...tai gal pomidorai skiepijami į kitus daigus (veisles ar hibridus) su kuo didesniu šaknynu...ai nesąmonės vistiek biggrin.gif Ir taip gana tų šaknų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2015 04 27, 15:24)

na va jau matau ir atsake 4u.gif nezinau kas cia per naujoves ale uzkabino pameginti. sako lyg i kaskokiu laukiniu pomidoru saknis skiepija g.gif na zodziu mokausi su jusu visu pagalba pomidorus auginti 4u.gif tik man blondinei niekaim dar nedaeina kiek ten reikia nugnybt kiek palikt ir kaip ta antra stieba pomidoram padaryti. siandien visa diena skaiciau youtube filmukus ziurineju na kaskaip ismoksiu smile.gif
Atsakyti
Cia ideja tokia kad daugiau saknu priaugint , na kaip priauginami plaukai , nagai . Paturbinti pomidorai , paskui papiktins veidus ir ka nors uzpuls .Megstu medziokles sezonus , kazi tai reiskia kad jau suvaikejau ?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 27, 19:04)
Megstu medziokles sezonus , kazi tai reiskia kad jau suvaikejau ?

Nieko panašaus - vaikai nemedžioja schmoll.gif
Jei ėmei medžioti turtingus vyrus, reiškia subarakudėjai..

Sorry, labai stengiausi tolerantiškai patylėt, bet kažkaip per garsiai gavosi.. unsure.gif
Atsakyti
Gera ideja del tu turtingu vyru , aciu .
Bet mano amziui jau ne priauginamu saknu , sorry ,plauku ar nagu o kapitalinio remonto reikia kad iki padoresnes barakudos datempciau .
O siaip atrodo sufeilinau biski sodinima , reikejo kast gilesnius griovius , bo lietus ir vejas aplygino ir atrodo kad jau per seklu . Pas kaimynus tie grioviai gilesni ir liko .Mano pomidorai jau per daug issikiso is zemes . O turi nesimatyt .Beje cia black cheriams kad nepatinka , pirmi metai man kai jie tokie mizeriai .Labiausiai cia vesi airiskas likeris .
Atsakyti
Mano pomidorai tai jau bemaž mėnesį sėdi šiltnamyje. Ir kelios dienos kai pasodinti. Ten buvo 2 naktys, kai buvo -2, tai buvo įtempti į garažą, o šiaip tai viskas ok. Bet šaltų naktų buvo tikrai daug ir be tų minusinių, viską ištvėrė. Ir man jie žymiai labiau patiko negu tą savaitę kai pagyvenę namie visiškai išgriuvo.
Jeigu tik nedriokstelės kokie -5, tai manau viskas bus OK. Bet jau gal tokiu metu nebeturėtų.
Kai pasodinau, tai matau, kad kai kurie pasidarė violetiniai. Žemė dar tikriausiai šaltoka, lyginant su ta, kurioje jie buvo iki šiol vazonuose. Bet gerai, kad šilti orai pakliuvo, pašils pamažu. Įdomu palaistyt superfosfatu padėtų ar nelabai... Pernai atsimenu laičiau, blogai nebuvo, gal ir šiemet palaistyt...
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 04 27, 22:13)

Jeigu tik nedriokstelės kokie -5, tai manau viskas bus OK. Bet jau gal tokiu metu nebeturėtų.

nu negi neatsimenat - balandžio galas šiltas, šalnos žydint sodams. visą gyvenimą taip.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 28, 06:53)
nu negi neatsimenat - balandžio galas šiltas, šalnos žydint sodams. visą gyvenimą taip.

drinks_cheers.gif Kelinti metai is eiles salnos drioksteli geguzes pradzioje. Pagal sinoptiku prognozes ir dabar bus ne isimtis.
Labbai tikiuosi, kad jos keisis, tingiu namo temptis viska jau. blush2.gif
Atsakyti
g.gif bus tų šalnų tikrai...tik nežinia kokio stiprumo...dar ir birželį pasitaiko , kad jų būna...
Atsakyti
as irgi ir grazi ir protinga noriu buti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip ir laikau pomidorus dar dezese bet jau silnamyje.
1. jiems ten saugiau. turiu ravetoja- padejeja. tikrint megsta ar lapeliai gerai laikos. ar sakneles pakankamai gero dydzio....
2. graziai storeja bet netysta
3. gal kiek naktim vesoka, g.gif nes violetiniai stiebeliai ir lapeliai kai kurie. bet lapai zali grazus.

bet va jau noreciau sodinti. bet... tos salnos gazdina tai laikau. nors ir tursi tursi bet susinesiosiu namo. jei jau minusas bus didelis. lengva minusiuka kai masinos langai apsalo istvere. nes uzklojau dviguba agro ( kazkoks skystalas pas mus... tik 17g storio :/ o storesne tik pamatuota parduodama uz daug brangiau)
Atsakyti
Labas rytelis,
salnos tai bus ir jau labai greit, poryt, zada iki -2, bet kai kur kaip visada ir daugiau gali.
As ir norejau truputi pasodint, kurie su ziedais, bet issigandau, palauksiu.

Kas ten toj Bulgarijos uzkaborej? Galvojau, kad uz turtuolio, uz pinigu maiso ar paskui pinigu maisa isbego biggrin.gif O pasirodo tenai tik paieskoms isvyko g.gif
Atsakyti
2 šiltnamius užsidinus pomidorais biggrin.gif tikėkimės kad nebus šalnų ax.gif
Atsakyti