Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Na dekui.nudziuginot.jau kelias pamazu.
Del sodinimo ir aiskuma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 25 balandžio 2015 - 20:23
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 25, 20:50)
leidau zeme driektis ,kai kurie pradejo patys lipt ant pomidoru  biggrin.gif ,pas mane 18 m2 siltnamis tai vienoj pusej pora ir kitoj pora paleidau,mulciuoju siltnami tai jie ant to mulcio ir raitesi,jokios dregmes per daug nebuvo  schmoll.gif

Ačiū, bandysiu ir aš taip, nes stovimų vietų visiškai nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 25, 17:48)
Sveikateles 4u.gif isivaizduoju koks malonumas sirgt tokiu oru doh.gif

kad nebūtų liūdna, prigriebiau į kompanija ir brangiausiąjį.
Žiekit, ar Marmande būdingi tokie galingi žiedai?
user posted image
apžiūrėjau žydinčiuosius (čia prieš naktį kiek susiglaudė) ir visi turi po va tooookį žiedą g.gif
Atsakyti
Nuveziau puse pomidoru I siltnamy ir susodinau 12 vnt
Labai jau maza vietos jiems buvo tuoe 500 bokaluose, vien saknys.
Kol kas silta , o jei ka sildytuva gabensiu.

Nerandu kur paziureti oru prognoze del salnu ???
Kur nurodoma temperatura dirvos pavirsouje , o ne 2 m aukstyje
Atsakyti
sveiki, gal kartais Vilniuje kas nors turite atliekmu pomidoru nes mano beveik visi išvirto.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 25, 19:29)
pernai taip auginau ,siemet irgi auginsiu uztenka jiem ten tos sviesos smile.gif
Papildyta:
aga pas mane irgi zydi pilnumoj ,ale dar kiti vaismedziai nezydi  tongue.gif

Vaidastep, aš pernai žiauriai žiauriai norėjau melionų užsiaugint. bet jiems pas mane ant vėjuoto kalno per šalta. Tikrai viskas buvo gerai su melionais tarp pomidorų? Nepuolė jokios miltligės? Nu super... super... ir aš pabandysiu. Juos jau tikriausiai reikia kuo greičiausiai sėti tada?
Papildyta:

Kas ten gyrėsi Mazariniais? Mano jie irgi buvo daigai spartuoliai, bet padariau klaidą ir susodinau į neptūno butelius. Nepasiteisino, apvargo tie daigai. Tai užtat pirmą vietą dabar pas mane ima Aladino lempos. Super daigai. Labai sėklos buvo didelės. Manau iš jų bus gražūs pomidorai.
O vat mūsų labai laukiami Pink Bakerley beveik nepraėjo natūralios atrankos. Labai suvargęs daigas, bet sodinau. Na tikėkimės atsigaus. O kitas kažkur paslaptingai dingo. Matyt etiketes būsiu sumaišiusi.

Mano kokie 8-10 daigų turės dar dvi savaites patupėti vazonuose, kol paaugs kopūstų daigai.
Atsakyti
aš neburnoju ant Neptūno butelių, auga atrodo taip pat kaip ir bokaluose ar nuo grietinės indukuose g.gif
Tik antrą naktį savo turtą palikau nakvoti šiltnamyje o sodinti į nuolatinę vietą neskubu, bijau šalnų blush2.gif
Šiemet tik vieną rupkę radau po agroplėvele su salotom tūnančią... labai bijau šitų gyvių bet net keista kad niekas nešokinėja mane pamatęs blush2.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorų augintojos 4u.gif Gal kas nors man patars. Išpikavau pomidorus į Sulinkių substratą pomidorams ir daržovėms (negavau Durpetos 4u.gif doh.gif ) ir pradėjo substrato paviršių traukti pelėsiai. Gal galima kuo nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2015 04 26, 12:36)
Sveikos pomidorų augintojos  4u.gif Gal kas nors man patars. Išpikavau pomidorus į Sulinkių substratą pomidorams ir daržovėms (negavau Durpetos 4u.gif  doh.gif )  ir pradėjo substrato  paviršių traukti pelėsiai. Gal galima  kuo  nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū.

kenkia ax.gif cinamoną,trintą maistinį angliuką,ar medžio anglį pagalbon kvieskis mirksiukas.gif
Atsakyti
Saridon'e ,tau reikejo sokineti pries ja ir dziaugtis, kad ji ten buvo. Reiskia po ta agro buvo jai maisto o tavo daigams kenkeju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2015 04 25, 22:19)
sveiki, gal kartais Vilniuje kas nors turite atliekmu pomidoru nes mano beveik visi išvirto.

O kas jiems atsitiko? Gal dar galima išgelbėti? Mergiotės čia tuoj pažertų patarimų smile.gif O jei dar kokią foto įdėtumėte, tai ir diagnozę nustatytų. Aš visada įsiklausau nuomonės iš šalies 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2015 04 25, 23:19)

turesiu tik nezinau kiek ir kokiu
Atsakyti