Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 04 24, 08:03)
Vobla, gali nebedengt šiltnamio - daba viskas užsigrūdinę, gali drąsiai lauke augt  biggrin.gif

jo, o as dar pergyvenau, kad Tornado seklu siemet pirkt negavau. dabar pas mane visi pomidorai ir paprikos, ir net baklazanai- Tornado biggrin.gif
Atsakyti
Mano paprikos turetu vadintis Les Miserables siemet . O pomidorai tai stiprus vidutiniokai .
Atsakyti
perskaičiau visą temą (į senesnes jau nelindau), bet atsakymo neradau. ar reiktų dabar tręšti kuo nors ant palangės vis dar augančius pomidorų daigus? jei taip, tai kuo? ar nieko nereikia ir pasodinus šiltnamyje patręšti pirmą kartą po kurio laiko? esu naujokė šitam visam reikale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 24 balandžio 2015 - 18:48
QUOTE(bad_cat @ 2015 04 24, 19:47)
perskaičiau visą temą (į senesnes jau nelindau), bet atsakymo neradau. ar reiktų dabar tręšti kuo nors ant palangės vis dar augančius pomidorų daigus? jei taip, tai kuo? ar nieko nereikia ir pasodinus šiltnamyje patręšti pirmą kartą po kurio laiko? esu naujokė šitam visam reikale biggrin.gif

jeigu daigeliai gražūs,tręšt nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 04 24, 19:47)

beje,neparašei,ar šiltnamis naujoj,žemėj ar senoj.dažniausiai naujoj,nenualintoj žemėj pasodintų išvis tręšt nereik,nebent labai reiklias veisles augintum.o šiaip čia neseniai čia kažkuri mergaitė užsirašinėjo,kaip ir ką daryt sodinant.'
paskaityk,gal rasi ką sau tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 04 24, 18:47)

http://www.walnuts.l...idoru_auginimas
man sitas patiko straipsnis,remsiuos augindama,kolkas mazi tera,lauke sodinimui,bet jau reik pradet ciockint :-)
Atsakyti
Gyvaciuke , patiko tai patiko bet kas ten parasyta tai nera absoliuti tiesa . Netikekite viskuo ka perskaitote internete .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 25, 07:12)
Gyvaciuke , patiko tai patiko bet kas ten parasyta tai nera absoliuti tiesa . Netikekite viskuo ka perskaitote internete .

Taikysiu tik prieš persodinant pamerkti į vandenį,kad šaknų paaugintų ir purškima skiestu pienu.Su pienu ir jodo lašiuku pernai išbandžiau,pasitvirtino,lapai nuo apačios išejo raupsais,tai kasdien purškiau,nebesiplėtė.Pasiligojusius išskyniau ir vel kai nauji liko :-) Tik va įdomu dėl pelenų dėjima persodinant,ar reikia?dar turiu žuvies miltų,ar jų dėti? Nesenai pasėti,jau su tikrais lapukais ir naujus leidžia,prašosi persodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 04 24, 23:09)
http://www.walnuts.l...idoru_auginimas
man sitas patiko straipsnis,remsiuos augindama,kolkas mazi tera,lauke sodinimui,bet jau reik pradet ciockint  :-)

mergaitės,pradžioj temos yra Tany patarimai,nepamirškit aplankyt mirksiukas.gif
Atsakyti
nus, mergai, aplankiau vakar miestą Kauną, pasinaudojau proga, jog vyrui reikėjo varžtukų, o ermitažas pakeliui buvo, tai aš į augalus.... kažkaip visia netikėtai į krpešį įsiropštė Raisa, Costuluto fiorentino, mamiro ir Arawak....kaži ar labai prasta pagunda? brungūs, rupkės, ale kai ne vieniem metam po daigą vis pasisodinant mažu išgyvensiu
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 04 25, 09:45)
nus, mergai, aplankiau vakar miestą Kauną, pasinaudojau proga, jog vyrui reikėjo varžtukų, o ermitažas pakeliui buvo, tai aš į augalus.... kažkaip visia netikėtai į krpešį įsiropštė Raisa, Costuluto fiorentino, mamiro ir Arawak....kaži ar labai prasta pagunda? brungūs, rupkės, ale kai ne vieniem metam po daigą vis pasisodinant mažu išgyvensiu

cia daigai ar seklos isiropste krepsin? biggrin.gif raisa auginau uzpernai lyg tai visai nieko ,bet kaip uz tokia kaina tai manau yra ir geresniu biggrin.gif

Orelis sendien pasaka wub.gif pomidorcikai auga ne dienom bet valandom thumbup.gif nenustoja stebine manes Kardinal mazarini ,patys pirmieji isdygo ir nieks nepaveja ju pas mane ,jau ir ziedus sukrove smile.gif
Prapuole visos ,gal jau sodinat i siltnamius? man dar kazkaip nekyla rankos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 25, 14:38)
Orelis sendien pasaka wub.gif pomidorcikai auga ne dienom bet valandom thumbup.gif nenustoja stebine manes Kardinal mazarini ,patys pirmieji isdygo ir nieks nepaveja ju pas mane ,jau ir ziedus sukrove smile.gif
Prapuole visos ,gal jau sodinat i siltnamius? man dar kazkaip nekyla rankos  biggrin.gif

tikrai, oras puikus, visos sodybose, daržuose, šiltnamiuose. Aš dar nesodinu, gaivaliojos po griperio, nueinu, palaistau, bimbt į lovą. Šiandien neištvėriau, apšuoliavau kiemą, pienes, garšvas apkapojau. Šiltnamiui dar nesiryžtu, palauksiu vėsesnės dienos.
Atsakyti