Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 23, 20:30)
Nėra ir nebuvo-du skirtingi dalykai  ax.gif Dabar bus.Tie pirmiausiai pasitaikė, tuos ir surijo.Gal šviežiausi, todėl ir pasirinko .

nu ti teip,patys jauniausi g.gif g.gif tavo darbas? g.gif prieš srovę pasiuntei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 balandžio 2015 - 19:35
QUOTE(saintlina @ 2015 04 23, 18:48)
atsigaus ir tie. Iš pažastų vėl sulapos.
Ale tau ir sekasi  doh.gif  Jei ne šalnos, tai vėtra  blink.gif

na gal ne is pazastu, taip tikiuosi. dabar jie atrodo kaip prasukti skalbiankej grezimo rezimu biggrin.gif bet prisiminiau, kai pernai po salnu turguj tokius pezalus daigus pirkau, dar prikaitusioj masinoj nukepe, jau tokie nugelbeliak buvo... paramsciau pagaliukais- kuri laika stovejo tokie suglebe, bet po poros dienu atsigavo... po poros dienu matysiu tikuosius nuostolius.
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 23, 19:07)
Vobla, pas mane papriku kazkiek butu, sastadieni busiu Vilniuj, o pati is kur?

atitokus nuo pirminio streso veliau perziurejau daigus, tai paprikos tik neteko dalies lapu ir ispasakniu isvirto- man rodos ties ta vieta nera luze g.gif . jeigu pas mane geguzes pabaigoj nestuktels iki -10, neissivers ugnikalnis ir visko neuzlies lava- tureciau sulaukti derliaus.
bet dekui uz rupesti 4u.gif
-------------
kol kas atrodo didziausias nuostolis bus naujos pleveles pirkimas ir baklazanai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 16:01)
sodinam sodinam, bet mes naujakuriai ant pliko lauko- kas is tu pirsto storio pagaliuku ...
--------------
viskas blyn- suvare mano siltnami i sipulius, seplese i skutus nauja plevele. isaude viduj tuneliuka is agropleveles. sulauze susuko visus daigus- liko tik skutai.

O jūs nebandėt iš abiejų pusės plėvelės siūlais prišaudyt, kad vėjas neplėštų plėvelės
Atsakyti
Parsinesiau ir as savo turta namo. Kazkaip su veju viskas gerai, tik patys augalai parnesti lapus aukstyn sukele, atrodo kaip susiskleidusios geles. Cia gal del temperaturos skirtumo?

Vobla, nu tikrai anomalijos ten pas jus...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 23, 18:35)
Beje gal darzo temoj prisirinkau blogu iprociu - dabar negrazios rupuzes paskrenda iki kaimyno sklypo . Kazkas rase kad sliuzus taip skraidina .

Nius interesna,ar jūs toj Bulgarijoj visi trenkti ar tik naujai atvykę tokie nublūdę g.gif ?Kuo dabar ta rupūžė maišo?Taigi gėris koks,kiek visokių čiulpikų graužikų sunaikina.Sulygino durną šliužą su rupūžyte doh.gif Ištrankom viską,kas juda,paskui virkaunam,kad amarai ir kitokia kvaraba puola,nuvarom insekticidais ,fungicidais,kitais -idais ir giriamės ekologiškom daržovėm.Visi gyviai ,kurie negraužia,nepunta,nespringsta ir kitaip nenaikina augalų,arba tik nežymią žalą padaro- yra gėris ir nėr ko jų trūcyt,vat ax.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 23, 20:34)
nu ti teip,patys jauniausi g.gif  g.gif tavo darbas?

Ne mano schmoll.gif Maniškiai ir vietoj turi ką ryt. Šitą,jei ten mano geri pažįstami ir pas tavi atsibeldė,tai saugok kopūstų daigus,bo nei kotuko nelieka ax.gif
QUOTE(fausta32 @ 2015 04 23, 21:25)
O jūs nebandėt iš abiejų pusės plėvelės siūlais prišaudyt, kad vėjas neplėštų plėvelės

Pas man niekas neprišaudyta,ale dar nebuvo tokio vėjo ,kad plėvelę nuplėštų schmoll.gif .Sandarus ogulniai.Pušis šalia išvirtus buvo nuo vėjo,šiltnamiui nieko.A jei skersvėjai pro visur pučia,tai net labai stipraus gūsio nereik,kad išnešiotų dalim po laukus ax.gif
Atsakyti
Taip ponia Adija taikyt rupuzems feiscontrola ner labai miela is mano puses .Bet tos raudonosios nu baisios kaip atominis karas . Yra graziu mielu baltu rupuziu . Siaip dar net nepaguglinau apie ju vertybes .
Lauke pomidorai auga valandom . Pagaliau .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 23, 22:13)
Nius interesna,ar jūs toj Bulgarijoj visi trenkti ar tik naujai atvykę tokie nublūdę  g.gif ?Kuo dabar ta rupūžė maišo?Taigi gėris koks,kiek visokių čiulpikų graužikų sunaikina.Sulygino durną šliužą su rupūžyte  doh.gif Ištrankom viską,kas juda,paskui virkaunam,kad amarai ir kitokia kvaraba puola,nuvarom insekticidais ,fungicidais,kitais -idais ir giriamės ekologiškom daržovėm.Visi gyviai ,kurie negraužia,nepunta,nespringsta ir kitaip nenaikina augalų,arba tik nežymią žalą padaro- yra gėris ir nėr ko jų trūcyt,vat ax.gif

va šito ir aš nesuprantu-nesu jų didelė garbintoja,bet turi jos sodyboj nerūšijamųplotelių ,kur gali ir nuo šuns,ir nuo manęs pasislėpt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 balandžio 2015 - 07:02
kad negriaudint tautos skubiai prisiduodu: po nakvynes kitame siltnamyje, tuneliuke po keliais sluoksniais agropleveles, mano visi sumaitoti daigai atrodo gyvi! bigsmile.gif gal tik pora baklazanu drambliaausiu neprisikele. tiesa,VISI daigai gulintys unsure.gif . Del pomidoru dzin, bet reiks pamastyt kaip pastatyt paprikas.
Zodziu- valio!
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 24, 07:06)
kad negriaudint tautos skubiai prisiduodu: po nakvynes kitame siltnamyje, tuneliuke po keliais sluoksniais agropleveles, mano visi sumaitoti daigai atrodo gyvi! bigsmile.gif  gal tik pora baklazanu drambliaausiu neprisikele. tiesa,VISI daigai gulintys unsure.gif . Del pomidoru dzin, bet reiks pamastyt kaip pastatyt paprikas.
Zodziu- valio!

thumbup.gif tikrai kad valio! Praejo grudinimo proceduras biggrin.gif
Palikau saviskius pomidorus nakvoti siltnamy, nedengiau, salnos nebuvo, bet siandien vakare arba tempsiu namo, arba jau reikes kloti, silpna pliusa zada, ale gali gi ir minusas buti.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 24, 08:06)
kad negriaudint tautos skubiai prisiduodu: po nakvynes kitame siltnamyje, tuneliuke po keliais sluoksniais agropleveles, mano visi sumaitoti daigai atrodo gyvi! bigsmile.gif  gal tik pora baklazanu drambliaausiu neprisikele. tiesa,VISI daigai gulintys unsure.gif . Del pomidoru dzin, bet reiks pamastyt kaip pastatyt paprikas.
Zodziu- valio!

bigsmile.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif jei nenulaužė,mediniais iešmeliais paramstyk ir žemių dapilk ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Voblai smile.gif ir daigams po tokių išbandymų.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 23, 21:13)

Ne mano  schmoll.gif Maniškiai ir vietoj turi ką ryt. Šitą,jei ten mano geri pažįstami ir pas tavi atsibeldė,tai saugok kopūstų daigus,bo nei kotuko nelieka  ax.gif

O jei is mano krasto, tai ir cukinijas, nes pernai suede bele kiek tu. Ta prasme ne lapus nuede, o pacias cukinijas.

QUOTE(Vobla @ 2015 04 24, 07:06)
Zodziu- valio!

Sveikinu. Vakar net vyrui pasakojau sita siaubo istorija biggrin.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 24, 07:12)
thumbup.gif  tikrai kad valio! Praejo grudinimo proceduras  biggrin.gif
Palikau saviskius pomidorus nakvoti siltnamy, nedengiau, salnos nebuvo, bet siandien vakare arba tempsiu namo, arba jau reikes kloti, silpna pliusa zada, ale gali gi ir minusas buti.

Bet visiskai skirtingos prognozes meteo.lt, gismeteo.lt ir Android programele blink.gif Katruo tiket?
Nu gal apdengsiu nakciai. Praejusias dvi tai pliki nakvojo.
Atsakyti