Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 16:01)
sodinam sodinam, bet mes naujakuriai ant pliko lauko- kas is tu pirsto storio pagaliuku ...
--------------
viskas blyn- suvare mano siltnami i sipulius, seplese i skutus nauja plevele. isaude viduj tuneliuka is agropleveles. sulauze susuko visus daigus- liko tik skutai.

nu ir kodel man siandien priereike viska viska isnest grudintis? einu pazliumbsiu. baklazanai jau kone pusmetrio buvo, drambliaausiai- liko tik stagariukai be lapu ... paprikos irgi buvo grazuoles,  tokiu jokiam turguj nenusipirksi. pomidorai visi sulauzyti, bet gal kurie isgyvens. nu neina sikt man tokios kataklizmos... dar pora tokiu kartu ir ukinikinkausiu maximos darzoviu skyriuje. tiek popinau, tiek rupinaus, tiek ivairiausiu veisliu ir seklu...
nu suduva... verysad.gif

Jetau, kaip gaila! Laikykitės kaip nors. Jeigu kas važiuotų pro šalį, tikrai įduočiau keletą daigiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ismanioji: 23 balandžio 2015 - 16:17
na, pirmas sokas praejo...po poros dienu tiksliau susiskaiciuosiu aukas- gal kazkas atsigaus. dabar tai viskas sutrinta ir sumalta i vinagreta- viskas atrodo suglebe...sunku pasakyt kas atsigaus, o kas ne...
mastau, kad reikia pakoreguoti sklypo plana, atskirti darza nuo bendros zonos arba kazkokia tvora arba gyvatvore. pavejinej pusej pasodine pusis, bet panasu, kad vejas jas persoka...
vejas lyg rimsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 17:23)
na, pirmas sokas praejo...po poros dienu tiksliau susiskaiciuosiu aukas- gal kazkas atsigaus. dabar tai viskas sutrinta ir sumalta i vinagreta- viskas atrodo suglebe...sunku pasakyt kas atsigaus, o kas ne...
mastau, kad reikia pakoreguoti sklypo plana, atskirti darza nuo bendros zonos arba kazkokia tvora arba gyvatvore. pavejinej pusej pasodine pusis, bet panasu, kad vejas jas persoka...
vejas lyg rimsta? g.gif

laikykis ,mergyt,gal daug kas išgyvens mirksiukas.gif
pas mus dar nerimsta unsure.gif neįsivaizduoju,kaip namo partyst unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 23, 15:52)
SOS, KAS BE SRAIGIU EDA YPATINGAI PAPRIKAS, RIDIKELIUS PATI OBUOLIUKA IR LAPUS, POMIDORU LAPUS? Pagausiu-uzmusiu negyvai  biggrin.gif  nuvaro iki saknu

Jei tai bus šliužai kaip kad pas mane, tai grasink negrasinus biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 23, 16:45)
laikykis ,mergyt,gal daug kas išgyvens mirksiukas.gif
pas mus dar nerimsta unsure.gif neįsivaizduoju,kaip namo partyst unsure.gif

O kodėl tu juos nori nešti?

Vobla, užjaučiu dėl netekčių. Bet tai kokio smarkumo tas vėjas turėtų būti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 23, 17:58)
Vobla, užjaučiu dėl netekčių. Bet tai kokio smarkumo tas vėjas turėtų būti  blink.gif

gan jau vakar kaip probkėryte skridau per šalną su karštu buteliu doh.gif
negi pas jumi vėjo nėr-pas mus viskas skraido unsure.gif dieną tėvų terasos polikarbonato lapus rinkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 balandžio 2015 - 17:17
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 23, 17:16)
gan jau vakar kaip probkėryte skridau per šalną su karštu buteliu doh.gif
negi pas jumi vėjo nėr-pas mus viskas skraido unsure.gif dieną tėvų terasos polikarbonato lapus rinkau doh.gif

Nu gi naktį visai gražiai prognozuoja. Maniškiai šiąnakt buvo šiltnamyje.

Yra vėjas, bet aš nepajaučiau, kad baisiai stipresnis negu aną savaitę. Gal man nesijaučia, nes tarp namų.
Atsakyti
Vistik man sirdis neleido pomidoru sodint be meslo , nors ir bulgarijoj . Ismeziau asilu tvarta . Paskutinis asilas cia senokai gyveno . Meslas tobulas . Taigi vakar ir pasodinau . O nakti nedidele salna . Tada ir paaiskejo galutinai bulviu vagos reikalas . Ta vaga nuo salcio saugo , nes pomidoras gan giliai tupi . Nors vienas airiskas likeris vistik nulepo ir neatsigavo kol kas .
Siaip vietiniai feisbuke skundziasi del citrusu , bet mano vel linksmai zydejo siandien . O po dangom jau per karsta pomidorams darosi , reikejo nudengti . Beje gal darzo temoj prisirinkau blogu iprociu - dabar negrazios rupuzes paskrenda iki kaimyno sklypo . Kazkas rase kad sliuzus taip skraidina .
Atsakyti
jofana kiek nuostoliu blink.gif
nenesiau siandien nei vieno daigo.gandras gal is 20karto i lizda pataiko,medziai iki pazemiu linguoja.dabar rimsta.ryt lyg geriau bus
Atsakyti
partempiau namo,nu tu rūpuže, rugienoj,visų medovyj spas'ų skilčialapiai apgraužti blink.gif doh.gif unsure.gif šliužų pas mane nėr,ir kodėl tik šitų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 balandžio 2015 - 18:29
QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 16:17)
pomidorai tikiuosi bent dalis atsigaus g.gif  baklazanu ir papriku labiausiai gaila...

atsigaus ir tie. Iš pažastų vėl sulapos.
Ale tau ir sekasi doh.gif Jei ne šalnos, tai vėtra blink.gif
Atsakyti
Vobla, pas mane papriku kazkiek butu, sastadieni busiu Vilniuj, o pati is kur?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 23, 19:13)
partempiau namo,nu tu rūpuže, rugienoj,visų medovyj spas'ų skilčialapiai apgraužti blink.gif  doh.gif  unsure.gif šliužų pas mane nėr,ir kodėl tik šitų? g.gif

Nėra ir nebuvo-du skirtingi dalykai ax.gif Dabar bus.Tie pirmiausiai pasitaikė, tuos ir surijo.Gal šviežiausi, todėl ir pasirinko .
Atsakyti