Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 23, 13:17)
Kurgi ne  ax.gif Jei tiek būtų,aš irgi atidenginėčiau .A dėl 1-2 gramų ... irnesakyk.gif

EX pamiršo pridurti, kad porcijas per pusę sumažinti reikia, tada išeina minus tie gramai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 23, 13:26)
EX pamiršo pridurti, kad porcijas per pusę sumažinti reikia, tada išeina minus tie gramai  biggrin.gif

Tai ko dar tiem pomidorams reik ? Ne tik tampyt,dangstyt,ale dar ir neryt blink.gif Nu,ot reikli daržovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 23, 09:15)
keliais sluoksniais dangstot ? jokio  papildomo sildymo ?

o geles irgi dangstote ?

Pomidorus su paprikom dviem sluoksniais agro, jei minusas buna dar uzmetu politileno plevele.
Geliu su porais ir salierais nedangstau. Pelergonijos isnesus i siltnami atsigavo labai zydet pradejo gausiai
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 23, 12:28)
Tai ko dar tiem pomidorams reik ? Ne tik tampyt,dangstyt,ale dar ir neryt  blink.gif Nu,ot reikli daržovė  biggrin.gif

Dabar tik tampyt ir dangstyt, o jau paskui neryt... kai nebelieka tų dviejų pirmųjų pratimų. Man labiau tampyt patinka, dangstymą reikia dar su akrobatikos pratimais derint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 23, 12:12)
Agroplėvelę dienomis reikėtų atidengt. Šviesos po vienguba agroplėvele pakanka, bet ji pomidorams sudaro pavėsį, daigai gauna mažai šilumos, o ką jau kalbėt apie saulę, kuri pomidorams būtina. Bet.. kaip kas moka, taip tas šoka.. tiksliau, nešoka. Pritinginčios biggrin.gif
Aš visada ryte atidengiu, vakare uždengiu. Truputį sportas wink.gif Na, minus kokie 200gr. nereikalingų lašinukų nuo užpakalinio kumpio.. lotuliukas.gif

Aš ryte prieš darbą atidenginėju, o vakare uždengiu
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 23, 12:12)
Agroplėvelę dienomis reikėtų atidengt. Šviesos po vienguba agroplėvele pakanka, bet ji pomidorams sudaro pavėsį, daigai gauna mažai šilumos, o ką jau kalbėt apie saulę, kuri pomidorams būtina. Bet.. kaip kas moka, taip tas šoka.. tiksliau, nešoka. Pritinginčios biggrin.gif
Aš visada ryte atidengiu, vakare uždengiu. Truputį sportas wink.gif Na, minus kokie 200gr. nereikalingų lašinukų nuo užpakalinio kumpio.. lotuliukas.gif

as tai siandien pirma diena isnesiau, tai po plevele laikau- nes ant aklinos saules stovi, vanduo nuo siltnamio varva- bus nudegimu.
bet tai biamba vejas doh.gif kaip tik atlupo puse to silnamio sono i kuri daigus isnesiau., dabar meldziuos, kad po apacia vejas nepasisuktu- isskris suvisam doh.gif nu kaip sunku gyvent kaip ant plyno lauko. nuolat toks jausmas, kad kur prie juros... ir toli isibegeja ir kaip duoda gusis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 23, 13:12)
Pritinginčios biggrin.gif

Aš prie pritinginčių, nes man nelabai jau nuo ko yr tų gramų nukrist, bo kaip baidyklė būčiau....
Atsakyti
SOS, KAS BE SRAIGIU EDA YPATINGAI PAPRIKAS, RIDIKELIUS PATI OBUOLIUKA IR LAPUS, POMIDORU LAPUS? Pagausiu-uzmusiu negyvai biggrin.gif nuvaro iki saknu
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 14:34)
as tai siandien pirma diena isnesiau, tai po plevele laikau- nes ant aklinos saules stovi, vanduo nuo siltnamio varva- bus nudegimu.
bet tai biamba vejas doh.gif  kaip tik atlupo puse to silnamio sono i kuri daigus isnesiau., dabar meldziuos, kad po apacia vejas nepasisuktu- isskris suvisam doh.gif  nu kaip sunku gyvent kaip ant plyno lauko. nuolat toks jausmas, kad kur prie juros... ir toli isibegeja ir kaip duoda gusis doh.gif

O tai medžių nesodinat? Vis tuos gūsius sulaikytų, sušvelnintų.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 23, 15:53)
O tai medžių nesodinat? Vis tuos gūsius sulaikytų, sušvelnintų.

sodinam sodinam, bet mes naujakuriai ant pliko lauko- kas is tu pirsto storio pagaliuku ...
--------------
viskas blyn- suvare mano siltnami i sipulius, seplese i skutus nauja plevele. isaude viduj tuneliuka is agropleveles. sulauze susuko visus daigus- liko tik skutai.

nu ir kodel man siandien priereike viska viska isnest grudintis? einu pazliumbsiu. baklazanai jau kone pusmetrio buvo, drambliaausiai- liko tik stagariukai be lapu ... paprikos irgi buvo grazuoles, tokiu jokiam turguj nenusipirksi. pomidorai visi sulauzyti, bet gal kurie isgyvens. nu neina sikt man tokios kataklizmos... dar pora tokiu kartu ir ukinikinkausiu maximos darzoviu skyriuje. tiek popinau, tiek rupinaus, tiek ivairiausiu veisliu ir seklu...
nu suduva... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 23 balandžio 2015 - 16:02
QUOTE(Vobla @ 2015 04 23, 17:01)
viskas blyn- suvare mano siltnami i sipulius, seplese i skutus nauja plevele. isaude viduj tuneliuka is agropleveles. sulauze susuko visus daigus- liko tik skutai.

nu ir kodel man siandien priereike viska viska isnest grudintis? einu pazliumbsiu. baklazanai jau kone pusmetrio buvo, drambliaausiai- liko tik stagariukai be lapu ... paprikos irgi buvo grazuoles,  tokiu jokiam turguj nenusipirksi. pomidorai visi sulauzyti, bet gal kurie isgyvens. nu neina sikt man tokios kataklizmos... dar pora tokiu kartu ir ukinikinkausiu maximos darzoviu skyriuje. tiek popinau, tiek rupinaus, tiek ivairiausiu veisliu ir seklu...
nu suduva... verysad.gif

būtų ta Lietuva kompaktiškesnė - visos po klelis daigus sumestų ir bado nematytumėt. o dabar tikrai šūduva console.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 04 23, 16:10)
būtų ta Lietuva kompaktiškesnė - visos po klelis daigus sumestų ir bado nematytumėt. o dabar tikrai šūduva  console.gif

pomidorai tikiuosi bent dalis atsigaus g.gif baklazanu ir papriku labiausiai gaila...
Atsakyti