Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(girene @ 2015 04 22, 18:32)
clap.gif  yahoo.gif mano pomikai siandien siltnamio sulauke.prabuvo nuo 10 -17val.klausiau Palades,nesiaus termometra,nebuvo daugiau 23.aisku langus reikejo pravert.kadangi siandien bais sauleta,tai dar dengtoj tersoj lepinasi.nenugeibo nuo karscio nei lapas.
Labai dekinga Jums uz pamokas smartass.gif

prašom biggrin.gif
o dabar neškit prie žemesnės temperatūros, nei pirmą kartą ir ilgiau laikykit
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif ,

Issodinau siandien i viena siltnami 11 ansktyvuju zemaugiu daigu. Kaikurie jau pumpurelius krauna. Manieji pomidorai zemieji su snapuku, tai dar ir pazastis daiginti belekokias pradeja. Nebesinorejo kankinti. Situos kelis galiu ir pagloboti labiau, jei salnas pranasautu. Visa kita dar lauks savo eiles. Nors is kovo 6 dienos sejos Tocayo H ir Toro H kaip medziai - nori i pastovia vieta jau iskeliauti.
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2015 04 22, 20:24)
Mano pomidorai nuo sestadienio gyvena siltnamyje aisku juos dar uzdangstau agro. Gal sakau kelis reiks si savaitgali jau ikist jau nuolatinai
Geles visos irgi jau savaite tengyvena

keliais sluoksniais dangstot ? jokio papildomo sildymo ?

o geles irgi dangstote ?
Atsakyti
O nedengti jau negalima? biggrin.gif Jei minuso nera, gal nenumirtu g.gif Vien nuo minties apie dangstyma nuotaika genda, turiu kelias "lysnas" dezes, tai apvozciau, bet neuztenka visiems
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 23, 09:43)
O nedengti jau negalima?  biggrin.gif

tai kol minuso nėra, galima ir nedengti. Bet pas mus jei jau praneša tik kokius +2, tai dengiam, nes nekart prie tokios prognozės minusas yr buvęs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 23, 09:50)
tai kol minuso nėra, galima ir nedengti. Bet pas mus jei jau praneša tik kokius +2, tai dengiam, nes nekart prie tokios prognozės minusas yr buvęs.

ojezau! katik baigiau kokia valanda trukusi zygi- isnesiau grudintis viska kas gyva i siltnami su viltimi juos ten nakciai palikti, nes gavos koks 20 deziu doh.gif uzsivaiksciojau pirmyn atgal. staiga suglumau- negi man vakare teks visa tai parbogint?!!!! nubegau net ziuret to +2 i LHMT biggrin.gif plius keturis zada. liks nakvot. dar siltnamyje pastaciau tuneliuka is lanku ir agropleveles, kad saule nenudegintu. vakare dar pora sluoksniu uzklosiu ir tures ten miegot.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 23, 10:43)
O nedengti jau negalima?  biggrin.gif  Jei minuso nera, gal nenumirtu  g.gif  Vien nuo minties apie dangstyma nuotaika genda, turiu kelias "lysnas" dezes, tai apvozciau, bet neuztenka visiems

Aš padariau tuneliukus, tarp pomidorų pristačiau trilitrinių stiklainių su vandeniu apdengiau agroplėvele ir neatidenginėju dieną jų 4u.gif Dieną tas vanduo įšyla, o naktį atidavinėja šilumą. Aš jau treti metai taip darau ir man tai labai pasiteisina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 23, 09:50)

pasiziurejau atydziau skaitmenine prognoze, sia nakti turetu buti gerai, vat rytoj neaisku kol kas
QUOTE(Asese @ 2015 04 23, 10:11)
Aš padariau tuneliukus, tarp pomidorų pristačiau  trilitrinių stiklainių su vandeniu  apdengiau agroplėvele ir neatidenginėju dieną jų  4u.gif  Dieną tas vanduo įšyla, o naktį atidavinėja šilumą. Aš jau treti metai taip darau ir man tai  labai pasiteisina  4u.gif

tai vat kad tuos tuneliukus daryti ir apklostyti man jau sudetingas reikalas doh.gif Tingine esu, zinau. Kazka galvosiu iki vakaro, greiciausia kelis su dezem apvosiu, o kitus gal ir su agro teks, bet vis maziau muturiuoti
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2015 04 23, 10:11)
Aš padariau tuneliukus, tarp pomidorų pristačiau  trilitrinių stiklainių su vandeniu  apdengiau agroplėvele ir neatidenginėju dieną jų  4u.gif  Dieną tas vanduo įšyla, o naktį atidavinėja šilumą. Aš jau treti metai taip darau ir man tai  labai pasiteisina  4u.gif

o daigeliams šviesos netrūksta?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 23, 11:51)
o daigeliams šviesos netrūksta?

Žinok,kad nea schmoll.gif Aš irgi neatidenginėjau pernai,tingėjau ax.gif Tikrai neištyso.Aišku,jei bilekiek sluoksnių užvaryt,tai tada jau gal reik atidenginėt .
Atsakyti
Agroplėvelę dienomis reikėtų atidengt. Šviesos po vienguba agroplėvele pakanka, bet ji pomidorams sudaro pavėsį, daigai gauna mažai šilumos, o ką jau kalbėt apie saulę, kuri pomidorams būtina. Bet.. kaip kas moka, taip tas šoka.. tiksliau, nešoka. Pritinginčios biggrin.gif
Aš visada ryte atidengiu, vakare uždengiu. Truputį sportas wink.gif Na, minus kokie 200gr. nereikalingų lašinukų nuo užpakalinio kumpio.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 23, 13:12)
Na, minus kokie 200gr. nereikalingų lašinukų nuo užpakalinio kumpio.. lotuliukas.gif

Kurgi ne ax.gif Jei tiek būtų,aš irgi atidenginėčiau .A dėl 1-2 gramų ... irnesakyk.gif
Atsakyti