Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

jei gerai pamenu, tai pernai tas gegužės šaltis prognozėse atsirado tik prieš dieną-dvi g.gif Balandžio pabaigoj rodė ištisą pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 21, 21:14)
"Ermitaže" šiandien ir ryt - 25 proc. viskam , tai Schultz trąšų pomikams papirkau, gavosi 680 g su dėžute 11, 24 eur

Jau tas Ermitažas tai sugeba kainas taip sukelt, kad paskui dar ir su nuolaida gaunasi brangiau nei bet kur kitur doh.gif Nieko čia pigiau tos pomidorų trąšos, tas 11 eu su kapeikom yra eilinė kaina be nuolaidos.
Nebent nesupratau kažko ir tuos 680g. gavot už 6, euro.. Tada pigu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 09:07)
O kas jam nepatiko,jei kitiems viskas gerai  g.gif ?Aš Auksės fotkėj glesterėjau tuos vystyklinius,nugi gražūs daigeliai. Tik pati,tai kaži ar taip darysiu.Jei jau reik šaukštais liet,vyniot,pervyniot ... tingėsiu  ax.gif

ivynioti uztenka viena karta-pikiuojant. Lieju su laistytuveliu, bet kieki tik parasiau, kiek vandens uztenka kartais-sauktas ar du vandens. tikrai nestoviu su sauktu ten prie ju ir nevystau kasdien mirksiukas.gif

Pas mus abrikosai dar nezydi, bet salnos jau antra ar trecia naktis.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 04 22, 14:15)
23 šiandien sugebėjau i šiltnami pasodinti  daugiau niekaip ,taip karšta  ax.gif

Kaip nakti juos saugot ?
Atsakyti
clap.gif yahoo.gif mano pomikai siandien siltnamio sulauke.prabuvo nuo 10 -17val.klausiau Palades,nesiaus termometra,nebuvo daugiau 23.aisku langus reikejo pravert.kadangi siandien bais sauleta,tai dar dengtoj tersoj lepinasi.nenugeibo nuo karscio nei lapas.
Labai dekinga Jums uz pamokas smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 06:58)
thumbup.gif iš pradžių net pasimečiau,kad temas sumaišiau bigsmile.gif kaip fainai pristatei produktą wub.gif
prisiduodu-esu labai bloga augintoja,mano pomidorai naktį tuneliuke praleido blush2.gif sušaaaaaudykit mane unsure.gif  doh.gif

Mano pomidorai nuo sestadienio gyvena siltnamyje aisku juos dar uzdangstau agro. Gal sakau kelis reiks si savaitgali jau ikist jau nuolatinai
Geles visos irgi jau savaite tengyvena
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 12:30)
Partijos yra keturios. Sodinimo į šiltnamį rinkimus šįkart laimėjo pirmosios dvi partijos biggrin.gif Kai bus nukaršinta pirmoji partija, į jos vietą eis trečioji.. ir t.t. biggrin.gif

[b

Ne kurie žmonės po tokių rodymo aparpuolį gavo...

Pas mane kaip diena taip naujiena, nueinu palieti pomidorų savo žiūriu kažkokie balti padarai ten gyvena.. bandziau nufotografuoti isilieja vaizdas, zodziu kaip kirmeliukes baltos kokiu 3-4 mm ilgio. Ir varineja aplink pomidorus ratais kvadratais... Siemet nebus pomidoru jaucia mano sirdis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 22, 14:36)
Nebent nesupratau kažko ir tuos 680g.  gavot už 6, euro.. Tada pigu.

Ugu,norėtum.Tokios kainos metų prieš 10 buvo.Aš tai aplamai nesuprantu kam daba visom to Schultzo prisireikė user posted image.Nei jos ten geros,nei ką ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 22:13)
Ugu,norėtum.Tokios kainos metų prieš 10 buvo.Aš tai aplamai nesuprantu kam daba visom to Schultzo prisireikė user posted image.Nei jos ten geros,nei ką ...

Bus matyt biggrin.gif Maniskiai siandien jau gavo svento vandenelio su schultz, neiskenciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 21:13)

Taigi ex užsiminė ir visoms prisireikė biggrin.gif gal bent su jom tokie daigai gausis
biggrin.gif

Aš dar noriu tarti žodį dėl vystyklų, kadangi jaučiuosi kalta būdama šito subalamūtijimo pradininke ax.gif

Nieko pervynioti ir su šaukštu laistyti nereikia.

Mano "lapai" toli gražu ne A4 net, daug mažesni. Užvynioju galiuką maždaug per tris pirštus storio. Po kokių 4 savaičių, jei matau, kad šaknys pasiekė dugną, atpalaiduoju tą galiuką. Niekas nė iškrenta, šaknys būna viską taip sukabinę, kad jokia žemė nebyra.

Laistau tada, kai pradžiūna iki ten, kur siekia šaknys. Jei netingiu patikrinti. biggrin.gif Aš gal nemoku sandariai suvynioti, man perteklius išteka. Dažniausiai tai Laistau, kai ima lapai liūdni darytis.

*****, mano vasario pabaigoje sodinti dar net nežydi. Va ką reiškia neturėti jokių lempų.

Saridon'e - išdygo Kulvelinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 04 22, 22:29)
Taigi ex užsiminė ir visoms prisireikė biggrin.gif gal bent su jom tokie daigai gausis
biggrin.gif

Ale taigis tu sakyk man ir prisireikia jai visokių nesąmonių lotuliukas.gif
Daigam tai aš jo nepilčiau kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 22, 21:21)
Bus matyt biggrin.gif Maniskiai siandien jau gavo svento vandenelio su schultz, neiskenciau biggrin.gif

aš kol kas tik su Seasoliu paliejau smile.gif
Atsakyti