Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(ate42 @ 2015 04 22, 08:09)
A gyvi, pas mus viskas braška, balta balta.

čia kur taip ?

maniškiai buvo palikti, be dangstymų. Ryte nulėkiau - nu viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Vieni kaimynai rusai , jie tokie atsipute , nerupi jiems kitu reikalai .
Bulgarai zmones smalsus , visi apie visus viska zino , is kito kaimo galo atejes ponas puikiai zino visus mano reikalus . Paklausia apie kaimyno bulgaro reikalus ir kai kai pasakau kad nezinau - giliai nustemba . Pav mano agurkai ir bulves gerai zinomi visam kaime bo labai gerai auga . Visi zino kad nesu auginus baklazanu . Ir taip toliau ir panasiai . Dziaugiuosi draugyste su vietiniais senukais , savotiskai jie prieme mane i bendruomene , kiek susikalbam galiu visokios vietines patirties pasisemt .Bulgariski piotrai panasu bus auksti pomidorai , pralenke ugiu tipo ankstyvas zolotaja pulia .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 09:07)
O kas jam nepatiko,jei kitiems viskas gerai  g.gif ?Aš Auksės fotkėj glesterėjau tuos vystyklinius,nugi gražūs daigeliai. Tik pati,tai kaži ar taip darysiu.Jei jau reik šaukštais liet,vyniot,pervyniot ... tingėsiu  ax.gif

o vat ir nežinau, kas nepatiko... pasiūliau razormino per lapus, neapsidžiaugė g.gif kai vakar sulyginau tą patį vazoninį daigą su vystykliniu, tai ir puoliau gelbėti.
Ai, man irgi nelabai patinka vystykluose, vienas privalumas - per vieną ėjimą visi iškeliauja į šiltnamį ir pareina, o taip 3 kartus tektų varyt.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 07:51)
nu kas užėjo,ką žinau,nu užšvietė taip ,kad nebus to šalčio doh.gif  blush2.gif
ti,jei  gyvi,droš ir maniškiai vakarop namo g.gif nes šįryt tokį stresą patyriau,gerai ,kad popiet į streso  valdymo kursus,ten tetutė labai atpalaiduoja cool.gif

QUOTE(Ex @ 2015 04 22, 08:11)
Tai gyvi bus, nebuvo gi minuso, gal tik nulinė temperatūra. Tik tiek, kad truputį per šalta jiems dar.

pas mus tai geras minusas buvo. ryte viskas laminuota i leda. pomidorai pas mane dar mobilus, tai nakvoja namie, o visokias ridiskas, salotas siltamyje- kaip reikinat is vakaro apdangsciau. viskas gyva.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 22, 09:09)
Aha, matosi, kad po kursų... šiaip gi nebūtum palikusi  doh.gif

dar tik eisiu liezuvis.gif
nesušąlo-turbūt merinosų patalai patikimi yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 balandžio 2015 - 09:53
QUOTE(Vobla @ 2015 04 22, 09:36)
pas mus tai geras minusas buvo. ryte viskas laminuota i leda. pomidorai pas mane dar mobilus, tai nakvoja namie, o visokias ridiskas, salotas siltamyje- kaip reikinat is vakaro apdangsciau.  viskas gyva.

pas mus -4, sakė, buvo. Pomidorai tai pirkioj nakvojo, ale va kaži, ar abrikosų dar turėsiu šiemet...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 22, 13:03)
pas mus -4, sakė, buvo. Pomidorai tai pirkioj nakvojo, ale va kaži, ar abrikosų dar turėsiu šiemet...

g.gif om pernai turėjai...bus tuomet ir šiemet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 12:31)
g.gif om pernai turėjai...bus tuomet ir šiemet  ax.gif

aš pernai net obuolių neturėjau, kokie ten abrikosai biggrin.gif
Atsakyti
taigi dar nežydi dabar... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 22, 10:09)
 Visi zino kad nesu auginus baklazanu . Ir taip toliau ir panasiai . Dziaugiuosi draugyste su vietiniais senukais , savotiskai jie prieme mane i bendruomene , kiek susikalbam galiu visokios vietines patirties pasisemt .Bulgariski piotrai panasu bus auksti pomidorai , pralenke ugiu tipo ankstyvas zolotaja pulia .

Kaip miela, kaimynu "pletkai" apie darzus.

Ant mano palanges siandien svente - saule pasirode.

Noriu jau savo svyruonelius vezt sodint savaitgaly.
Sildytuva elektrini, tepalini palikciau, bet uzklot- nuklot nera galimybiu kasdien, negyvenam prie siltnamio.
Hm ... ar verta ?
Ar dar savaite laukt
Atsakyti
23 šiandien sugebėjau i šiltnami pasodinti daugiau niekaip ,taip karšta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 22, 13:04)

Noriu jau savo svyruonelius vezt sodint savaitgaly.
Sildytuva elektrini, tepalini palikciau, bet uzklot- nuklot nera galimybiu kasdien, negyvenam prie siltnamio.
Hm ... ar verta ?
Ar dar savaite laukt

ui, tikrai ne...
Atsakyti