Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 21, 21:14)
"Ermitaže" šiandien ir ryt - 25 proc. viskam , tai Schultz trąšų pomikams papirkau, gavosi 680 g su dėžute 11, 24 eur (14,99 - 3,75 nuolaida ), atrodo taip buteliukas
įdaras - faršas viduj
kam tinka, receptukai

(kainos palyginimui Rygos g. sodininkų parduotuvėj prie kasos "Schultz" trąšos 280 g supakuota į maišiuką  cool.gif  kaina dabar jau 7,66 eur. Ir pasirinkimas Schultz" trąšoų Rygos g. mažesnis.
O "Ermitaže dar buvo tokioj pat taroj - buteliukuose ir gėlių pražydinimui trąšos; universalios, Rožėm;  šilauogėm.

thumbup.gif iš pradžių net pasimečiau,kad temas sumaišiau bigsmile.gif kaip fainai pristatei produktą wub.gif
prisiduodu-esu labai bloga augintoja,mano pomidorai naktį tuneliuke praleido blush2.gif sušaaaaaudykit mane unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 07:58)
thumbup.gif iš pradžių net pasimečiau,kad temas sumaišiau bigsmile.gif kaip fainai pristatei produktą wub.gif
prisiduodu-esu labai bloga augintoja,mano pomidorai naktį tuneliuke praleido blush2.gif sušaaaaaudykit mane unsure.gif  doh.gif

A gyvi, pas mus viskas braška, balta balta.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 04 22, 08:09)
A gyvi, pas mus viskas braška, balta balta.

mačiau,kad stati,kondensatas neapšerkšnijęs g.gif dar bambalį vos ne verdančio vandens nutysiau ax.gif o diedui laimės ir žvengo ,kai pamatė mane turbo greičiu lakstančią unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 21, 20:44)
ai, jau tiek, kiek mes turim, ir be papildymo bent dešimčiai metų užteks  smile.gif Jeigu ką, parsisiųsim per e-bay ar tiesiai iš pardavėjo. Et, ne bėda čia  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif pagalvojau tą patį...kokia laimė , kad jos ten baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 04 22, 08:18)
lotuliukas.gif pagalvojau tą patį...kokia laimė , kad jos ten baigėsi biggrin.gif

pritariu - bus proga sėti tas veisles, iki kurių eilė niekaip neateidavo
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 07:58)

prisiduodu- mano pomidorai naktį tuneliuke praleido

ojoj, kas tau čia dabar užėjo? unsure.gif Per šalta ši naktelė buvo.
Vakar pažiūrėjau kokios oro prognozės mano kieme, tai nekilo noras palikt daigų. Nei plikų, nei užklotų. Šįryt šalna pas mus. Šiąnakt irgi jokio daigo šiltnamyje nepaliksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 06:58)
prisiduodu-esu labai bloga augintoja,mano pomidorai naktį tuneliuke praleido blush2.gif sušaaaaaudykit mane unsure.gif  doh.gif

dėkui , GONZIKAS117 , už gerus žodžius, kaip ten tavo pomidorai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 22, 08:42)
ojoj, kas tau čia dabar užėjo? unsure.gif Per šalta ši naktelė buvo.
Vakar pažiūrėjau kokios oro prognozės mano kieme, tai nekilo noras palikt daigų. Nei plikų, nei užklotų. Šįryt šalna pas mus. Šiąnakt irgi jokio daigo šiltnamyje nepaliksiu schmoll.gif

nu kas užėjo,ką žinau,nu užšvietė taip ,kad nebus to šalčio doh.gif blush2.gif
ti,jei gyvi,droš ir maniškiai vakarop namo g.gif nes šįryt tokį stresą patyriau,gerai ,kad popiet į streso valdymo kursus,ten tetutė labai atpalaiduoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 balandžio 2015 - 07:52
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 07:51)
nu kas užėjo,ką žinau,nu užšvietė taip ,kad nebus to šalčio doh.gif  blush2.gif
ti,jei  gyvi,droš ir maniškiai vakarop namo g.gif nes šįryt tokį stresą patyriau,gerai ,kad popiet į streso  valdymo kursus,ten tetutė labai atpalaiduoja cool.gif

Aha, matosi, kad po kursų... šiaip gi nebūtum palikusi doh.gif

O aš vakar vykdžiau akciją - išgelbėk draugą. Vienas vystyklinis jau toks vargšiukas nelaimingas, spalvą praradęs... persodinau į vazoną, bo gaila žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 22, 08:51)

ti,jei  gyvi,droš ir maniškiai vakarop namo g.gif nes šįryt tokį stresą patyriau,gerai ,kad popiet į streso  valdymo kursus,ten tetutė labai atpalaiduoja cool.gif

Tai gyvi bus, nebuvo gi minuso, gal tik nulinė temperatūra. Tik tiek, kad truputį per šalta jiems dar.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 20, 19:32)
Bet ir toj terasoj galima pasidaryt koki shalasha , as pav is baldu pleves ir kedziu pasidariau .

Prajuokinot lotuliukas.gif O kaimynai bulgarai nėjo klausinėti, kokius čia prieštankinius įtvirtinimus statot? ph34r.gif

Jau antrą rytą pas mus žolė balta ir sušalusi. tai džiaugiuosi, kad pomidorai ant palangių tupi, o ne šiltnamyje galus atidavinėja 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 04 22, 09:09)
Vienas vystyklinis jau toks vargšiukas nelaimingas, spalvą praradęs... persodinau į vazoną, bo gaila žiūrėt

O kas jam nepatiko,jei kitiems viskas gerai g.gif ?Aš Auksės fotkėj glesterėjau tuos vystyklinius,nugi gražūs daigeliai. Tik pati,tai kaži ar taip darysiu.Jei jau reik šaukštais liet,vyniot,pervyniot ... tingėsiu ax.gif
Atsakyti