Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 04 21, 13:34)
Nu,bet tu ir žiauri  blink.gif  Įsivaizduok Gonziaus reakciją daba  biggrin.gif

O kokio dydžio tie bumbulai ,kokia veislė?Galvoju ar čia man pradėt pavydėt ar dar palaukt  g.gif

Kas negerai? blink.gif Taigi aš nerodžiau tų kur jau suvalgiau..

Kaip katino kiaušiai lotuliukas.gif Nepavydėk, čia Betaluxai wink.gif Polkų nerodysiu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 balandžio 2015 - 12:44
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 21, 13:38)
tongue.gif mokaus iš tavęs toliarantiškumo ir tyliu ,psio unsure.gif

Nu,dar palauk,kai pasakys kokio dydžio pomidorus tuoj rys. Tada mes ją abidvi...tolerantiškai... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 13:39)
Kaip katino kiaušiai lotuliukas.gif Nepavydėk, čia Betaluxai wink.gif Polkų nerodysiu cool.gif  lotuliukas.gif

Neįsivaizduoju ,neturiu katino.Bet reiškias,kad nedideli,abo su puskilograminiais kiaušais katinukas jau kaip invalidas atrodytų ax.gif
O ko Polkos nerodysi,jau apryta?Fotkint gražiai moki,galėtum ir parodyt ax.gif .Beje,kuriuos pirma valgyt pradėjai ?Polkas ar Betalux?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 21, 13:47)
Nu,dar palauk,kai pasakys kokio dydžio pomidorus tuoj rys. Tada mes ją abidvi...tolerantiškai...  biggrin.gif
Papildyta:

O ko Polkos nerodysi,jau apryta?Fotkint gražiai moki,galėtum ir parodyt  ax.gif .Beje,kuriuos pirma valgyt pradėjai ?Polkas ar Betalux?

topsecret.gif drinks_cheers.gif
baikit vienąkart čia sadizmu užsiiminėt doh.gif
vo jums !!!!! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 balandžio 2015 - 13:22
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 12:30)

blink.gif Bet pala, kazkas sake, kad augins 30 daigu, ar netgi dar maziau, ar cia tiek ir matom?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 21, 12:18)
Ar tu kada susidūrei su fosforo trūkumu sezono metu?

pernai vienas sublūdijo, vidurvasarį mėlynuot kaip nuo šalčio pradėjo, tai ir susiradau rusišką info, kaip pasidaryt greitai įsisavinamo fosforo iš superfosfato
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 21, 14:05)
baikit vienąkart čia sadizmu užsiiminėt doh.gif

vo jums !!!!! tongue.gif

Koks tau čia sadizmas?Man pomidoriukai gražu,o jei dar gražiai fotkina wub.gif Sadizmas-tai daigai.Pas visas beveik vienoda žalia nevalgoma žolė ax.gif

Ir kas čia va g.gif .Nusipeza ir tiek žinių.Tai daigai sodinami 30X40,tai Bajaja gardūs pomidorai ...Ką su ja šnekėt irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 21, 14:42)
blink.gif  Bet pala, kazkas sake, kad augins 30 daigu, ar netgi dar maziau, ar cia tiek ir matom?

Nu,tai čia vienoj partijoj 30 daigų turėjo omeny ,matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 21, 12:31)
Labai jums aciu  4u.gif  Man cia kosmosas  doh.gif

NPK 6-3-12, tai sodinant i siltnami negaliu det anei magnezijos, superfosfato ir miltu? Teisingai suprantu? O jeigu as ta siltnami viena kart jom patresiu po persodinimo po kokio men? O siltnami pamaloninsiu pries tai isvardintom priemonem rolleyes.gif  Nusipirkau, o dabar nezinau ka su jom daryti  biggrin.gif

labai skystas NPK biggrin.gif
kiek jau tręšėt su jom? jei kokį vieną kartą daigus iki išsodinimo, tai sodinant galima tręšti su tuo, ką išvardinot ir ką merginos rekomenduoja.
tik paskui dideliems daigams jos gali būt per silpnos.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 21, 12:19)
tai kurį sluoksnį naudot,nes nė karto superfosfato nenaudojau schmoll.gif šiemet pirmąkart nusipirkau ax.gif

tą viršutinį vandenį į kibirą supilti, kuris prisisotino fosforo, nes sunkiai tirpsta, dėl to iš anksto rekomenduoja barstyti dirvoje
Papildyta:
QUOTE(Macadamia @ 2015 04 21, 13:30)
Ar šį savaitgalį jau sodinsit į nešildomus šiltnamius, ar dar laukiam? Kol kas ir orą gerą pranašauja http://meteo.lt/oru_prognoze.php ir pagal mėnulį tinkamas laikas http://www.sodospalv...AI_04.20_26.jpg

pernai tokiu metu irgi visam mėnesiui į priekį pavasarį pranašavo, paskui gegužės pirmą savaitę -7-10 driokstelėjo. nepamenat?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 12:30)
Partijos yra keturios.

kurią partiją bepaimsi - visos parodinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 21, 14:59)
l
tą viršutinį vandenį į kibirą supilti, kuris prisisotino fosforo, nes sunkiai tirpsta, dėl to iš anksto rekomenduoja barstyti dirvoje
Papildyta:
pernai tokiu metu irgi visam mėnesiui į priekį pavasarį pranašavo, paskui gegužės pirmą savaitę -7-10 driokstelėjo. nepamenat?

ačiū mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 21, 14:42)
blink.gif  Bet pala, kazkas sake, kad augins 30 daigu, ar netgi dar maziau, ar cia tiek ir matom?

Viskas teisingai smile.gif
Sau auginu 20 daigų: 2 daigai iš pirmos partijos, 14 iš antros, 2-3 iš trečios ir 1 iš ketvirtos smile.gif Likusieji keliaus pas mano mamą ir keli daigiukai pas mano giminaitę.
Deja, kai kurie daigeliai taip ir neras jaukių namų.. taip jau būna. Jie atsarginiam variantui kol kas auginami. Paskui - fittt..
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 04 21, 14:59)
kurią partiją bepaimsi - visos parodinės  wub.gif

Ačiū. Bet patikslinsiu - čia visos šiltnaminės partijos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 14:15)
Sau auginu: 2 daigai iš pirmos partijos...

jūs ką, pomidorų nebevalgot? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 04 21, 14:15)
Bet patikslinsiu - čia visos šiltnaminės partijos.. biggrin.gif

ugu, supratau. Sau pasiliksi geriausius, o visokius nekondicinius netikėlius - fittt į platų pasaulį. O paskui stebimės, iš kur tie partiečiai tokie interesni atsiranda mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 21, 15:19)
jūs ką, pomidorų nebevalgot?  blink.gif

Sau pasiliksi geriausius, o visokius nekondicinius netikėlius - fittt

Valgom smile.gif Betgi negalim tik dviese valgyt - ir mano mama, ir brolis, ir mano marti taip pat pomidorus valgo.. lotuliukas.gif Todėl pirmosios daigų partijos dalis nori nenori iš namų išvažiuot privalo wink.gif

Tai, kad nėra geriausių, kaip matei nėra ir nekondicinių - visi daigai savo amžiaus grupėje vienodai gražiai auga smile.gif Todėl fittt padaryt reiks kuo anksčiau, kol dar daigai maži. Kad ne taip širdį skaudėtų.
Atsakyti