Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Sveikos! 4u.gif
QUOTE(lututė @ 2015 05 25, 11:24)
Mes su ryžiku savaitgalį jo gimtajam kaimuky buvom,tai šuva atsilojo pagaliau  lotuliukas.gif žinia gi-mieste negalima,tai šeštadienį lojo ant visko-ant mašinų,dviratininkų-nesvarbu,kad už 100 metrų ir visai į kiemą nesikėsina-maniau,kad užkims... lotuliukas.gif vakar jau buvo ramiau,o ir šiaip dvi dienos ištisai lauke,tai vakar grįžo nabagas ir tiesiai į guolį...ir ėst ėst ėst...ir dar žaist...dar vyras sako,gal paliekam savaitei-nu kur jau ten...labai su džiaugsmu važiavo namo  biggrin.gif

Gražuolis tas Jūsų ryžikas! wub.gif
Mes sekmadienį kaime buvom, tai maniškis, neveltui ale pekinas - pagalvinis. Aplėkė teritoriją, pašniukštinėjo, gal kartais katinų maisto likę (dideliam jo nusivylimui aš buvau greitesnė ir užkėliau aukščiau, kad nepasiektų biggrin.gif ) ir kai darbai buvo padaryti, tai ne tai, kad ant laiptukų kur atsigultų pagulėt ar prieš saulutę pasišildyt, bet į mašiną įlipo ir miega sau ant sėdynės - patogiai, minkštai biggrin.gif Tai juokėmės, kad atvežėm miesčionį į kaimą, tai nelygis ant žemės gulėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2015 05 25, 16:07)
Sveikos!  4u.gif

Gražuolis tas Jūsų ryžikas!  wub.gif
Mes sekmadienį kaime buvom, tai maniškis, neveltui ale pekinas - pagalvinis. Aplėkė teritoriją, pašniukštinėjo, gal kartais katinų maisto likę (dideliam jo nusivylimui aš buvau greitesnė ir užkėliau aukščiau, kad nepasiektų  biggrin.gif  ) ir kai darbai buvo padaryti, tai ne tai, kad ant laiptukų kur atsigultų pagulėt ar prieš saulutę pasišildyt, bet į mašiną įlipo ir miega sau ant sėdynės - patogiai, minkštai  biggrin.gif  Tai juokėmės, kad atvežėm miesčionį į kaimą, tai nelygis ant žemės gulėt  biggrin.gif

ačiū už pagyras wub.gif
ryžikas žemės nebrokija, drybsojo ant pievos prieš saulutę ir šonus šildės biggrin.gif ... ten dar yra laiptai,tai ir ten reiškėsi : užpakalis aukščiau sėdi,o priekinės kojos - ant žemesnio laipto...gaila, fotiko tuo metu neturėjau lotuliukas.gif
pas mus savaitgalį kaime dar silpnoji grandis buvo-sesė...tai prašytis lauk pradėdavo 5.30 prie JOS durų lotuliukas.gif
dabar namie-vėl tvarka...tyla tol,kol neatsikeliu lotuliukas.gif kitą savaitgalį važiuosim vėl,garantija-bus tas pats... lotuliukas.gif
Atsakyti
vėl aš... doh.gif biggrin.gif
negaliu nustot žvengus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.dogheirs....ity-look-alikes
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 25, 11:24)
*mūsų fotogenišką pamaivą
**sako geriau vėliau,nei niekad  4u.gif  happybday.gif
aciuks.gif
nepavelavot, nepavelavot smile.gif Lauksim sveikinimų kitą mėnesį ax.gif
O su ta foto, švenčiam "uniteddogs" puslapio 8tąjį gimtadienį wink.gif

QUOTE(lututė @ 2015 05 25, 13:46)
Nu,daba aš nuotraukų įmesiu  biggrin.gif

thumbup.gif Šaunios foto . Puikus foto modelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 25, 17:09)
aciuks.gif
nepavelavot, nepavelavot smile.gif Lauksim sveikinimų kitą mėnesį  ax.gif
O su ta foto, švenčiam "uniteddogs" puslapio 8tąjį gimtadienį wink.gif
thumbup.gif Šaunios foto . Puikus foto modelis  wub.gif

nu vaaa...ir vėl žioplį pagavau...nu bet nieko tokio-argi sveikinimų kada būna perdaug tongue.gif blush2.gif

Oi,ačiū... 4u.gif matyt fotogeniškas mano senukas... ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražus rudžiukas,o šypsena kokia.Taip tik šuniukai moka šypsotis.

O dėl lenciūgo pajuokavau.Pati parke prisegtus vedžioju,mano Setukas bailys,jei kokia petarda,tai rautų kur akys mato.O jei dar oro balionas pasimaišytų doh.gif Prieš gerus 15 metų turėjau šuniuką-kieminuką.Dydis kaip gero cepelino,tai kurgi riši tokį.O kai šuo paaugo, uždėjus ankakliuką ir pavadėlį gulėdavo,niekur neidavo.Taip galėdavo pragulėti ir kelias valandas.Nuėmus viską,lakstydavo kaip niekur nieko.Per tokius nerišimus žuvo po mašina mano akyse verysad.gif .Užtai dabartiniai tvarkingi,žino,kad pavadėlis reiškia pasivaikščiojimą,arba pasilakstymą miške.

Atsakyti
Į tą temą biggrin.gif Mes su šeima buvom sodyboj. Aptverta teritorija, ciūcikas lakstė laisva. Man tik atrodė, kad nesysiojo, todėl prieš išvažiuojant, kad šunė nusilengvintų, uždėjau pavadėlį, išvedžiau už tvoros. Staigiai pritūpė, kaip įpratus lotuliukas.gif

Beje, pagirsiu savo Belą-myžo ant palų namuose, laikiau karantine ją, kol skiepijau, bet lauką greit įsisavino. namuose ant grindų tik kelios nelaimės tebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 25 gegužės 2015 - 21:09
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 25, 21:02)
Tikrai labai gražus rudžiukas,o šypsena kokia.Taip tik šuniukai moka šypsotis.

O dėl lenciūgo pajuokavau.Pati parke prisegtus vedžioju,mano Setukas bailys,jei kokia petarda,tai rautų kur akys mato.O jei dar oro balionas pasimaišytų  doh.gif Prieš gerus 15 metų turėjau šuniuką-kieminuką.Dydis kaip gero cepelino,tai kurgi riši tokį.O kai šuo paaugo, uždėjus ankakliuką ir pavadėlį gulėdavo,niekur neidavo.Taip galėdavo pragulėti ir kelias valandas.Nuėmus viską,lakstydavo kaip niekur nieko.Per tokius nerišimus žuvo po mašina mano akyse  verysad.gif .Užtai dabartiniai tvarkingi,žino,kad pavadėlis reiškia pasivaikščiojimą,arba pasilakstymą miške.

tai popinamas jisai, net ir kai su tėvuku gyveno, bais mylimas buvo. Gal tėvukas kažko ir nesugebėjo,bet abiem buvo gerai. Būtų gal buvęs ir nerišamas, bet kadangi tėvukas labai principingas ir teisingas,vieną kaimo vagį paskundė...nu tai tas medžiotojus "dėl valkataujančio šuns" atsikeršydamas iškvietė doh.gif teko saugot mūsų metinuko gyvybę tokiu būdu...
Na o paskui jau istorija žinoma-tapo miestiečiu mūsų ryžikas. Įdėjau nuotraukų į fb (ten jis visą albumą turi tongue.gif ), tai draugė pagyrė,kad išgražėjęs...kur jau nebus... lotuliukas.gif
Psichikos šunėkas tvirtos, tai apie baimes nėr kalbų tongue.gif kai fejerverkus šaudo,lekia "tvarkyt reikalų" - tik kad niekas neleidžia...net palot normaliai ... lotuliukas.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 05 25, 22:06)
Į tą temą biggrin.gif Mes su šeima buvom sodyboj. Aptverta teritorija, ciūcikas lakstė laisva. Man tik atrodė, kad nesysiojo, todėl prieš išvažiuojant, kad šunė nusilengvintų, uždėjau pavadėlį, išvedžiau už tvoros. Staigiai pritūpė, kaip įpratus lotuliukas.gif

Beje, pagirsiu savo Belą-myžo ant palų namuose, laikiau karantine ją, kol skiepijau, bet lauką greit įsisavino. namuose ant grindų tik kelios nelaimės tebuvo thumbup.gif

Įprotis aukščiau visko lotuliukas.gif thumbup.gif be to,tikriausiai tvora jam reiškė teritoriją ,kur negalima sysiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 26, 10:27)
Psichikos šunėkas tvirtos, tai apie baimes nėr kalbų  tongue.gif kai fejerverkus šaudo,lekia "tvarkyt reikalų" - tik kad niekas neleidžia...net palot normaliai ...  lotuliukas.gif

tvarkyt reikalų, tai palot? tada tai baimė, tik kitaip išreiškiama wink.gif dažniausiai pasitaiko, kad tas kuris labiausiai ardosi ir putoja, ir yra bailys wink.gif tik vaidina erelį, kad niekas nesuprastų

beje kaip tamsta užsivadinus fb? eičiau į draugus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 26, 11:09)
tvarkyt reikalų, tai palot? tada tai baimė, tik kitaip išreiškiama wink.gif dažniausiai pasitaiko, kad tas kuris labiausiai ardosi ir putoja, ir yra bailys wink.gif tik vaidina erelį, kad niekas nesuprastų

beje kaip tamsta užsivadinus fb? eičiau į draugus  blush2.gif

neee... biggrin.gif bėga į tą pusę,kur šaudo,tikriausiai, kad į dūdą duotų lotuliukas.gif
kad lojimas baimę gali reikšt-žinau biggrin.gif mirksiukas.gif

parašysiu į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 26, 11:12)
neee...  biggrin.gif  bėga į tą pusę,kur šaudo,tikriausiai, kad į dūdą duotų  lotuliukas.gif
kad lojimas baimę gali reikšt-žinau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

parašysiu į až  mirksiukas.gif

aaaa, tai jis visuomenės ramybės ir dorovės sergėtojas biggrin.gif tiesiog superdog biggrin.gif supermama.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 26 gegužės 2015 - 10:17
QUOTE(inga321 @ 2015 05 26, 11:16)
aaaa, tai jis visuomenės ramybės ir dorovės sergėtojas biggrin.gif tiesiog superdog biggrin.gif supermama.gif  gun_smilie.gif

tas pats... biggrin.gif beje ne mano vienos pastebėjimas-dar visų svainienių,kai buvo pirmąsyk anytos kaime...vyrukų kompanija buvo ne iš blaiviųjų,ir visi kaip žinia,tokiu atveju nori būt dėmesio centras-t.y. šaukia kuo garsiau...aš jo vietoj tikrai būčiau juos gerokai apkandžiojus... lotuliukas.gif
Atsakyti