Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 23, 10:43)
Bais fotogeniska ta Tavo pamaiva  lotuliukas.gif

Ale suni tai kankinam?! Esu giliai isikikines, kad jai labiau patiktu tortas be bantuko  biggrin.gif
Dėkui ax.gif

Hehe biggrin.gif Visiems toks variantas labiau patiktų, ne tik jai biggrin.gif
O kankine ji tikrai nesijaučia. Nes skanėstais lyja per fotosesijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 23, 09:18)
Labas smile.gif
Kam ten nuotraukų per daug? lens.gif
Aš irgi foto noriu parodyt.
Foto, aišku, truputi ne į temą čia. Na bet turėti foto, ir jos neparodyti - neišeina.  biggrin.gif
Jei kas pamena puslapį "uniteddogs" , tai čia į jo temą. Puslapis 8 gimtadienį švenčia
ir fotokonkursiuką ta progą padarė.

Mano pamaiva NUOTRAUKA ČIA

A koks objektyvas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 23, 19:09)
A koks objektyvas? biggrin.gif

Objektyvas Canon EF 50mm f/1.8 II
Aparatas Canon EOS 600D
user posted image

P.S. O jei neįtinkina nufotografuotas variantas, su fotošopu dar ryškumą patampyt galima user posted imagebiggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 23 gegužės 2015 - 19:15
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 23, 19:10)
Objektyvas Canon EF 50mm f/1.8 II
Aparatas Canon EOS 600D
user posted image

P.S. O jei neįtinkina nufotografuotas variantas, su fotošopu dar ryškumą patampyt galima user posted imagebiggrin.gif

Pas mane canon 1200D ir 18-55mm objaktyvas.
Galima, bet reik išmokt fotografuot pirma biggrin.gif ( jei kas iš Kauniečių norit paskolint savo keturkojį man praktikai, prašom rašyt biggrin.gif ) Šeip tas apvalėjantis vaizdas patiko, tai paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 23, 22:13)
Pas mane canon 1200D ir 18-55mm objaktyvas.
Galima, bet reik išmokt fotografuot pirma biggrin.gif ( jei kas iš Kauniečių norit paskolint savo keturkojį man praktikai, prašom rašyt biggrin.gif ) Šeip tas apvalėjantis vaizdas patiko, tai paklausiau  smile.gif

Tai tipo nauja isigijai ane bigsmile.gif
Mes su Trikse tau galim leist pasipraktikuot, jei kas su kitiniu objektyvu gausis...man niekaip nesekasi jos judesy pagaut, reik arba paparacio arba hendlerio doh.gif labai noriu kamuoliuka gaudancia pafotkint, tada tokios fainos grimasos gaunas, bet vienai niekaip neina sito padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 23 gegužės 2015 - 21:30
QUOTE(cile @ 2015 05 23, 21:29)
Tai tipo nauja isigijai ane  bigsmile.gif
Mes su Trikse tau galim leist pasipraktikuot, jei kas su kitiniu objektyvu gausis...man niekaip nesekasi jos judesy pagaut, reik arba paparacio arba hendlerio  doh.gif labai noriu kamuoliuka gaudancia pafotkint, tada tokios fainos grimasos gaunas, bet vienai niekaip  neina sito padaryt.

Aha...Kažkur Vasarį ax.gif
Tai tame ir esmė kodėl aš ieškau svetimų gyvūnų. Su savais gerai, bet nu nervina kai vienoj rankoj pavadys, kitoj fotikas, dar reik su kažkuria kamuolį mest ir dar reik stebėt ar neateina kokia vietinė liaudis, kad šunį susirankiot biggrin.gif Šeip pirmadienį dieną aš nieko neveikiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 23, 22:29)
Tai tipo nauja isigijai ane  bigsmile.gif
Mes su Trikse tau galim leist pasipraktikuot, jei kas su kitiniu objektyvu gausis...man niekaip nesekasi jos judesy pagaut, reik arba paparacio arba hendlerio  doh.gif labai noriu kamuoliuka gaudancia pafotkint, tada tokios fainos grimasos gaunas, bet vienai niekaip  neina sito padaryt.

Dukra turi uz n e r e a l i u s pinigus nupirkta "SONY", bet sako, kad mobiliakas vis tiek geriau biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Bet yra ir svarbesniu naujienu:
1. Po reklamos balsuosim uz latve ir pries zydus.
2. Sian pirkom nauja dvirati (irgi uz nerealu piniga), bet mano "Desna" vis tiek 100 kartu geresne thumbup.gif drinks_cheers.gif
3. Maciau vietines Nasru klubo agiliti varzybas!!! (Viena poblaive akim ir pro krumus). Mergos patiko!! mirksiukas.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 23, 22:31)
Dukra turi uz  n e r e a l i u s  pinigus nupirkta "SONY", bet sako, kad mobiliakas vis tiek geriau  biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Bet yra ir svarbesniu naujienu:
1. Po reklamos balsuosim uz latve ir pries zydus.
2. Sian pirkom nauja dvirati (irgi uz nerealu piniga), bet mano "Desna" vis tiek 100 kartu geresne  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
3. Maciau vietines Nasru klubo agiliti varzybas!!! (Viena poblaive akim ir pro krumus). Mergos patiko!!  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Nu turi pliusų biggrin.gif Gali asmenukę iškart į feizboką įkelt biggrin.gif
2. Žinau, kad geri dviračiai kainuoja kiek neblogos mašinos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 23, 10:18)
Labas smile.gif
Kam ten nuotraukų per daug? lens.gif
Aš irgi foto noriu parodyt.

Taigi su gimtadieniu tą mūsų fotogenišką pamaivą-sako geriau vėliau,nei niekad 4u.gif happybday.gif
Gražu.
Mes su ryžiku savaitgalį jo gimtajam kaimuky buvom,tai šuva atsilojo pagaliau lotuliukas.gif žinia gi-mieste negalima,tai šeštadienį lojo ant visko-ant mašinų,dviratininkų-nesvarbu,kad už 100 metrų ir visai į kiemą nesikėsina-maniau,kad užkims... lotuliukas.gif vakar jau buvo ramiau,o ir šiaip dvi dienos ištisai lauke,tai vakar grįžo nabagas ir tiesiai į guolį...ir ėst ėst ėst...ir dar žaist...dar vyras sako,gal paliekam savaitei-nu kur jau ten...labai su džiaugsmu važiavo namo biggrin.gif
Atsakyti
Nu,daba aš nuotraukų įmesiu biggrin.gif
Paaarbėgu smile.gif
user posted image
загрузить картинку
Pozuojam
user posted image
фотохостинг бесплатно
žiedų valdovas biggrin.gif
user posted image
image share
Atsakyti
Vaje,Lutute,jūs ką,savo gražuolį prie lenciūgo prisegėt doh.gif Nevalia taip pažeisti šuniukų teisių nono.gif

Maniškiai gal ir numirtų iš streso,namie valda užtverta,sodyboje- pusė kiemo.O tai lekia ant kelio,reikia visus aploti.Jau geriau už tvorą sumokėsiu,negu nuo kelio atskutinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 25, 14:16)
Vaje,Lutute,jūs ką,savo gražuolį prie lenciūgo prisegėt doh.gif Nevalia taip pažeisti šuniukų teisių nono.gif

Maniškiai gal ir numirtų iš streso,namie valda užtverta,sodyboje- pusė kiemo.O tai lekia ant kelio,reikia visus aploti.Jau geriau už tvorą sumokėsiu,negu nuo kelio atskutinėsiu.

Jis taip gyveno 8 metus. Lenciūgas dar prisegtas prie vielos kokių 30 metrų biggrin.gif taip kad jokio streso-namie pabuvęs,pats prašosi prie būdos-nužingsniuoja ir laukia , kol prisegs kas. Taigi galimybė VISĄ DIENĄ lauke pralot , žolės paėst (paskui dailiai kambary išvemt biggrin.gif ),kol mamkos darže kuičias. Kitaip tektų sėdėt namie,nes namas kaip ir be tvoros,o ganyt tikrai nebuvo kam ir kada.Ryte pasivaikščiojimas,paskui pusryčiai,o tada jau-išleeeiskit,priseeekit biggrin.gif Vakare-namo ant minkšto patalėlio. Tai kur tas stresas? biggrin.gif
Nene,nejaučiu jokių šunų teisių suvaržymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti