Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 20, 15:49)
Man irgi patinka  thumbup.gif

Man asmeniškai jau kuris laikas jau kirba mintis kastruot Granta. Kai dėl kvapų raunas prie kiekvieno kampo tai dar nieko, bet parazitas dabar visus šunis ( didesnius už save... arba savo ūgio...nu kai kuriuos ir mažesnius) pradėjo pjaut doh.gif

na aš visada tik stipriai UŽ beveisliukų kastraciją, ir vyrų ir moterų biggrin.gif

o tą rovimasį kastracija kiek apramins, bet nenuims visiškai. čia reikia auklėjimo ir socializacijos kuo daugiau. gal geriausiu draugu visiem šunim ir netaps, bet lengviau bus kontroliuoti, išmoks nekreipti dėmesio į kitus.

man labai patinka, kad Kira visiškai nėra orientuota į kitus šunis ir žmones. ji labai džiaugiasi sutikus pažįstamus, bet gatvėj prie praeivių nesikabinėja, tiesiog ignoruoja. šunis gali nužiūrėti, bet ir tai, jeigu aš idomiau nieko nepasiūlau, pvz kokią komandą įvykdyt ar žaidimą bigsmile.gif
tik va per rują jai susisuka smegenėlės ir labai jau ima rūpėt kiti šunys doh.gif kovojam, ką padarysi rolleyes.gif

va jums beje šiandieninis lyžt nuo Bartuko 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 20 gegužės 2015 - 15:28
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 15:15)
kaip tai ką, gi kamoliuką, mes be kamuoliukų niekur  bigsmile.gif

o jorkistės ne tik foto rodo, bet ir pešiojasi gerai biggrin.gif

kamuoliukistė biggrin.gif tokia apsnūdus dama atrodo,o iš tikro tai turbūt nuo saulutės biggrin.gif

oi,negaliu... nu nebūtų fyfos... lotuliukas.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 20, 15:24)
ANIA?!  bigsmile.gif
Varau zibalo pilstyt  biggrin.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

nu tai dabar prikursi istorijų,kad Zoska jorko genų turi,ane ? bigsmile.gif

Man irgi patinka  thumbup.gif

Man asmeniškai jau kuris laikas jau kirba mintis kastruot Granta. Kai dėl kvapų raunas prie kiekvieno kampo tai dar nieko, bet parazitas dabar visus šunis ( didesnius už save... arba savo ūgio...nu kai kuriuos ir mažesnius) pradėjo pjaut doh.gif

A tai kiek Grantukui laiko dabar? kažkaip nebepamenu ax.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 16:26)

man labai patinka, kad Kira visiškai nėra orientuota į kitus šunis ir žmones. ji labai džiaugiasi sutikus pažįstamus, bet gatvėj prie praeivių nesikabinėja, tiesiog ignoruoja. šunis gali nužiūrėti, bet ir tai, jeigu aš idomiau nieko nepasiūlau, pvz kokią komandą įvykdyt ar žaidimą  bigsmile.gif
tik va per rują jai susisuka smegenėlės ir labai jau ima rūpėt kiti šunys  doh.gif  kovojam, ką padarysi  rolleyes.gif

va jums beje šiandieninis lyžt nuo Bartuko  4u.gif

ryžas panašiai...tik va pro šunis parazas ramiai nepraeina... g.gif nu ir kartais kažkas smegenyse susisuka-tai kuprinę puola,tai dviratininką aplot sumąsto-tai labai reik stebėt...nors čia bais reti ir pavieniai atvejai,bet visgi... g.gif

čia jau panašiai,kaip liežuvį rodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 15:26)
na aš visada tik stipriai UŽ beveisliukų kastraciją, ir vyrų ir moterų  biggrin.gif

o tą rovimasį kastracija kiek apramins, bet nenuims visiškai. čia reikia auklėjimo ir socializacijos kuo daugiau. gal geriausiu draugu visiem šunim ir netaps, bet lengviau bus kontroliuoti, išmoks nekreipti dėmesio į kitus.

Aš irgi už biggrin.gif Šeip aš pati jį labai sugadinus kai augint nemokėjau. Dabar jau neprisocializusiu aš jo labai, nes visų pirma iš mano pusės nelabai gražu būtu vestis agrasyvų šunį į kokį meeta.

QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 15:43)

A tai kiek Grantukui laiko dabar? kažkaip nebepamenu  ax.gif
ryžas panašiai...tik va pro šunis parazas ramiai nepraeina... g.gif nu ir kartais kažkas smegenyse susisuka-tai kuprinę puola,tai dviratininką aplot sumąsto-tai labai reik stebėt...nors čia bais reti ir pavieniai atvejai,bet visgi...  g.gif

10 rugsėjį. Žmonių tai jis nevalgo. Nu gerai, kartais bando valgyt, bet čia tuos kur pagėre bando prie jo kabinėtis biggrin.gif
Atsakyti

Galiu nuspakajint, kad kastravimas nebutinai apramins. Badis apurzgia visus keturkojus, tas urzgimas is serijos "Nelisk prie manes, nepakesiu jokiu apsiuostymu, draugauti nenoriu".
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 16:43)
kamuoliukistė  biggrin.gif tokia apsnūdus dama atrodo,o iš tikro tai turbūt nuo saulutės  biggrin.gif

žiauri kamuoliukininkė, be jo nieko nebereikia bigsmile.gif ne apsnūdus, o pavargus žiauriai smile.gif

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 20, 17:02)
Aš irgi už biggrin.gif Šeip aš pati jį labai sugadinus kai augint nemokėjau. Dabar jau neprisocializusiu aš jo labai, nes visų pirma iš mano pusės nelabai gražu būtu vestis agrasyvų šunį į kokį meeta.
10 rugsėjį. Žmonių tai jis nevalgo. Nu gerai, kartais bando valgyt, bet čia tuos kur pagėre bando prie jo kabinėtis  biggrin.gif

visada galima perauklėti wink.gif o į meet'us ir nereikia vesti, aš saviškės socializuotos į meet'ą nevesčiau, nes ji kupron duos bet kuriam, kas iš jos pagalį ar kamuolį norės atimt ax.gif
geriausia būtų pasidresuoti grupėje, labai gerai padeda šuniui priprasti nereaguoti į aplinką, o klausyt šeimininko. tokių fintų per dresūrą padarom, taip jokiam meet'e nepadarysit thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 05 20, 17:03)
Galiu nuspakajint, kad kastravimas nebutinai apramins. Badis apurzgia visus keturkojus, tas urzgimas is serijos "Nelisk prie manes, nepakesiu jokiu apsiuostymu, draugauti nenoriu".

na man pvz praeinant pro tokį šunį nelabai jauku būtų ir visai man neidomu ar jis perspėja nelyst, ar šiaip bendrauja ax.gif
stengiuos kad ir mano šunys netrukdytų praeiviams, jokie urzgimai, žaibavimai akimis ir pan nėra toleruojami schmoll.gif
socializuotas šuo turi ramiai reaguoti į aplinką
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 20, 16:03)

Žinau šitą, bet kaip pasakius...Gi visokių atvėjų būna smile.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 16:13)

visada galima perauklėti wink.gif o į meet'us ir nereikia vesti, aš saviškės socializuotos į meet'ą nevesčiau, nes ji kupron duos bet kuriam, kas iš jos pagalį ar kamuolį norės atimt  ax.gif
geriausia būtų pasidresuoti grupėje, labai gerai padeda šuniui priprasti nereaguoti į aplinką, o klausyt šeimininko. tokių fintų per dresūrą padarom, taip jokiam meet'e nepadarysit  thumbup.gif

Aš dažnai gryžtu namo ne anksčiau kaip 7vakaro, taip pat ir savaitgalį biggrin.gif Ir transport neturiu. Nelabai turbūt yra grupių kurios renkasi į pamokas pvz 8 ar pusę 9 vakaro...O ir mano laisvadieniai labai nestabilus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 20, 17:21)
Žinau šitą, bet kaip pasakius...Gi visokių atvėjų būna smile.gif
Aš dažnai gryžtu namo ne anksčiau kaip 7vakaro, taip pat ir savaitgalį biggrin.gif Ir transport neturiu. Nelabai turbūt yra grupių kurios renkasi į pamokas pvz 8 ar pusę 9 vakaro...O ir mano laisvadieniai labai nestabilus dalykas  smile.gif

na norint viskas imanoma wink.gif o pv mūsų dresuotojai dirba iki 21val, paskutinė grupė renkasi 20val. nžn kuriame mieste gyvenat, bet Vilniuje nemažai mano pažįstamų su šunim viešuoju važinėja ir nieko, dar gyvos smile.gif
Atsakyti
šiaip negirdėjau,kad Kaune į viešąjį ciūcikus priimtų rolleyes.gif o jei dar nedraugiškas... ax.gif

o iš tikro,pagal Keleivių pervežimo taisykles man rodos,kad negalima... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 16:26)
na norint viskas imanoma wink.gif o pv mūsų dresuotojai dirba iki 21val, paskutinė grupė renkasi 20val. nžn kuriame mieste gyvenat, bet Vilniuje nemažai mano pažįstamų su šunim viešuoju važinėja ir nieko, dar gyvos smile.gif

Kaune biggrin.gif Į viešajį tikrai nepriims

QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 16:32)
šiaip negirdėjau,kad Kaune į viešąjį ciūcikus priimtų  rolleyes.gif o jei dar nedraugiškas... ax.gif

o iš tikro,pagal Keleivių pervežimo taisykles man rodos,kad negalima... blush2.gif

Nu žmonių nevalgo biggrin.gif bet neileis vistiek
Atsakyti
na va, kaip Kaune nedraugiškai gyvenat g.gif Vilniuj va draugė su vokietuke važinėja viešuoju ir nieko. na būna, kad koks vairuotojas neįleidžia, bet tada greit būna pranešama, apie tą vairuotoją kur reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 17:51)
na va, kaip Kaune nedraugiškai gyvenat  g.gif  Vilniuj va draugė su vokietuke važinėja viešuoju ir nieko. na būna, kad koks vairuotojas neįleidžia, bet tada greit būna pranešama, apie tą vairuotoją kur reikia  ax.gif

Kažkada mikriku vežiaus draugės spanielį ant kelių... biggrin.gif bet dabar specialiai įlindau į Kvt.lt,tai rašo,jog draudžiama vežtis gyvūną be taros (įsivaizduokit Agnnytės Gralį "taroje " hihihi.gif ), o jei gyvūnas atviroje taroje,t.y. krepšyje,pintinėje,tai turi būt su antsnukiu g.gif (jorkiukas,pėvėzė...ahahahaha... lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 18:15)
sivaizduokit Agnnytės Gralį "taroje "  hihihi.gif

Mikriukas ir būtų ta tara biggrin.gif Iš esmės, kai nori - viskas įmanoma. Vilniečiai agilitistai važinėja į treniruotes 30 km už miesto. O jei dar iš kitos Vilniaus pusės... Kai nenori, ieškai priežasčių, kai nori - galimybių smile.gif

O dėl kastravimo... Jei agresija įtakota hormonų (ta prasme, "Aš čia vadas, mano visos rajono kalės!"), tai kastracija kažkiek apramins. Hormonai per laiką nurims ir šuo toj vietoj bus ramesnis. Jei agresija įtakota kitų veiksnių - įgyta susipjovus, išsigandus, jei ji įgimta dėl silpnos psichikos ar nesocializacijos - kažin ar padės kastracija. Auklėti ir dresuoti labiau reikėtų.
Atsakyti