QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 20, 15:49)
Man irgi patinka
Man asmeniškai jau kuris laikas jau kirba mintis kastruot Granta. Kai dėl kvapų raunas prie kiekvieno kampo tai dar nieko, bet parazitas dabar visus šunis ( didesnius už save... arba savo ūgio...nu kai kuriuos ir mažesnius) pradėjo pjaut
Man asmeniškai jau kuris laikas jau kirba mintis kastruot Granta. Kai dėl kvapų raunas prie kiekvieno kampo tai dar nieko, bet parazitas dabar visus šunis ( didesnius už save... arba savo ūgio...nu kai kuriuos ir mažesnius) pradėjo pjaut
na aš visada tik stipriai UŽ beveisliukų kastraciją, ir vyrų ir moterų
o tą rovimasį kastracija kiek apramins, bet nenuims visiškai. čia reikia auklėjimo ir socializacijos kuo daugiau. gal geriausiu draugu visiem šunim ir netaps, bet lengviau bus kontroliuoti, išmoks nekreipti dėmesio į kitus.
man labai patinka, kad Kira visiškai nėra orientuota į kitus šunis ir žmones. ji labai džiaugiasi sutikus pažįstamus, bet gatvėj prie praeivių nesikabinėja, tiesiog ignoruoja. šunis gali nužiūrėti, bet ir tai, jeigu aš idomiau nieko nepasiūlau, pvz kokią komandą įvykdyt ar žaidimą
tik va per rują jai susisuka smegenėlės ir labai jau ima rūpėt kiti šunys kovojam, ką padarysi
va jums beje šiandieninis lyžt nuo Bartuko