Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 05 19, 11:01)
nu bet ten ir virimo laikas bele koks, tai gal išsisunkia visas kaulas  lotuliukas.gif ...aš kokias 4-5 valandas verdu ant silpnos ugnelės, jei kokiam dvikojui ligoniui reik  tongue.gif ...tai manau,kad keturkojui irgi užtektų  rolleyes.gif

Nežinau, nesiginciju. Tik abejoju, kiek tos naudos.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 18, 17:02)
tylit, nedraugaujat, tai įmetu dičkių fotkių  biggrin.gif  man tai šypseną sukėlė  biggrin.gif

http://www.dogheirs....they-are-photos

Pastangos gaivint tema vertintinos PUIKIAI thumbup.gif
Dadziausia beda, kad sita IDOMI tema po biski vazuoja i fotogalerija su sekanciais "Ax", "Ux", Ox", "Kaip grazu", "Linkiu sekmes" ir t.t. (Dar cyziku pridet reikia) biggrin.gif lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif Turbut tai neisvengiamas bet kurios moteriskos temulkos pasidryginimas.
Nezinau ar dabar tas pats ("atsisiurbiau" ir is principo ir net nebeziuriu i "Musu kates" schmoll.gif ), bet buvo irgi, kad tik po 6-ias miegancio katino nuotraukas is ivairiu kampu + ka savininke numezge per ta laika kol katiniukas miegojo indeta. Irgi su iliustracijom ir is kokiu siulu, ir su kokiu kabliuku, ir viskas nufotografuota thumbup.gif
Nezinau, nezinau, bet man kur kas idomiau ne fotkes, o tekstai ka tie musu dvorniai siandien pridirbo lotuliukas.gif Iliustracijos aisku gerai, bet kas tures istvermes gaudyt rakursa kai ciuckis sika ant virtuves grindu? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif O butu FAINA!!! bigsmile.gif
Zose nepadare nieko idomaus (isskyrus, kad kieme betonuojamo grindinio viena papuvusia "apalovkes" lenta isrove ir "suede"; bet prisikaliau prie pagaliuko sena tapke (tipo kaip musgaudis gavosis) ir vakare eisiu megint pakariaut su "bantuku" Fifa rolleyes.gif Jauciu bus vaizdu, nes, regis, Fifa dar vobsce niekad nera gavus per subine biggrin.gif
Atsakyti
O man nuotraukos patinka,kaip tik pagyvina temą. O tas ach-och irgi labai gerai-mes gi moteriškės, pas mus daugiau emocijų visur kur,ne vien kašę žiūrint. Taip kad nereikia lia lia. Mezginiai irgi labai gerai-ir apskritai, pons Arvydai,ko čia bambat ? Kur Zoselkos fotkė,jomajo ? bigsmile.gif

Maniškis prisidirbo tik tiek,kad vėl rajone kvapnių mergų paduota.Taigi trečią dieną ant bado dietos ir karts nuo karto čiulba prie durų beigi įkyriai lenda į akis. Būtų jaunesnis-pakabukam chana būtų...lyg vieno burbančio diedo namie negana,dar ir inkščiantis atsirado... bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 12:50)
O man nuotraukos patinka,kaip tik pagyvina temą. O tas ach-och irgi labai gerai-mes gi moteriškės, pas mus daugiau emocijų visur kur,ne vien kašę žiūrint. Taip kad nereikia lia lia. Mezginiai irgi labai gerai-ir apskritai, pons Arvydai,ko čia bambat ? Kur Zoselkos fotkė,jomajo ?  bigsmile.gif

Maniškis prisidirbo tik  tiek,kad vėl rajone kvapnių mergų paduota.Taigi trečią dieną ant bado dietos ir karts nuo karto čiulba prie durų beigi įkyriai lenda į akis. Būtų jaunesnis-pakabukam chana būtų...lyg vieno burbančio diedo namie negana,dar ir inkščiantis atsirado... bash.gif  bash.gif  bash.gif

Paveiksliukai ir man patinka! lotuliukas.gif (Nuo broliu Grimu pasaku, "Grybu karo" (neee, gal tos kur "Ezis male, o jo vaikai girnas kale") ir zurnalo "Sluota" karikaturu tas jausmas isliko) drinks_cheers.gif Tiesiog fotkes savyje nesasi kur kas maziau informacijos negu to paties vazdelio aprasymas. Pagal zurnalistika fotke yra svino zenklas (t.y. "puslapio svoris") ir jin yra antra po to, i ka atkreipi demesi po dar didesni "svina" nesancia antraste. Bet dar svarbiau yra kas po nuotrauka parasyta!! Jei xuinia,- tada nieks nebeskaitys ir to, kas parasyta po antraste.
Cia tik esminiai principai. Klausant sekretoriato,- svarbiau ne patys dokumentai, o kur jie sudelioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 12:50)

Maniškis prisidirbo tik  tiek,kad vėl rajone kvapnių mergų paduota.Taigi trečią dieną ant bado dietos ir karts nuo karto čiulba prie durų beigi įkyriai lenda į akis. Būtų jaunesnis-pakabukam chana būtų...lyg vieno burbančio diedo namie negana,dar ir inkščiantis atsirado... bash.gif  bash.gif  bash.gif

o aš tik džiaugiuos, kad kaiminka savo Kuzią kastravo, nes per tą džigitą su dabar kaip tik rujojančia Kira rytais neimanoma būdavo išeit reikaliukų atlikt doh.gif
nes tas iš paskos sekdavo, o Kirai drugeliai galvoj ir nieko nedaro, tik į vaikinus spokso ir žaist siūlo umn.gif

namioką supratau, foto nebedėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 14:27)
o aš tik džiaugiuos, kad kaiminka savo Kuzią kastravo, nes per tą džigitą su dabar kaip tik rujojančia Kira rytais neimanoma būdavo išeit reikaliukų atlikt  doh.gif
nes tas iš paskos sekdavo, o Kirai drugeliai galvoj ir nieko nedaro, tik į vaikinus spokso ir žaist siūlo  umn.gif
namioką supratau, foto nebedėsiu  cool.gif

tai maniškis aplinkinėm mergom nekenksmingas,visada ant pavadžio tongue.gif gadina nervus tik man vienai biggrin.gif

Ei,pala. Dedi ir dėk,koki čia dar namiokai gali būt .Ir aš dėsiu,kas gali uždraust-dar gražiau g.gif Jei labai rimtos žurnalistikos kažkam reik,gali atsidaryt savo temą ir uždraudinėt rašyt ne pagal reglamentą beigi nuotraukas neatitinkančias kažkokio tai standarto segt. Tik spėju,išeis nuobodžiausia pasaulio tema lotuliukas.gif Čia mūsų troba ir tvarkomės,kaip patinka cool.gif
ARVYDAI !!! bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 14:37)
tai maniškis aplinkinėm mergom nekenksmingas,visada ant pavadžio  tongue.gif gadina nervus tik man vienai  biggrin.gif

Ei,pala. Dedi ir dėk,koki čia dar namiokai gali būt .Ir aš dėsiu,kas gali uždraust-dar gražiau  g.gif Jei labai rimtos žurnalistikos kažkam reik,gali atsidaryt savo temą ir uždraudinėt rašyt ne pagal reglamentą beigi nuotraukas neatitinkančias kažkokio tai standarto segt. Tik spėju,išeis nuobodžiausia pasaulio tema  lotuliukas.gif Čia mūsų troba ir tvarkomės,kaip patinka  cool.gif
ARVYDAI !!! bicycle.gif

ant pavadžių dar nieko, gerai, kad nelabai kas nori su mumis draugauti biggrin.gif kaip tik vakar ryte tik užėjom už namo kampo, kaip pre mūsų pripuolė palaidas džigitas doh.gif aš paprašiau senio, suns šemininko, kad susrinktų šunį, nes mano kale rujoja, tas neskubėdamas kol priklibinkščiavo... dar per tą laiką Bartas sugebėjo tam šunėkui pagrąsini, kad jo sesės tvirkint negalima ir jeigu ką, turės reikalų su juo new_russian.gif va tokie mane nervuoja labai...

na kadangi gavau leidimą postint foto, tuo ir naudojuos biggrin.gif čia vakar mano šuniuuuuukai labai išvargo miške, ypač didžioji ax.gif fone ir beveisliukas matosi, kad būtų į temą mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 20 gegužės 2015 - 14:01
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 14:37)
tai maniškis aplinkinėm mergom nekenksmingas,visada ant pavadžio  tongue.gif gadina nervus tik man vienai  biggrin.gif

Ei,pala. Dedi ir dėk,koki čia dar namiokai gali būt .Ir aš dėsiu,kas gali uždraust-dar gražiau  g.gif Jei labai rimtos žurnalistikos kažkam reik,gali atsidaryt savo temą ir uždraudinėt rašyt ne pagal reglamentą beigi nuotraukas neatitinkančias kažkokio tai standarto segt. Tik spėju,išeis nuobodžiausia pasaulio tema  lotuliukas.gif Čia mūsų troba ir tvarkomės,kaip patinka  cool.gif
ARVYDAI !!! bicycle.gif

Ladna. Tvarkykites kaip ismanot. Tik is anksto ispejau, kad vien su fotkem neprasisuksit ir tiesiog prasiksit fainulkiska pasiskaityma doh.gif Butu gaila. Nors cia jau tikrai nebelabai mano reikalas smile.gif
P.S. Inga, ne Tau taikiau ir vobsce niekam asmeniskai schmoll.gif Fainos tos jusu fotkes (tik pavydas jama bigsmile.gif )! lotuliukas.gif Tiesiog principe jei forumas "pakimba" vien ant fotkiu ir ju apaikciojimo,- hmmm; kazkas negerai g.gif ilgainiui grius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 14:59)
ant pavadžių dar nieko, gerai, kad nelabai kas nori su mumis draugauti  biggrin.gif  kaip tik vakar ryte tik užėjom už namo kampo, kaip pre mūsų pripuolė palaidas džigitas  doh.gif  aš paprašiau senio, suns šemininko, kad susrinktų šunį, nes mano kale rujoja, tas neskubėdamas kol priklibinkščiavo... dar per tą laiką Bartas sugebėjo tam šunėkui pagrąsini, kad jo sesės tvirkint negalima ir jeigu ką, turės reikalų su juo  new_russian.gif va tokie mane nervuoja labai...

a,toki flegmos nervuoja labiausiai...būna,kad iš tolo šauki "pasiimk šunį,nes maniškis pešis,jei lįs",bet kur tau...tada turi ir saviškį žiūrėt,kad neįkąstų,ir dažniausiai kokį mažą puglį,kad tam galvos nenukąstų doh.gif turėjom čia rudenį panašų įvykį... g.gif

Ką čia Kira žiaumoja ? bigsmile.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 20, 14:59)
Ladna. Tvarkykites kaip ismanot. Tik is anksto ispejau, kad vien su fotkem neprasisuksit ir tiesiog prasiksit fainulkiska pasiskaityma  doh.gif  Butu gaila. Nors cia jau tikrai nebelabai mano reikalas  smile.gif

ai...nugi ne jorkų tema (atsiprašau jorkam prijaučiančių tongue.gif ), nepakibsim, ramiaks. friends.gif Nieks negrius,turim kol kas ką pasakyt. Blogiausiu atveju vąšelius pradėsim rodyt lotuliukas.gif O ir šiaip artėja vasara,bus mažiau "kabančių" forumuose, nieko čia baisaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 15:09)
a,toki flegmos nervuoja labiausiai...būna,kad iš tolo šauki "pasiimk šunį,nes maniškis pešis,jei lįs",bet kur tau...tada turi ir saviškį žiūrėt,kad neįkąstų,ir dažniausiai kokį mažą puglį,kad tam galvos nenukąstų  doh.gif turėjom čia rudenį panašų įvykį... g.gif

Ką čia Kira žiaumoja ?  bigsmile.gif
ai...nugi ne jorkų tema (atsiprašau jorkam prijaučiančių  tongue.gif ), nepakibsim, ramiaks. friends.gif Nieks negrius,turim kol kas ką pasakyt. Blogiausiu atveju vąšelius pradėsim rodyt  lotuliukas.gif O ir šiaip artėja vasara,bus mažiau "kabančių" forumuose, nieko čia baisaus  biggrin.gif

kaip tai ką, gi kamoliuką, mes be kamuoliukų niekur bigsmile.gif

user posted image

o jorkistės ne tik foto rodo, bet ir pešiojasi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 20, 15:15)
o jorkistės ne tik foto rodo, bet ir pešiojasi gerai biggrin.gif

ANIA?! bigsmile.gif
Varau zibalo pilstyt biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 20, 11:50)
O man nuotraukos patinka,kaip tik pagyvina temą. O tas ach-och irgi labai gerai-mes gi moteriškės, pas mus daugiau emocijų visur kur,ne vien kašę žiūrint. Taip kad nereikia lia lia. Mezginiai irgi labai gerai-ir apskritai, pons Arvydai,ko čia bambat ? Kur Zoselkos fotkė,jomajo ?  bigsmile.gif

Man irgi patinka thumbup.gif

Man asmeniškai jau kuris laikas jau kirba mintis kastruot Granta. Kai dėl kvapų raunas prie kiekvieno kampo tai dar nieko, bet parazitas dabar visus šunis ( didesnius už save... arba savo ūgio...nu kai kuriuos ir mažesnius) pradėjo pjaut doh.gif
Atsakyti