QUOTE(cile @ 2015 05 15, 17:35)
moka per perejas vaiksciot ir pan..veislinukai per gatve dazniau
pjauna i nieka demesio nekreipdami
Drįsčiau pasiginčyti
Tikriausiai, brangioji, ne Šiauliuose gyveni, ir nesi mačiusi juodai balto šuns mieste be pavadžio vedžiojamo, kuris bėga tik takeliais, o priėjęs prieperėjos atsigula ir laukia savo šeimininko
Atvažiuok, pamatysi tą Lietuvos jaunimo ir suaugusių čempioną, grynaveislį šunį, importuotą iš užsienio
Ups, užmiršau, tu jį pažįsti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 18:33)
Jeigu su Bartu nuo mažumės būtum lygiai taip pat užsiėmus - nori pasakyt, Bartas "durnesnis"? Manau, kad pati nustebtum Barto erudicija
Aš turiu pavyzdį pas save namie, ir tikrai nesutinku, kad miksai kažkuo protingesni nei veisliniai. Ar tik pati tamsa miksiukų nehirpebolizuoji?
Iš esmės, mano ir patirtis vienoda buvo su abiem šunim - buvom žali ir mokėmės visko. Ir dirbom vienodai su abiem. Netgi sakyčiau, paskutiniuosius metus daugiau dirbam su Pepe. Bet niekada negalėčiau pasakyt, kad ji protingesnė, nes yra miksas. Tikrai ne. O ir pas mane veislė ne tokia, kad "sulįst šeimininkui į vieną vietą". Taip, kad
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 12:58)
...ir kaip tuos patikimus seimininkus paskui rast, neisivaizduoju..esu pora kalyciu dovanojus, tai oi kaip sunku buvo atrinkt kam...del vienos pasiseke, o del kitos ir liko kirminukas sirdy...
As net savo veisimo zuveliu bet kam negaliu duot, o tai kaip suniukus dovanot ar kad ir parduot... ne vaikai jie, bet vis delto..bais prisirisi per tuos 2-3 men
Nu cia salia viso to, ka tu isvardinai
Papildyta:
Beje, isduosiu paslapti, kad Pepe ir Molibertos chebryte siandien Panevezy rungiasi dideles konkurencijos agility varzybose...labai smalsu kaip jiems te sekas
mes tai tik ryt prisijungsim
Gerus šeimininkus sunku rast. Ir su Snape įsitikinom, ir dabar va pasipylė skambučiai dėl Gralio vaikų. Kai kurie turi iškreiptą šuns, kaip kompanjono, suvokimą. Ir tikrai baisu parduoti/dovanoti bet kam.
Jei kalbam apie varžybas - šiandien MB ir Pepė 2 vieta! Klaidų yra, bet treniruočių mažai. Pirmą vietą, beje, taip pat užėmė miksiukas
Turiu pasiūlymą - į pirmą temos puslapį, jei jau nebededam to ilgojo sąrašo, tai gal bent parašykim, kad daugintojai nepageidaujami? Po velnių, kažkas į prieglaudas važiuoja savanoriaut, kažkas iš gatvių šuniukus renka, gelbėja, savo finansais maitina, sterilizuoja, gydo, skiria asmeninį laiką naujų šeimininkų paieškoms, o ateina "vaikų darželis" ir loja, kad va - imsim ir pakergsim, juk taip faina... Sorry, bet man į snukį tada duot norisi...