Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 17:48)
Ne narkozės čia kaltė smile.gif
Mokytis niekuomet nevėlu.
Nenuvertinkit taip savo kalaitės schmoll.gif

Narkozė atjungt gali, kaip ir žmogui taip ir šuniui, jei neteisingai padaryta ir nelaiku aparatai sujungti - palieka smegenis kurį laiką be deguonies ir spėja paveikt. Katė su dvejom pilnom narkozėm, bet normaliai. O kiti būna ir po vienos nepabunda smile.gif

QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 17:33)
Inga, nepyk už mano nuomonę, bet man atrodo, kad Tu Kirą kiek hiperbolizuoji smile.gif
Įstrigo Tavo pasakymas, kad Tu Kirai įdomi dėl to, kad turi kamuoliuką  bigsmile.gif O jeigu jo neturėtum, kas tada būtų?
Jeigu su Bartu nuo mažumės būtum lygiai taip pat užsiėmus - nori pasakyt, Bartas "durnesnis"? Manau, kad pati nustebtum Barto erudicija  mirksiukas.gif

Mano Mažas nors ir visaip kaip kilminga, bet vistiek velnias šiknoj, ana ištikima maistui, o ne man - va toks ir protas, va tokia ir 'meilė', va ir 'aviganio instinktas' biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:31)
Pas mane vilkas lutute , su dokumentais, atvezta is Prancuzijos, prancuzaite kalyte smile.gif

O tie dokumentai tai skiepų pasas? Tai tokius dokumentus turbūt visi šios temos beveisliukai turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 15:00)
Nepasidžiaugiau smile.gif Praėjusį pirmadienį mano Borzai (kurios amžius nenusakomas biggrin.gif, bet kuri su manim jau 8 m. gyvena) buvo atlikta 4 pieno liaukų auglių operacija. Ačiū Vilijai ir drakushai (sorry, nežinau Tavo vardo blush2.gif) už palaikymą friends.gif

Konstatuoju - "senė" puikiai "pernešė" narkozę bigsmile.gif Aišku, pirmos 2 valandos po operacijos pabaigos buvo tokios 'be orientacijos', bet džiugu, kad viskas gerai gyja (šiuo metu dar yra šiek tiek skysčių susikaupusių tose vietose, bet jie turi per savaitę savaime 'išsivaikščiot' - nusiurbimui nėra reikalo). smile.gif

Papildyta:

Tai kelkit tik nuorodą, nesinaudodama IMG 4u.gif

Oj, smagu, kad viskas gerai praėjo!
Lengvai ir greitai jai atsigaut 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 16:56)
Kurioje foto? Juodukė yra mano "senė" - Borza. Ji atsivedė 14 šuniukų! Deja, teko pusę užmigdyt sad.gif Ir su likusiais 7 nemažai vargo turėjau.

O kodėl pusę užmigdėt?
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 20:19)
ir ji nera is veislyno, bent jau nezinau is kokio jei ir butu.

Ja Prancuzijoj pirko mano dede,

Turi ji dokumentus, kurie yra paprasti dokumentai, bet ten be kazkokiu bla bla apie ka tu kalbi smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Atrodo, kad rašytų vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Mirtos (lietuviu skalike) is pirmos vados irgi teko 2 suniukus migdyt verysad.gif Nuostoliai, nes jie po 200 rubliu turejo kainuot. Abu po balta nagiuka turejo. Medziotojai zinojo kaip dirba Mirta ir Cigis (be to abu daugkartiniai cempionai) tai butu eme ir tuos isbrokuotus. Be doku ir ne parodai. Eiles buvo nerealios, o is Mirtos liko tik 4 ir dar 6 po poros metu. Bet... Praktiskai tuo metu veisle buvo tik atstatinejama, tai labai prase nedaryt jokiu bajeriu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pikta skaityti apie tokius veisėjus.Lyg prieglaudos nebutų pilnos.Kaip taip gali nerūpėti augintinio likimas.Kai pirkau pirmąjį taksą,man irgi rodė mamos kilmės dokumentus,ir sekė pasakas,kad šuniukai skiepyti.O kai pamačiau kokia kirminų invazija,ne bet kokių,o echinikokų doh.gif .Lyg to būtų maža,enteritu apsirgo,vos atgriebiau.Tai dabar kai išgirstu apie tokias šnekas,kad būtinai reikia kalei nors vienos vados dėl sveikatos,tai gun_bandana.gif .

Vien,prisiminus Setuko broliukus ir sesutes širdis suskausta.Tikrai ne visi tokį laimingą bilietą ištraukė.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 18:33)
Inga, nepyk už mano nuomonę, bet man atrodo, kad Tu Kirą kiek hiperbolizuoji smile.gif
Įstrigo Tavo pasakymas, kad Tu Kirai įdomi dėl to, kad turi kamuoliuką  bigsmile.gif O jeigu jo neturėtum, kas tada būtų?
Jeigu su Bartu nuo mažumės būtum lygiai taip pat užsiėmus - nori pasakyt, Bartas "durnesnis"? Manau, kad pati nustebtum Barto erudicija  mirksiukas.gif

nepykstu smile.gif su Bartuku užsiminėjau irgi, tik kad dresūros nelankėm, nes nebuvo Palangoj kur, bet pati namuose kažkiek dresavau. jis kaip Noldos Katė parsidavęs maistui biggrin.gif kas turi skanuką, tas jo draugas ir manes jau nebereikia, o Kirą pabandyk nuviliot nuo manes su maistu
Bartas near durnesnis, bet jis bailus, nepasitikintis savim, va tai man didžiausias minusas

beje dėl Borzos labai smagu, kad viskas gerai praėjo, labia už ją "sirgau" 4u.gif

QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 20:19)
Inga, jei tu turi laiko vedziot savo suni po parodas ir daryti jam ten IQ testus smile.gif) - tai tavo pasirinkimas. Mano suo gyvena mano gyvenima ir ji nera is veislyno, bent jau nezinau is kokio jei ir butu. Ja Prancuzijoj pirko mano dede, kuris buvo furistas, taip bekeliaudama sunkvezimiu kalyte atsirado Lietuvoje ir cia pasiliko. Turi ji dokumentus, kurie yra paprasti dokumentai, bet ten be kazkokiu bla bla apie ka tu kalbi smile.gif
Borzika, matytum kaip buvo pries ir kokia po - sakytum ka kita. Labai kardinalus pasikeitimas... As giliai isitikinus, kad cia veterinaro klaida, reikejo daryt dalini apmarinima, nes tie "atjungimai" tikrai daznai paveikia ir ne i nauda.
Na bet dabar yra kaip yra, nieko kitaip nebus.

tai jeigu neturi laiko viskam tam, tai ir neveisk. aš specialiai surašiau viską, kad matytum, kaip "lengvai" gaunami šuniukai su dokais. kaip supratau, tamstos kalaitė be dokų, dar ir su psichika ne viskas ok, tai kam dar tokių pat leisti į pasaulį? ar mažai prieglaudose ale vokiečių? ar mažai jų kaimuose ant lenciūgų kaba?
Atsakyti
Va, gana autentiski vokietukai ir dovanojami, tiksliau jau padovanoti smile.gif https://www.facebook...0...e=1
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 11:24)
Va, gana autentiski vokietukai ir dovanojami, tiksliau jau padovanoti  smile.gif https://www.facebook...0...e=1

Tai, kad sitie irgi nelabai vokieciai. Vienok ir tarnybiniu sunu misrunai daugeli savybiu issaugo. Kartais per zinias parodo civilizuotu saliu policininkus ar pasieniecius tai bent puse ju sunu negrynaveisliai. (Arba tiesiog as tokiu veisliu nezinau). O kur narkotiku ir sprogmenu iesko, tai vobsce kazkokie nematyti ir dar visi skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 11:55)
Tai, kad sitie irgi nelabai vokieciai. Vienok ir tarnybiniu sunu misrunai daugeli savybiu issaugo. Kartais per zinias parodo civilizuotu saliu policininkus ar pasieniecius tai bent puse ju sunu negrynaveisliai. (Arba tiesiog as tokiu veisliu nezinau). O kur narkotiku ir sprogmenu iesko, tai vobsce kazkokie nematyti ir dar visi skirtingi  smile.gif

Tai ir parasiau, kad gana autentiski/tikri vokietukai Pagal vokietistus nei neguleje prie vokieciu, bet na liubitelia - kam reikia tik vilko, gana panasus tongue.gif
Mintis buvo, kad sunku juos iskist, o suniukai visai nieko...
Moralas, kad nereik tokiu veist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 16, 11:55)
Tai, kad sitie irgi nelabai vokieciai. Vienok ir tarnybiniu sunu misrunai daugeli savybiu issaugo. Kartais per zinias parodo civilizuotu saliu policininkus ar pasieniecius tai bent puse ju sunu negrynaveisliai. (Arba tiesiog as tokiu veisliu nezinau). O kur narkotiku ir sprogmenu iesko, tai vobsce kazkokie nematyti ir dar visi skirtingi  smile.gif

bent Lietuvoj tarnyboj kiek žinau, dabar net negali būti šunys be dokų. aišku, dar išliko tie "negryni", bet jau tuoj išsigrynins, bent užperka kiek žinau dabar šuniukus su dokais.
dėl tų vokiečių... pastoviai vyksta karas tarp darbinių ir show linijų megėjų biggrin.gif vieniem tie nuleisti pasturgaliai atrodo baisiai, kitiem patinka. žodžiu pasaka be galo ir kiek off topic mirksiukas.gif

o tų ale vokiečių pilnos prieglaudos, pilnos pakampės, kam dar veist? nekaip nesuprantu. o pvz man veisime baisiausia būtų žiūrėt kaip mano mergytę kažkoks kuilys prievartauja lotuliukas.gif taip taip, kalėm pirmas kartas nepatinka, dažniausiai žviegia kaip skerdžiamos bigsmile.gif o dar gimdymas, o šuniukų to sisi to kaka priežiūra? o jeigu reikės primaitinti? o jeigu pati kale gimdydama mirs? nžn, man tai tas veisimas didelis baubas tiesą pasakius, todėl labia keista kai kales kergia šiaip dėl savo ištvirkusio malonumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 16 gegužės 2015 - 11:25
QUOTE(inga321 @ 2015 05 16, 12:24)
o tų ale vokiečių pilnos prieglaudos, pilnos pakampės, kam dar veist? nekaip nesuprantu. o pvz man veisime baisiausia būtų žiūrėt kaip mano mergytę kažkoks kuilys prievartauja  lotuliukas.gif  taip taip, kalėm pirmas kartas nepatinka, dažniausiai žviegia kaip skerdžiamos  bigsmile.gif  o dar gimdymas, o šuniukų to sisi to kaka priežiūra? o jeigu reikės primaitinti? o jeigu pati kale gimdydama mirs? nžn, man tai tas veisimas didelis baubas tiesą pasakius, todėl labia keista kai kales kergia šiaip dėl savo ištvirkusio malonumo  unsure.gif

...ir kaip tuos patikimus seimininkus paskui rast, neisivaizduoju..esu pora kalyciu dovanojus, tai oi kaip sunku buvo atrinkt kam...del vienos pasiseke, o del kitos ir liko kirminukas sirdy... unsure.gif
As net savo veisimo zuveliu bet kam negaliu duot, o tai kaip suniukus dovanot ar kad ir parduot... ne vaikai jie, bet vis delto..bais prisirisi per tuos 2-3 men unsure.gif
Nu cia salia viso to, ka tu isvardinai drinks_cheers.gif
Papildyta:
Beje, isduosiu paslapti, kad Pepe ir Molibertos chebryte siandien Panevezy rungiasi dideles konkurencijos agility varzybose...labai smalsu kaip jiems te sekas bigsmile.gif
mes tai tik ryt prisijungsim rolleyes.gif
Atsakyti
Džiugu, kad viskas gerai pavyko su Borzos operacija 4u.gif

---

Laikom kumščius už mūsų agility'ninkus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 12:17)
Tai ir parasiau, kad gana autentiski/tikri vokietukai Pagal vokietistus nei neguleje prie vokieciu, bet na liubitelia - kam reikia tik vilko, gana panasus  tongue.gif
Mintis buvo, kad sunku juos iskist, o suniukai visai nieko...
Moralas, kad nereik tokiu veist  doh.gif

Indomu kaip atrinkt ka su kuom kergt? Jau gudresnio uz vilksuni tikrai nera, bet tai ne: dar su rotveileriu, dobermanu ar haskiu pamaisysim! verysad.gif Dar sutinku kai su koliu ar bokseriu, bet ir tai doh.gif Kokiu tikimasi savybiu? Ir grazus, ir protingas ir dar roges tempia? Tai kodel tada ne su pudeliu, pekinuku ar bezdzione? Del grazumo bigsmile.gif Tik jei "vilkui" pasakytum, kad jis grazus ciuciukas - turetu isizeist! biggrin.gif Nesakau, kad negrazus (nes man butent jie labiausiai ir patinka), bet jo paskirtis bei "patikimas" visai kitoniskas!! Ir ka gi ten jame dar "gerint"? g.gif
Atsakyti