QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 17:50)
Apie stafuką jau nebesvarstau, dabar seilė nutįsta matant faraoną, vipetą ar greyhoundą
Faraonas bais durnas, jau tada geriau vipetas
QUOTE(inga321 @ 2015 05 15, 18:21)
drįstu nesutikt
įsiveržiau visa tokia pikta
vis lyginu Bartą su Kira
gal tai dėl to, kad VA tarnybinė veislė ir skirta tarnauti žmogui, todėl daug ką gali daryti, Kirai aš esu pasaulio bamba, o jau viskas aplink sukasi apie mane
Bartukas kad ir koks geras, jis kitoks, kad ir kaip aš jį myliu, koks jis gabus aklėjime, dresūroj, bet iš Kiros galima išpešti daugiau. o ir drąsos ji turi už mus visus daugiau, labia savim pasitiki, turi savo tvirtą nuomonę apie visus ir viską
nžn ar gavosi pasakyt ką norėjau, vis dar pikta dėl tų dvornių dauginimo
Nyu ir pyk ir nesutik, tau leidziu
O jei rimciau, tai vokietukas - aviganis ir jo pareiga "sulyst seimininkui i viena vieta"..jie be dideles dresuros kontaktiniai...lyginant su kitomis veislemis. Bartukas gal kokio
palaidos balos takso turi
As saviskes kai lyginu, tai blonde nors ir mixas, bet turi melyno kraujo...nu ji tokia ziopla, naivi, uz save nepakovos ir apskritai savo balta plauku spalva daznai pateisina
O margoji museika gal ir turi terjero kraujo, bet yra labiau lenciugine, o tuo paciu nuovoki, pastabi, stipriai uz save pakovojanti, taciau ne tokia poniska. Takse irgi buvo ale veiline ir tokia nebais gudri....
Visgi ne savo dvornes turejau omeny, o labiau tuos laisvai gyvenancius asocialiu zmoniu sunis, sutikit, daug ju yra labai "ismintingu". Arba va kaimynai turi priklydusi dvorniu ir nuosava bisona..tai ant kiek blondinas yra kiauras ant tiiek kieminukas nuovokus ir protingas..ir jau jo gaudyt nereikia, jis pats be galo uoliai sergi savo teritorija ir ypac seimininka "gano"..net su kale ruojos pike jo toli nuo namu nenuviliosi..zaviuosi tuo suneliu.
Prisnekejau cia, tai dabar kai ateis Agnyte, bus man
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 18:47)
padare suniui pilna narkoze, kad susiutu. Po narkozes atsigavo su labai trumpa atmintim, labai besiblaskanti
Mano takse operuota maziausia tris kartus pilno narkozem ir nieks tai jai nepasimaise, atmintis nesuprastejo..net paskutinius 2 metus (iki 16-tu) buvo akla ir kurcia ir gana puikiai orientavosi tiek kieme, tiek namie.
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 20:19)
Mano suo gyvena mano gyvenima ir ji nera is veislyno, bent jau nezinau is kokio jei ir butu.
Tai kuriu galu ja tada veist..grazi kale, bet nekalbant apie parodas displazijos tyrimai nedaryti, neaisku su kokiu patinu ja kergt ir noramlus dokumentinis turetu nepasirasyt...taip ta veilse issigimus, kam ja dar gadint
veda jie gi daug, nebus pora suniuku..kur juos det...
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 05 15, 21:20)
Taip, pilna narkozė tikrai ne į naudą, bet atminties pakytimai...Aš asmeniškai negirdėjau
Zmonem tai girdejau sita bajeri, sunim tai nelabai
Gal jie tos atminties apskirtai kur kas daugiau turi nei mes, nes visokiu slamstu savo proto neapkrauna