Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 13:47)
Manau, Jūs mane supratote smile.gif - aš Jums ir Monikai ne už ilgo oficialią žinutę parašysiu  mirksiukas.gif

Tikriausiai žinot, kieno viltis motina...
Aš, nors ne specialiai sukergiau, bet vis tiek labai tikėjaus, kad tokie gražuoliukai borziukai be problemų ras gerus šeimininkus. Deja, realybė buvo kur kas žiauresnė. Be problemų priima, kaip minėjau, "ant lenciūgo", o į savo namus retas nori priimt beveislį...

http://www.supermama...howtopic=825459

Borzika, jau bandziau sia nuoroda naudotis pries tai, bet pas mane macbook, tai kazkaip nesigauna nuorodos nukopijuot..., kad galeciau nuotraukele ikelt :/
Atsakyti
Nepasidžiaugiau smile.gif Praėjusį pirmadienį mano Borzai (kurios amžius nenusakomas biggrin.gif, bet kuri su manim jau 8 m. gyvena) buvo atlikta 4 pieno liaukų auglių operacija. Ačiū Vilijai ir drakushai (sorry, nežinau Tavo vardo blush2.gif) už palaikymą friends.gif

Konstatuoju - "senė" puikiai "pernešė" narkozę bigsmile.gif Aišku, pirmos 2 valandos po operacijos pabaigos buvo tokios 'be orientacijos', bet džiugu, kad viskas gerai gyja (šiuo metu dar yra šiek tiek skysčių susikaupusių tose vietose, bet jie turi per savaitę savaime 'išsivaikščiot' - nusiurbimui nėra reikalo). smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:54)
pas mane macbook, tai kazkaip nesigauna nuorodos nukopijuot..., kad galeciau nuotraukele ikelt :/

Tai kelkit tik nuorodą, nesinaudodama IMG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 14:00)
Tai kelkit tik nuorodą, nesinaudodama IMG 4u.gif

O nuoroda turit galvoje, kad jau tureciau but patalpinus kazkur ja internete ir parasyt tik nuoroda? Blyn niekad neesu susidurus, o kur geriausia jas talpinti...?

Na, suneliu myletojos, kazkas pavyko:

http://www.talpykla.com/?di=47LK

niekas neduotu mums 5 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydrune_: 15 gegužės 2015 - 14:12
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 15:00)
Nepasidžiaugiau smile.gif Praėjusį pirmadienį mano Borzai (kurios amžius nenusakomas biggrin.gif, bet kuri su manim jau 8 m. gyvena) buvo atlikta pieno liaukų auglių operacija. Ačiū Vilijai ir drakushai (sorry, nežinau Tavo vardo blush2.gif) už palaikymą friends.gif
Konstatuoju - "senė" puikiai "pernešė" narkozę bigsmile.gif

Saunu, didziulis akmuo tau nuo sirdies nusirideno smile.gif Tik liaukas operavo ar ir sterilizavo prie to paties?
Beje, dar vienos forumietes kalyte sekmingai apturejo panasu "malonuma"...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 15:00)
Konstatuoju - "senė" puikiai "pernešė" narkozę bigsmile.gif Aišku, pirmos 2 valandos po operacijos pabaigos buvo tokios 'be orientacijos', bet džiugu, kad viskas gerai gyja (šiuo metu dar yra šiek tiek skysčių susikaupusių tose vietose, bet jie turi per savaitę savaime 'išsivaikščiot' - nusiurbimui nėra reikalo). smile.gif

Kaip džiugu skaityt!
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 15:05)
Na, suneliu myletojos, kazkas pavyko:

Pavyko drinks_cheers.gif Simpatiška kalaitė smile.gif

QUOTE(cile @ 2015 05 15, 15:07)
*Tik liaukas operavo ar ir sterilizavo prie to paties?
**Beje, dar vienos forumietes kalyte sekmingai apturejo panasu "malonuma"...

*Tik, nes mūsų vet-ė nedaro pieno liaukų auglių šalinimo ir kastracijos tuo pačiu metu. Sakė, stebėsim - galbūt kastruot nė nereikės.
**Kurios? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 15:09)
Kaip džiugu skaityt!

Aha, aš ir pati be galo laiminga, kad viskas taip lengvai praėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 14:13)
Pavyko  drinks_cheers.gif Simpatiška kalaitė smile.gif

Tai va va, o dar kai pasakai, kad jau ir 5 metukus turi, visi labai nustemba smile.gif is elgesio irgi kaip poros metu, zaidzia duksta smile.gif

http://www.talpykla.com/?di=ELFF

cia is Traku fotosesijos smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 14:07)
Saunu, didziulis akmuo tau nuo sirdies nusirideno  smile.gif Tik liaukas operavo ar ir sterilizavo prie to paties?
Beje, dar vienos forumietes kalyte sekmingai apturejo panasu "malonuma"...

Sveikinimai ir nuo manes smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 15:22)
Tai va va, o dar kai pasakai, kad jau ir 5 metukus turi, visi labai nustemba smile.gif is elgesio irgi kaip poros metu, zaidzia duksta smile.gif

http://www.talpykla.com/?di=ELFF

Na, mano jauniklei Ordai (rudei) irgi nieks 7 metų (po 3 sav. bus 8-eri) neduoda (max 3-4 m.) smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 14:25)
Na, mano jauniklei Ordai (rudei) irgi nieks 7 metų (po 3 sav. bus 8-eri) neduoda (max 3-4 m.) smile.gif

Bet kokie panasus paskutineje nuotraukoje... Juockis cia jos vaikas? ar vienos mamos abu?
Grazus Borzika tavo sunys, paskutineje nuotraukoje tokie abu ismintingi atrodo smile.gif) Man misrunai daznai grazesni buna uz veislinius.
Maniske kalaite nors ir grazi, bet labiau Pikul primena nei Einsteina is elgsenos:)
Kad ir kaip nebudinga vilkiniui, bet visi su savom istorijom esam...
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 16:21)
Bet kokie panasus paskutineje nuotraukoje... Juockis cia jos vaikas? ar vienos mamos abu?

Kurioje foto? Juodukė yra mano "senė" - Borza. Ji atsivedė 14 šuniukų! Deja, teko pusę užmigdyt sad.gif Ir su likusiais 7 nemažai vargo turėjau.

Man misrunai daznai grazesni buna uz veislinius.

Mišrūnai/beveisliai gali būti vienetiniai, o grožis jau čia labai subtilus reikalas. Vien grožio neužtenka, kad šunimi būtų tinkamai pasirūpinta.
Maniske kalaite nors ir grazi, bet labiau Pikul primena nei Einsteina  is elgsenos:)

O ką padarėte, kad Jūsiškė kalaitė būtų "einšteinė"? Ne šuo kaltas, o šeimininkas, kad neišmokė šuns to ar ano mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus Borzika tavo sunys, paskutineje nuotraukoje tokie abu ismintingi atrodo smile.gif) Man misrunai daznai grazesni buna uz veislinius.
Maniske kalaite nors ir grazi, bet labiau Pikul primena nei Einsteina  is elgsenos:)
Kad ir kaip nebudinga vilkiniui, bet visi su savom istorijom esam...

Turit omeny grazesni misrunai ar protingesni?

QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 16:56)
Mišrūnai/beveisliai gali būti vienetiniai, o grožis jau čia labai subtilus reikalas. Vien grožio neužtenka, kad šunimi būtų tinkamai pasirūpinta.
O ką padarėte, kad Jūsiškė kalaitė būtų "einšteinė"? Ne šuo kaltas, o šeimininkas, kad neišmokė šuns to ar ano  mirksiukas.gif

Na del grozio, tai vargu ar misrunai grazesni, nebent dar to "sviezio" maisymo..bet kad aukstesnio intelekto tai visai galimas dalykas g.gif Veisliniai sunys veisiami labiau orientuojantis i tam tikrus dalykus - podiuma, medziokle, pedsekyste...mixas gali turet kur kas platesnio spektro sugebejimu, bet ne tokiu specializuotu.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 17:19)
del grozio, tai vargu ar misrunai grazesni

Tau ne? biggrin.gif Nors...dėl skonio nesiginčyjama. Kaip sakoma: на вкус и цвет товарищей нет smile.gif
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 17:19)
kad aukstesnio intelekto tai visai galimas dalykas  g.gif

Ne specė aš šitoj srity, tai nežinau, bet vis tik abejočiau mastau.gif
Atsakyti