Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 14:09)
Jūsų pacituota  nuotrauka yra  priglaustos kalės, kuri išmesta iš namų būdama nėščia. Ir į priglaustus namus atnešė savo kraitį. Ar mažai dar tokių gatvėj, kad norite ir savąją kergt?

Na pirmas dalykas nemanau, kad sukergus planas numeris vienas butu ismest i gatve, atras dalykas atsiradus suniukams, tikrai pasirupinciau kad jie atsidurtu tinkamose rankose. Tai jusu sitas palyginimas nelabai tinkamas manau.

Bet delto kad priglaudet naslaite ir dar su tiek mazyliu pilve labai sveikinu, nedaug tam pasiryzusiu zmoniu rastume.

QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 13:11)
Ohoho, tai išvis didžiausia pagarba thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Gražūs tikrai buvo ir sveiki. Bet čia buvo netyčiukai - man ir minties tokios nebūtų kilę daugint beveisliukus sad.gif
Nenoriu moralizuot, bet geriau pasaugokit savo kalytę ir nesuleiskite  4u.gif

Na jei beveisliai suniukai- tikiu, kad nera lengva surast namus, bet jei rasti vilkiuka patineli, gal nebutu taip sudetinga su mazyliais, vilkiuku daznai kas iesko. Turiu draugu, kurie netureja kito sunio apart vilko.. :/
Atsakyti
QUOTE(Monika_Paskeviciute @ 2015 05 15, 14:20)
Esu skaiciusi knygose apie sunis, ir nevienoje taip raso ir manau nera sunku tuo patiket, nes taip gamta sudescius viskas ir tokia ju prigimtis, lygiai taip pat moterys kurios neturi vaiku, daznai gyvena su katemis ir buna keistuoles smile.gif

Baisu skaityti tokias nesamones.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:16)
Na pirmas dalykas nemanau, kad sukergus planas numeris vienas butu ismest i gatve, atras dalykas atsiradus suniukams, tikrai pasirupinciau kad jie atsidurtu tinkamose rankose. Tai jusu sitas palyginimas nelabai tinkamas manau.

Patikėkit manim - labai labai sunku surast tinkamus šeimininkus beveisliukams, kad ir kokie jie gražūs bebūtų sad.gif
Aišku, prie būdos ar ant grandinės buvo n+k norinčių, bet aš, išgelbėjusi nabagę kalaitę, tikrai nenorėjau, kad ir jos palikuonims tektų kęst panašias kančias (nepatiko/nusibodo - išmečiau). O nuo to, deja, nieks neapsaugotas. Todėl šeimininkus rinkaus labai atsakingai ir, turiu pasakyt, kad labai sunkiai sekėsi.
Atsakyti
Esu skaiciusi knygose apie sunis, ir nevienoje taip raso ir manau nera sunku tuo patiket, nes taip gamta sudescius viskas ir tokia ju prigimtis, lygiai taip pat moterys kurios neturi vaiku, daznai gyvena su katemis ir buna keistuoles smile.gif

g.gif turbūt knyga kokių 1971 metų leidimo buvo ? Nes dabartinėse taip parašyta nu niekur neradau. Gal ne tas skaitau ? bigsmile.gif
O šiaip apie "būtinumą " kalei turėti šuniukų labai vaizdžiai galima pasiskaityti Agieshos bloge biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:24)
Na jei beveisliai suniukai- tikiu, kad nera lengva surast namus, bet jei rasti vilkiuka patineli, gal nebutu taip sudetinga su mazyliais, vilkiuku daznai kas iesko. Turiu draugu, kurie netureja kito sunio apart vilko..  :/

O tai jei du beveisliai "a lia" "vilkiniai",tai jau sukergus gausis veislinis ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 14:09)
Tik jau nepradėkit tikėti tais mitais.

Nes paskui smegenėlės pavažiuoja... biggrin.gif

lygiai taip pat moterys kurios neturi vaiku, daznai gyvena su katemis ir buna keistuoles smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ir ką čia bepridursi biggrin.gif
Atsakyti
Zydrune_, aš Jums nuoširdžiai atsakinėju, o Jūs, žiūriu, žaidžiate dvigubą žaidimą g.gif
Negalima taip (2 nickais toje pačioje temoje bendrauti) nono.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 15, 13:27)
g.gif turbūt knyga kokių 1971 metų leidimo buvo ? Nes dabartinėse taip parašyta  nu niekur neradau. Gal ne tas skaitau ?  bigsmile.gif
O šiaip apie "būtinumą " kalei turėti šuniukų labai vaizdžiai galima pasiskaityti Agieshos bloge  biggrin.gif
Papildyta:

O tai jei du beveisliai "a lia" "vilkiniai",tai jau sukergus gausis veislinis ?  bigsmile.gif

Pas mane vilkas lutute , su dokumentais, atvezta is Prancuzijos, prancuzaite kalyte smile.gif
Atsakyti
Sąmokslo teorija lotuliukas.gif
ger, kolektyvas,varom su Pinkiu mėsos parsivežt biggrin.gif Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Nu po velnių, vaikų darželis! Čia žmonės gelbėja šunis, bando rast jiem normalius namus, globoja, rūpinasi. O čia ateina dvi keistuolės ir dievagojasi, kad dėl šuns protelio kergti reikia! Jei norit kažkuo rūpintis - marš į prieglaudą. Ir patirties bus, ir skaudžių istorijų, ir su realybe susidursit - pamatysit, kaip lengva ir paprasta šuniukam namus rast!
Papildyta:
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:31)
Pas mane vilkas lutute , su dokumentais, atvezta is Prancuzijos, prancuzaite kalyte smile.gif

Vilkų su dokumentais nėra. Jei turit vokiečių aviganį - pirmyn į parodas, pasidarot sveikatos tyrimus, privalomąją dresūrą, tada ir kergimus planuot galėsit.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:31)

Kaip idomu, gal galima kalytes foto pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Borzika, as nuosirdziai irgi rasau ir tikrai nezaidziu zaidimu, turiu vilkine kalaite, kuriai noreciau sunyciu. Tikiu, kad surast namus nera lengvas darbas, turejau anksciau is prieglaudos paemus kalyte ir as. Gal metu amziaus, per ruja pabego , prisidare vaiku (7 sunelius) , kas per patines buvo neisivaizdavau net... Tai ir turguje stovet su uzrasu "dovanoju" i ko tik nedariau, kad rast kam atiduot...
Bet cia kadangi vilkine kalaite ir vilkas patinelis butu - paprasciau. Na tikiuosi taip.
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 13:38)
Kaip idomu, gal galima kalytes foto pamatyt  bigsmile.gif

Cile, pamokinkit mane ikelt, mielai parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:40)
Borzika, as nuosirdziai irgi rasau ir tikrai nezaidziu zaidimu, turiu vilkine kalaite, kuriai noreciau sunyciu.

Manau, Jūs mane supratote smile.gif - aš Jums ir Monikai ne už ilgo oficialią žinutę parašysiu mirksiukas.gif
Bet cia kadangi vilkine kalaite ir vilkas patinelis butu - paprasciau. Na tikiuosi taip.

Tikriausiai žinot, kieno viltis motina...
Aš, nors ne specialiai sukergiau, bet vis tiek labai tikėjaus, kad tokie gražuoliukai borziukai be problemų ras gerus šeimininkus. Deja, realybė buvo kur kas žiauresnė. Be problemų priima, kaip minėjau, "ant lenciūgo", o į savo namus retas kuris nori priimt beveislį...
pamokinkit mane ikelt, mielai parodysiu smile.gif

http://www.supermama...howtopic=825459 4u.gif
Atsakyti