Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 10:41)
Ai, nezinojau, kaip cia teisingai suniskai-pedagogiskai reikejo reaguot. biggrin.gif

lotuliukas.gif nu ko gero,tik nebart labai biggrin.gif oi,gerai ta nusikaltus roža pas juos atrodo biggrin.gif
manasis tai jau uodega jaučia,kad popiet kaiman važiuos...pamatė,kad tašes ištraukiau,tai išvis ausys sustatytos ir visas parengty...
bet įdomiausia,kad kaiman varom tai kiaulės skerst-tai kaip čia reiks parvažinėt su šuniu ir pilnais kubiliukais mėsos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 15 gegužės 2015 - 09:45
QUOTE(lututė @ 2015 05 15, 10:43)
lotuliukas.gif  nu ko gero,tik nebart labai  biggrin.gif oi,gerai ta nusikaltus roža pas juos atrodo  biggrin.gif
manasis tai jau uodega jaučia,kad popiet kaiman važiuos...pamatė,kad tašes ištraukiau,tai išvis ausys sustatytos ir visas parengty...
bet įdomiausia,kad kaiman varom tai kiaulės skerst-tai kaip čia reiks parvažinėt su šuniu ir pilnais kubiliukais mėsos  g.gif  lotuliukas.gif

Tai isvis nebariau, sveiciau grindis. biggrin.gif
Tai pasaugos, manai, nepasaugos? Ojojoj, kaip pasaugos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 15, 10:47)
Tai isvis nebariau, sveiciau grindis. biggrin.gif
Tai pasaugos, manai, nepasaugos? Ojojoj, kaip pasaugos. biggrin.gif

lotuliukas.gif manau,silpna jam ten bus nuo tokio mėsos kiekio ... seilėm bus visos grindys nuvarytos,o dar iš Klaipėdos raj kol pardardėsim biggrin.gif
rimtai, neįsivaizduoju,kaip čia reiks susidėliot viską,kad pagundos nekiltų...bagažniko tai nėr-minivenas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 09:50)

Vaje, kokie kukuliai wub.gif wub.gif wub.gif

Iškart sentimentai sukilo, kaip man teko prieš 8 metus rūpintis Borzos "kraičiu" ax.gif
user posted image
user posted image

Kaip mamytė susitvarko su 9-netuku? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 12:54)
Kaip mamytė susitvarko su 9-netuku? console.gif

Puikiai. Kalei antroji vada. Bet šiaip ji tokia tvirta pati. Vienas neišgyveno pirmosios paros, o dabar visi 9 auga normaliai. Viena kalytė smulkesnė, bet tikriausiai pasivys.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 13:24)
Puikiai. Kalei antroji vada. Bet šiaip ji tokia tvirta pati.

Šaunuolė thumb_yello.gif
Bet šeimininkų pagalbos maitinimo metu turbūt prisireikia ar ne?
Pas mane buvo 7-netukas, tai jau taip ant ribos - tekdavo karts nuo karto "eismą pareguliuot" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 13:31)
Šaunuolė  thumb_yello.gif
Bet šeimininkų pagalbos maitinimo metu turbūt prisireikia ar ne?
Pas mane buvo 7-netukas, tai jau taip ant ribos - tekdavo karts nuo karto "eismą pareguliuot"  ax.gif

Kiek žinau, šeimininkai kišasi minimaliai. Kalei paruošta patalpa atskirai, ne gyvenamajame name, tai šeimininkai ne nuolat tenai būna. Dabar kalė pas šuniukus atvedama 3-4 kartus per dieną, dar 4 - primaitinami papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 13:46)
dar 4 - primaitinami papildomai.

Va va - ir galvoju, kad kalei 9-netukas jau super didelis iššūkis.

Linkiu, kad Gralio vaikai surastų tinkamus (visomis prasmėmis smile.gif) šeimininkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 11:54)
Iškart sentimentai sukilo, kaip man teko prieš 8 metus rūpintis Borzos "kraičiu" ax.gif
http://s017.radikal....b4d238a348c.jpg
http://s019.radikal....7f36e2b4c6c.jpg

nu ir grazuoliai sunyciai... Noretus savo 5iu metu vilkiuke suleist, bet kazkaip neramu, kad paskui nebus tokia grazi, nes dabar visi giria ir giria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 05 15, 14:00)
Va va - ir galvoju, kad kalei 9-netukas jau super didelis iššūkis.

Linkiu, kad Gralio vaikai surastų tinkamus (visomis prasmėmis smile.gif) šeimininkus 4u.gif

Ne ne, šuniukai dabar jau ėda mėsą, ir 4 kartus per dieną primaitinami mėsa papildomai. Iki 3 savaičių kalė pilnai išmaitino visus 9 šuniukus. Pieno baras pilnas ir dabar smile.gif
Ačiū už linkėjimus. Kad tik kam nors į tinkamą ausį wink.gif

QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:04)
nu ir grazuoliai sunyciai... Noretus savo 5iu metu vilkiuke suleist, bet kazkaip neramu, kad paskui nebus tokia grazi, nes dabar visi giria ir giria smile.gif

Jūsų pacituota nuotrauka yra priglaustos kalės, kuri išmesta iš namų būdama nėščia. Ir į priglaustus namus atnešė savo kraitį. Ar mažai dar tokių gatvėj, kad norite ir savąją kergt?

QUOTE(Monika_Paskeviciute @ 2015 05 15, 14:07)
Gal nepasikeis labai? Mano nuomone papyciai nebent kiek, bet girdejau kad sveika kalei turet bent karta vaiku, nes paskui truputi smegeneles pavaziuoja...

Tik jau nepradėkit tikėti tais mitais.
Atsakyti
man irgi dingtelėjo... g.gif gražuoliai šunyčiai,davai sukergiam,bus gražūs-paskui nėr kur kišt ir pyst staiga ! Pilnos gatvės ir prieglaudos blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 14:09)
Ne ne, šuniukai dabar jau ėda mėsą, ir 4 kartus per dieną primaitinami mėsa papildomai. Iki 3 savaičių kalė pilnai išmaitino visus 9 šuniukus. Pieno baras pilnas ir dabar smile.gif

Ohoho, tai išvis didžiausia pagarba thumbup.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 15, 14:09)
Kad tik kam nors į tinkamą ausį wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Zydrune_ @ 2015 05 15, 14:04)

Gražūs tikrai buvo ir sveiki. Bet čia buvo netyčiukai - man ir minties tokios nebūtų kilę daugint beveisliukus sad.gif
Nenoriu moralizuot, bet geriau pasaugokit savo kalytę ir nesuleiskite 4u.gif
Atsakyti