Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 09, 21:26)
•Mes labai pavargę,miegam ax.gif Trumpos kojelės po mišką lakstė,paskui stirnaitę nespėjo.
••Labai graži panelė Taigytė 4u.gif .Švarutė,baltais pakraščiukais,nepridėsi prie mano kipšų.
•••Super skalikai.Man iš vis gražu skulptūros gyvūniukam.
•Fainuolis wub.gif . Kokio jis dabar amžiaus?
••Ačiū aciuks.gif . Ji pas mane "princese ant žirnio" visas balas ratu apeidinėja. :-D
•••Man irgi!
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 09, 21:55)
•Su tokiu fotogenisku suniu bepigu cia visus lazdavot  thumbup.gif 
••Senovej mes Karakumu dykumoj (mazdaug apie Kovo 8-aja pereje druskozemi) aptikom zydkinciu laukiniu tulpyciu! Maziukes jos, bet skaidrese tikrai idomiau ne pacios geles, o kaip visi 6 lietuviukai supuole jas fotografuoja  biggrin.gif
•Dėkoju blush2.gif
•• Paskaičius apie Jūsų keliones, taip ir norisi nuotraukas iš ten pamatyti.
Gal kada projektą sukonstruokit internete su tomis kelionių nuotraukomis bigsmile.gif thumb_yello.gif
QUOTE(cile @ 2015 05 09, 23:18)
•Koks fainas Taigos "draugelis" 
••Foto puikos kaip visad  wub.gif
•Pritariu!
••Ačiū labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 10, 09:59)

•• Paskaičius apie Jūsų keliones, taip ir norisi nuotraukas iš ten pamatyti.
Gal kada projektą sukonstruokit internete su tomis kelionių nuotraukomis  bigsmile.gif thumb_yello.gif

Net paprastu fotkiu ikelt nemoku, o perdaryt is skaidriu doh.gif
Be to nera ten jokiu stebuklu schmoll.gif (Su Lututes atkapstomom net nepriarteja) schmoll.gif Zinai, aprasymas visuomet kur kas grazesnis negu realybe biggrin.gif
----------
Amzinatilsis tetis uzknisdavo visus svetelius savo kelioniu skaidres bedemomstruodamas. Ir ner kur pabegt! (As tai koki 20 kartu po tas privalomas 2 valandas atkentejau). Komentarai: "Cia as geriu Venecijoj; O cia as geriu Islandijoj;O cia visi geriam prie autobuso Tunise; O su sita grazia mergina mes gerem Stokholme; O cia issiverze ugnikalnis ir mes pirmieji isgerem ant dar karstos lavos; O cia Bundesvero regatoj Salavejus geria kapitono konjaka, nes ji kamavo jurlige; O cia Irkucke tuoj po Briatsko Angaros hidroelektrines atidarymo su Breznevu tuoj gersim; O cia per buhalteres vaiko krikstynas; O cia..." Ir t.t. bet visiems konkreciai gerkles isdziudavo is to nobodulio unsure.gif drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki visi!
Seniai bebuvau čia.
Gyvi, sveiki mes, geru oru džiaugiamės smile.gif
Atėjau su problema. Patarimo norėčiau (o gal į dresūros temą man geriau lįst?). Žodžiu, situacija tokia. Namuose metų vaikas - vaikšto jau, laksto, na, auga biggrin.gif Ir Rufas. Sutaria abu puikiai, viskas gerai. Tik vaikas - lengvas grobis. Taigi Rufas atiminėja maistą. Absoliučiai viską. Jei turės vaikas rankoj sausainį ir vaikščios po kambary - pribėgęs atims. Vaikas į ašaras. Žinoma, pro akis nepraleidžiu, būna garsus "Rufai, FU!", jei spėju tuo momentu dar į kailį gauna. Bet vakar buvo svečių ir gražuolis iš 5 metų mergytės naglai atėmė maistą. Pašoko ir iš rankos pagriebė. Netyčia dantukais dar užkabino mergaitei pirštą. Sureagavau iš karto, nepraslydo.
Bet ką man su juo daryt, jei tie drausminimai jam nė motais? Nes jau tikrai šuo per naglai elgiasi šitoj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plepatuska: 10 gegužės 2015 - 14:21
QUOTE(plepatuska @ 2015 05 10, 15:17)
Sveiki visi!
Seniai bebuvau čia.
Gyvi, sveiki mes, geru oru džiaugiamės  smile.gif 
Atėjau su problema. Patarimo norėčiau (o gal į dresūros temą man geriau lįst?). Žodžiu, situacija tokia. Namuose metų vaikas - vaikšto jau, laksto, na, auga  biggrin.gif  Ir Rufas. Sutaria abu puikiai, viskas gerai. Tik vaikas - lengvas grobis. Taigi Rufas atiminėja maistą. Absoliučiai viską. Jei turės vaikas rankoj sausainį ir vaikščios po kambary - pribėgęs atims. Vaikas į ašaras. Žinoma, pro akis nepraleidžiu, būna garsus "Rufai, FU!", jei spėju tuo momentu dar į kailį gauna. Bet vakar buvo svečių ir gražuolis iš 5 metų mergytės naglai atėmė maistą. Pašoko ir iš rankos pagriebė. Netyčia dantukais dar užkabino mergaitei pirštą. Sureagavau iš karto, nepraslydo.
Bet ką man su juo daryt, jei tie drausminimai jam nė motais? Nes jau tikrai šuo per naglai elgiasi šitoj vietoj.

Taip, taip,- labiau prie dresuros liptu.
Meginciau paimt druta sluotkoti ir tycia paprovokuot. Tipo vaikas turi saldainiuka. Ir jau rezciau, kad maza nepasirodytu. O cypianciam dar ispirciau is kaires ir nuo dusios. Dvieju kartu pusetinam sunekui turetu pakakt lotuliukas.gif
Arba migdykit verysad.gif Suo is principo vaika tik palaizyt gali (ir tai tik su salia esancio seimininko paskatinimu; o vaikas ne tik paglostyt, bet ir uz liezuvio (uodega vobsce pamirstam, kad turim) gali tusyt belenkada. Tokia yra tvarka ir dzin kieno kokia veisle ar kam kiek metu. Mes ne sunis, mes visu pirma SAVO vaikus auginam!!!
Dek, negailek ir taip, kad savaite po tokiu bajeriuku is po vonios neislistu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 10, 10:23)
Zinai, aprasymas visuomet kur kas grazesnis negu realybe  biggrin.gif
Vadinasi projektą sudarytų istorijos su iliustracijomis. bigsmile.gif . Tereikia rasti suinteresiuotų personų (bendrakeleivių ir jų palikuonių) . Kurie viską darytų, o jus būtumėt projekto vadovas , pats nieko nedarytumėt, tik kitiems nurodinėtumėt biggrin.gif
smile.gif

------

Hmmm rodosi lietus kaupiasi lens.gif
Reik man lėkt lauk su Taiga, kol dar nelyja..

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 10, 16:14)
Vadinasi projektą sudarytų istorijos su iliustracijomis.  bigsmile.gif . Tereikia rasti suinteresiuotų personų (bendrakeleivių ir jų palikuonių) . Kurie viską darytų,  o jus būtumėt projekto vadovas ,  pats nieko nedarytumėt,  tik kitiems nurodinėtumėt biggrin.gif
smile.gif

Nu as cia ne viska supratau, bet kiek supratau tai man kaip ir patiktu rolleyes.gif
Tai palauk! Tipo nieko nereiks daryt... O kas tada man alaus atnes?? bigsmile.gif O kas vems paskui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 10, 16:06)
Arba migdykit verysad.gif

Baikit juokus! Žmonės dar su ne tokiom problemom kovoja ir išsprendžia.Ir nemigdo. O šiaip, kaip ir sakiau - sutaria puikiai, mažylė ir apsikabina šunį, ir paglosto, tas ir rankytes palaižo. Neskriaudžia mažoji šuns - gražiai ir atsargiai elgiasi. Na, visas jų bendravimas idealus apart šitos ydos vogti maistą iš vaiko rankų.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 10, 09:09)
Ladna. Sita tema man idomi, bet isimsiu is favoritu.
Uzknisa kai atsiranda kokia nors viena "agnyte" kuri pradeda uz kiekviena zodi persekiot  unsure.gif  Ir taip be galo. Neatsibosta  schmoll.gif  Tiesiog jaucia pareiga!
Ciprasau!  4u.gif  Taip, mano jumoras ciniskas ir ne visiems suvokiamas, bet visuomet lieku patenkintas jei ka nors nusisypsot isprievartaunu  smile.gif
P.S. Gal zinot kaip angliskai SUUURIS?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Arvydai, jumoro ir ypac poslo turi but kaip druskos...sai-kin-gai...o jau kaip persudot tampa ne-ska-nu doh.gif
------------------
Plepatuska, as tai bandyciau du variantus - arba kaip Arvydas siule paprovokuot ir nusikaltimo vietoj nubaust, tik irgi ne taip persudytai kaip jis kada sake..nu adekvaciai, pagal suniuko gabaritus ir jautrumo laipsni..arba tiesiog ji izoliuot nuo vaiko kai nera galimybes kontroliuot.
Savo baltaja turbut galeciau uzdubasint ir ji visvien ko gero vogtu is vaiku..nes net is manes bando atseit netycia kasni islupt, jei tarkim pernelyg zemai ranka nuleidziu doh.gif
Atsakyti
Baust reikia taip, kad pajustų, o tas fu nė motais smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2015 05 10, 16:42)
Baikit juokus! Žmonės dar su ne tokiom problemom kovoja ir išsprendžia.Ir nemigdo. O šiaip, kaip ir sakiau - sutaria puikiai, mažylė ir apsikabina šunį, ir paglosto, tas ir rankytes palaižo. Neskriaudžia mažoji šuns -  gražiai ir atsargiai elgiasi. Na, visas jų bendravimas idealus apart šitos ydos vogti maistą iš vaiko rankų.

Nu bet... taigis tu... jus... irgi sazines biski turekit! As tik savo nuomone del migdymo issakiau, o siaip su ta pacia lopeta per galva ir su ta pacia uzkasi kol dar dryginas. Skyleta plyta irgi liuksovai prilimpa lotuliukas.gif
Esme tame, kad suniukas neturi i vaiko puse net paziuret netgi jei ans pati graziausia kaula is jo bliudelio imtu.
Visiems kitokiems,- plyta ir tresk slyva.
-----------------------
Yra beda, kad prisivezem visokiu psichu (nes geru sunu pagal alga neikirtom), o dab jie prisidaugino. Nu ir kur detis? Ir dab vel bus zydai kalti? bigsmile.gif Del profilaktikos pora nusausiu, bet cia tik per sventes! Prasyciau atkreipt demesi, kad ne taip daug ka genocidint ir beliko! Visam Kaune 42 ir visi i kulturos pavelda irasyti
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 10, 17:03)
Plepatuska, as tai bandyciau du variantus - arba kaip Arvydas siule paprovokuot ir nusikaltimo vietoj nubaust, tik irgi ne taip persudytai kaip jis kada sake..nu adekvaciai, pagal suniuko gabaritus ir jautrumo laipsni..arba tiesiog ji izoliuot nuo vaiko kai nera galimybes kontroliuot.
Savo baltaja turbut galeciau uzdubasint ir ji visvien ko gero vogtu is vaiku..nes net is manes bando atseit netycia kasni islupt, jei tarkim pernelyg zemai ranka nuleidziu  doh.gif

QUOTE(Nolda @ 2015 05 10, 17:15)
Baust reikia taip, kad pajustų, o tas fu nė motais smile.gif

Baudžiam. Turbūt pagailiu... "Fū" kartais užtenka, kai jau matau, kad ruošiasi atiminėt iš vaiko - susilaiko po "fū". Tik aš nevisada kartu būnu ir nevisada sužiūriu. O mama jo nebaudžia, nebent surėkia ant jo, kai jau žiaumoja ką nustvėręs.
Atsakyti
O kam reikalingas daužomas šuo ?Nuo jūsų arkliško jumoro jau pykina.
Atsakyti