Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 05 08, 14:00)
Pratesiant anos dienos minti...prikabinom dar viena biciule su dviem suniais, viso susidare trys kovines paristos kales ir 4 palaidi taikus padarai...zmoniu kaip ir tikejausi tik patys atkakliausi, ne "pizonai"...zodziu superiniai pasivaiksciojom tuo tariamai "prastu" oru bigsmile.gif
O 5 eurus tebeturim  rolleyes.gif ?

ojergau lotuliukas.gif visa atara...smagiai turėjo atrodyt biggrin.gif

nu...tikiuos,kad jau vakare turėsiu ne tik tiek...alga... biggrin.gif ale kaip visada-kai labiausia reik,papildomos babkės nusimato ne dabar,o kitą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 08, 13:10)
ko tylim? Ar šunes išsibėgiojo ?  bigsmile.gif
Mano ryžas kažko vėl galvą purtyt pradėjo...nesuprantu...ausis apžiūrėjau-švarios...nuvesi pas tą vietinį vetą-vėl subes skysčius varančių ampulę ir tiek iš to naudos  irnesakyk.gif tik stebėt,kad neprisimyžtų namie...
o ir šiaip dar algos negavau... g.gif

Visiems kioskams buna LAIKINAS bankrotas kai Arvydui i skola nebeduoda drinks_cheers.gif (Tuoj rasiu kas is charekterio panasus i savo suni; susikis pilnati vietoj surio ir uzsirauks per (ir) visas skyles) lotuliukas.gif
P.S. Niu, kad fotkiu moki atkapstyt, Lutute, tai cia jau beveik aisku ka i Pasaulio atkapstymo cempionata siusim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 08, 15:17)

P.S. Niu, kad fotkiu moki atkapstyt, Lutute, tai cia jau beveik aisku ka i Pasaulio atkapstymo cempionata siusim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sena čia ta fotkė...užrašai varijuoja ant tos pačios biggrin.gif vieną mačiau su anglišku užrašu "labas rytas,aš prikakojau tavo koridorių" biggrin.gif
Atsakyti
Zose kieme, bet paleidau ir Bugi. Is pradziu Zoska nuleke paziuret kas jo bliudely, bet nieko skanaus tai senukui i kudlas ikibo verysad.gif Padrausminau tai lyg ir suprato: urzgimu neber; Bugis apleke teritorija ir isitikino, kad skyliu kur pas svetimas kales islekt nerasta schmoll.gif ; dab abu lauke; tipo draugauja "ant dancio", nes Zose nupjauta biggrin.gif
Bugiu senai buvo laikas mirt, ale vis dar laksto.
Reiktu kazkaip apkirpt ir numaudyt. (Jau dabar tai tikrai PASKUTINI KARTA!!!).
Gal kas nors galit zirkles paskolint? bigsmile.gif
Atsakyti
Siemet Bugis tik pirma karta i LAISVE istruko! Darzai jau apsaugoti su spec. tvorlem, braskiu dar ner tai paleidau ax.gif Dabar abu drozias, kad net miela ziuret! thumbup.gif Andante tai ne tas zodis! Konkreciai meile plesia! wub.gif Abudu!! Per mazdaug puses futbolo vartu (zinau ka sakau) atstuma vienas nuo kito be jokios gedos drocinas. Ir tai nepamirstant, kad Zose yra kastruota kale! Nu jin tiesiog operatyviai pramoko kaip tai daroma ir dabar gan sekmingai imituoja lotuliukas.gif Bugis irgi per ziema regis nepamirso kurvinimosis. Nu grazu! Eisiu dar paziuret kas vyksta.
---------------
Bugis net haski yra pramokes kaukt kai baznycios varpai skamba! lotuliukas.gif Ji tik apzarint ir i Tarptautine dainu svente imanoma priderint; butu KILMINGASIS-dirigentas lotuliukas.gif Jo, JO! Dab mama gaudo, bet dar nezino kas paleido mirksiukas.gif
P.S. Niekam nesakykit! (Mama nieko bendro su kompais neturi tai kol jin gaudys sunis- be jokios rizikos gaut i sikna eisiu uzmest aki kas ten tam jos puode taip ilgai ir gardziai dumavo) schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Čia jau beveik gaunasi rubrika, su N-18 ženkliuku biggrin.gif

---
Vilniuje lietuvių skalikų skulptūros atidengtos. Fainumėlis thumbup.gif
http://augintinis.lr...sunu-veisle.htm
Na gi, kas iš Vilniaus, kokią fotosesija padarykit su skulptūrom ir saviškiais bigsmile.gif

Taiga tik ukmergiškį šunį yra aplankiusi prieš metus. smile.gif

user posted image

Atsakyti
Kiti tylit lens.gif Tai varysiu toliau monologą biggrin.gif
Vaikštinėjom. Oras superinis smile.gif
Porą naujų foto atnešu.

1.Šiandien pasirodo yra Tulpių žydėjimo šventė. Su tuo visus ir sveikiname smile.gif
user posted image

2.Pasivaikščiojimas.
user posted image

Atsakyti
user posted image

Mes labai pavargę,miegam ax.gif Trumpos kojelės po mišką lakstė,paskui stirnaitę nespėjo.Buvom šiandien savo miškų patikrinti.Gerai ten viskas,visiems vieta parodyta,kas bėga išvaikyti,kas turi sparnus,į medžius sukelti.Kaimynų katinui irgi ribos parodytos.
Dabar grįžom į miestą,o Setukas dar rytoj džiaugsis mišku.

Labai graži panelė Taigytė 4u.gif .Švarutė,baltais pakraščiukais,nepridėsi prie mano kipšų.

Super skalikai.Man iš vis gražu skulptūros gyvūniukam.

Turėsiu mintyje,kur stovi akmeninis taksiukas.Labai fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 09, 20:35)
Porą naujų foto atnešu.

Su tokiu fotogenisku suniu bepigu cia visus lazdavot thumbup.gif biggrin.gif
Senovej mes Karakumu dykumoj (mazdaug apie Kovo 8-aja pereje druskozemi) aptikom zydkinciu laukiniu tulpyciu! Maziukes jos, bet skaidrese tikrai idomiau ne pacios geles, o kaip visi 6 lietuviukai supuole jas fotografuoja biggrin.gif
--------------------
Ner problemu! Nutrauksim ta tyla tik tegul "pitbulis" i menuli maziau ziuri. PVZ as jo net nematau (nes siluminej trasoj gyvenu), o kazkam nixai aktualu? Yr tokiu vaistuku. Dvi (3) rusys:
1. Odekolonas nuo kai tik atsidaro kioskas
2. Uspakajoncai + virve vonioj
3. 4u.gif
Atsakyti
O mano Bela šiandien nušokti nuo lovos išmoko blush2.gif ax.gif

Labas vakaras 4u.gif

Arvydai.... nu nžn... nei juokinga nei malonu skaityt tavo rašliavas. Šį kartą tau kažkaip nepavyko. Dažniausiai tu mane prajuokini, o dabar kažkaip fui wiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 09, 17:41)
Taiga tik ukmergiškį šunį yra aplankiusi prieš metus. smile.gif

Koks fainas Taigos "draugelis" wub.gif

QUOTE(Jolleee @ 2015 05 09, 20:35)
Porą naujų foto atnešu.

Nu tai kadangi oras puikus, tai vis kazkuom gamtoj uzsieme ir prie kompo nebekiurkso bigsmile.gif
----------------
Foto puikos kaip visad wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 09, 21:26)
Mes labai pavargę,miegam ax.gif Trumpos kojelės po mišką lakstė

Ta zilstejusi jo galvyte man kaskart primena manop senuciuke wub.gif

QUOTE(Fėja* @ 2015 05 09, 22:50)
Arvydai.... nu nžn... nei juokinga nei malonu skaityt tavo rašliavas. Šį kartą tau kažkaip nepavyko. Dažniausiai tu mane prajuokini, o dabar kažkaip fui wiau unsure.gif

Tai jau tikrai...pasikartosiu, bet zuvyse jis taip baisiai nenusibliuznyja, o cia tai dazniausiai visai ne i tema ir taip sakyciau grubokai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 05 09, 22:50)
O mano Bela šiandien nušokti nuo lovos išmoko blush2.gif  ax.gif

Labas vakaras 4u.gif

Ladna. Sita tema man idomi, bet isimsiu is favoritu.
Uzknisa kai atsiranda kokia nors viena "agnyte" kuri pradeda uz kiekviena zodi persekiot unsure.gif Ir taip be galo. Neatsibosta schmoll.gif Tiesiog jaucia pareiga! Nu kaip ta kaimynu su bantu lauk nelaukes, bet niekaip neuzkimsta. Loja ir loja. Ir katese yra! Tik ten "troika". Bet uz tai visiskai beviltiska ir nieko bendro su katem nebeturi doh.gif SM taip jau iprasta, kad vyras turi but su sudais sumaltas. Praktiskai visur isskyrus akvus. (O gal ir ne, nes neperlabiausiai kitur landzioju).
Ciprasau! 4u.gif Taip, mano jumoras ciniskas ir ne visiems suvokiamas, bet visuomet lieku patenkintas jei ka nors nusisypsot isprievartaunu smile.gif
P.S. Gal zinot kaip angliskai SUUURIS? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti