Svarbiausia aliexpress'e yra prasisukti per kuponus Tada oj kaip tas bankrotas nutolsta
Anksčiau rodžiau Taiga su iš aliexpress'o pirktu džemperiu.
Va parodysiu ir kainą
Paveiksliukas čia
Pasivaikščiojimams su Taiga batus pirkau . Taip pat kuponą turėjau - panaudojau.
paveiksliukas čia.
Aišku iš pradžių, kol neprisirenki taškų kuponams, už prekes tenka pilnom kainom mokėti.
Po to jau po truputi imi taškus auginti...
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 13:58)
...gerai kai pas mane tik sunys ir zuvys, o pas ja dar trys vaikiukai, tai isvis totalus bankrotas
o pas mane šiandien 5 eurai iki algos
bet kaina tam psl duota rubliais-tai nesusigaudžiau. Arba žiūrėt nemokėjau
Šiandien ryte tai sulijo konkrečiai-laukt kol praeis lietus nebuvo kada, tai šuva šlaputėlis...o aš nors ir su lietaus apsiaustu buvau,striukės rankovės irgi nors gręžk...
QUOTE(lututė @ 2015 05 06, 15:11)
Kai ryte vedžiau Taigą - nelijo.
Va dabar lyja... Išėjom lauk tik Taigos mažam reikaliukui. Toliau eit neturėjo jokio noro
O dėl tų "rublių" į asmeninę žinutę parašysiu,kaip ten eurus arba dolerius pasirinkti
radau... eurais biškį mažiau atrodo
QUOTE(lututė @ 2015 05 06, 15:47)
radau... eurais biškį mažiau atrodo
eurais visos kainos labai fainos atrodo, kol nepradedi daugint iš 3,45
QUOTE(inga321 @ 2015 05 06, 15:52)
eurais visos kainos labai fainos atrodo, kol nepradedi daugint iš 3,45
Nu bet visvien tam ali bais pigu nemazai dalyku kad ir tie patys klikeriukai bei svieciantys antkakliai - buvo manija juos siustis ir LT netu "stumdyt" uz bent dviguba kaina
As va furminatoriu nusiziurejau, tai lygtai vos virs 20lt, tas lietpaltis Airai irgi vos keli doleriai, tai visai normalu sakyciau
nu mano dičkiui lietpaltis 14-18 eur,taigi 48-62 lt
na nžn, išvedžiau šian saviškius dieną laukan į didelį lietų. Kira laiminga lakstė ir žolę ėdė, o Bartukas šiaip savais reikalais užsiėmęs vaikštinėjo... nereikia mums lietpalčių, mano šunys šuniški, jiems joks oras nebaisus
QUOTE(inga321 @ 2015 05 06, 17:23)
na nžn, išvedžiau šian saviškius dieną laukan į didelį lietų. Kira laiminga lakstė ir žolę ėdė, o Bartukas šiaip savais reikalais užsiėmęs vaikštinėjo... nereikia mums lietpalčių, mano šunys šuniški, jiems joks oras nebaisus
tai manajam irgi dzin,varo ausis nuleidęs žemę uostinėdamas... čia greičiau dėl savęs-ilgai džiūsta,nes kailis tankus,purtos namie,šlapiu šuniu smirda
QUOTE(lututė @ 2015 05 06, 17:02)
nu mano dičkiui lietpaltis 14-18 eur,taigi 48-62 lt
Tai jau cia kazka is prabangesniu ko gero nuziurejot...as tai ta paprastuti, uz kelis eurus mastau imt.
QUOTE(inga321 @ 2015 05 06, 17:23)
Gerai kai pas tave abu "teisingi" suniai..o ka daryt visokiu blondiniu seimininkam
Mastau kokio suns dar noriu, tai pagrindiniai kriterijai, kad butu sveikai sudetas ir darganoto oro nebijotu...ai, dar kad gabaritu iki 40cm/10kg, tai blem, is terjeru kaip ir reiktu rinktis...nu arba mixa koki
---------------------
Dar del oro..nuvarem vakar su biciule i Azuolyna su 4 sunim..du koviniai terjerai ir du normalus, kuriuos noretusi paleist..nu bet per dviratistus misija neimanoma..net nuosaliuose takeliuose...zesim kaip siandien vadinamai prastu oru seksis..tikiuosi anslago nebebus..nu ir kaip nemylet lietaus turint suni
ko tylim? Ar šunes išsibėgiojo ?
Mano ryžas kažko vėl galvą purtyt pradėjo...nesuprantu...ausis apžiūrėjau-švarios...nuvesi pas tą vietinį vetą-vėl subes skysčius varančių ampulę ir tiek iš to naudos tik stebėt,kad neprisimyžtų namie...
o ir šiaip dar algos negavau...
QUOTE(cile @ 2015 05 06, 18:20)
zesim kaip siandien vadinamai prastu oru seksis..tikiuosi anslago nebebus..nu ir kaip nemylet lietaus turint suni
Pratesiant anos dienos minti...prikabinom dar viena biciule su dviem suniais, viso susidare trys kovines paristos kales ir 4 palaidi taikus padarai...zmoniu kaip ir tikejausi tik patys atkakliausi, ne "pizonai"...zodziu superiniai pasivaiksciojom tuo tariamai "prastu" oru
QUOTE(lututė @ 2015 05 08, 13:10)
o ir šiaip dar algos negavau...
O 5 eurus tebeturim ?