Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 05 04, 20:13)
hihihi.gif nu jo...
bet įdomiausiai turbūt jorkas su antsnukiu atrodytų  lotuliukas.gif

tiems labiausiai ir reikia ax.gif
Atsakyti
Nu man šunį su antsnukiu palikt namie yra didesnė kankynė, negu įpratint, jog šuo būtų savo vietoj.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 05 04, 19:58)
Parodyk.  bigsmile.gif

Tai kad foto neturiu..reiks gal kada prisiruost nufotkint biggrin.gif
Didziausia jai kancia del to, kad negali akmenuku nesiot..o ji gi sito reikalo manjake lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2015 05 04, 20:19)
tiems labiausiai ir reikia  ax.gif

Ir tu ju nemegeja biggrin.gif ?
Man tai kazkaip pramuse ant ju...visa balandi pas mumi jorkus kirpo papigiai, tai vien juos ir vede..is pradziu siausiausi, bet paskui eme netgi patikt - pasiimdavau panesiot ar pavedziot kai kuriuos..visai faini suniai, kol seimininku salia nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 04 gegužės 2015 - 21:41
QUOTE(cile @ 2015 05 04, 22:41)

Ir tu ju nemegeja  biggrin.gif ?
Man tai kazkaip pramuse ant ju...visa balandi pas mumi jorkus kirpo papigiai, tai vien juos ir vede..is pradziu siausiausi, bet paskui eme netgi patikt - pasiimdavau panesiot ar pavedziot kai kuriuos..visai faini suniai, kol seimininku salia nera  biggrin.gif

man šuo už katiną mažesnis ne šuo biggrin.gif o šiaip, labai veislė nukentėjo dėl mados, gaila šunų unsure.gif čia panašiai kaip ir su vokiečiais, tik vokietukus prie budų kabina, o jorkus į tašes dedasi...
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 04, 22:45)
man šuo už katiną mažesnis ne šuo  biggrin.gif  o šiaip, labai veislė nukentėjo dėl mados, gaila šunų  unsure.gif  čia panašiai kaip ir su vokiečiais, tik vokietukus prie budų kabina, o jorkus į tašes dedasi...

Ai, man visai nieko iki kokiu 5kg, maziau tai gal jau ne biggrin.gif
O jorku joa, tikrai gaila..jau taip nuveisti ir apskritai pasityciojimas is medzioklinio sunelio padarytas schmoll.gif Juos net vadina terjeriukais, kaip ir vokietukus "aviganiais" doh.gif
Atsakyti
Kai ieškojau ansnukio savo taksui,visi žvengė.Vos gavau.Piktas jis patalogiškai pas mane.Aišku čia mano auklėjimo klaidos. blush2.gif .Bet manau piktumas įgimtas,nes kai nuvažiavau rinktis šuniuko,jis mane aplojo.O dydžio buvo ,kaip didelis cepelinas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 05, 08:49)
Kai ieškojau ansnukio savo taksui,visi žvengė.Vos gavau.Piktas jis patalogiškai pas mane.Aišku čia mano auklėjimo klaidos. blush2.gif .Bet manau piktumas įgimtas,nes kai nuvažiavau rinktis šuniuko,jis mane aplojo.O dydžio buvo ,kaip didelis cepelinas.

dažniausiai tas kuris šiaušiasi ir loja nėra piktas, o tai daro iš baimės mirksiukas.gif taksai šiaip neturi tokio veislės bruožo kaip pyktis, visose veislėse agresija nėra toleruojama, parodose tokie diskvalifikuojami.
na o jeigu pirkot šuniuką be dokumentų, tada tai nebuvo taksas, o tiesiog panašus į tokį mišrūniukas ir kas jo galvelėj žinojo turbūt tik Dievulis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 05, 08:56)
dažniausiai tas kuris šiaušiasi ir loja nėra piktas, o tai daro iš baimės  mirksiukas.gif  taksai šiaip neturi tokio veislės bruožo kaip pyktis, visose veislėse agresija nėra toleruojama, parodose tokie diskvalifikuojami.
na o jeigu pirkot šuniuką be dokumentų, tada tai nebuvo taksas, o tiesiog panašus į tokį mišrūniukas ir kas jo galvelėj žinojo turbūt tik Dievulis  ax.gif

Ale nesakyk! schmoll.gif Turejom cia toki "aukso grynuoli" Boni. Is parodu patys "nusidiskvalifikavom", nes ants nieko ant keturiu koju nepripazino ir dar jokio baimes jausmo neturejo schmoll.gif Medziotojas is jo irgi... Nebent ant kaciu jei nagai nukarpyti biggrin.gif O lape tai buk mielas jam surask, ivaryk i ola ir dar landa praplatink. Vaikytus ir taip, bet tada skandalas butu ant visos uredijos, o nauda,- kad paskui savaite laiko paties Bonio ieskotum doh.gif (Tuoj susikaupsiu ir parasysiu kaip jis zuiki "medziojo).
Dvikoju irgi nepripazino schmoll.gif Nei svetimu, nei savu. Lyg ir pazysta, bet apsimeta, kad NE. Atsimenu budavo palenda po lova - niekaip nebeisviliosi schmoll.gif Is sluotos tik seriai byra... Paskum ismokom apmaut: as paskambinu prie duru, o brolis pasislepes laukia kada begs pro sali; tada stveria ir atkelia nuo zemes. Taksas ne lakunas, tai vos pakeltas is pikto sunio pasidaro (ir suglemba) kaip mazgote biggrin.gif Galu gale pabego pavedziot isvestas. Tada "taksu" dar nebuvo po sesiolika ant kiekvieno kampo, tai didziausia tikimybe, kad koks nors durnius ji priglaude. Nu ir prisikankino turbut paskui!!! Taip jam ir reikia!!! Zinos kaip svetimus taksus vogt!!! thumbup.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kalba ėjo apie nestabilios psichikos šunis, Arvydai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 05, 10:33)
Nemanau, kad kalba ėjo apie nestabilios psichikos šunis, Arvydai.

Taigis sakau: GRYNUOLIS! Su visais popieriais ir is "geros seimos". O psichika tai joa! LIUKSUSINE! lotuliukas.gif Ir nepasakytum, kad mes su juo nedirbom; dar ir kiek ir laiko, ir pinigu sukisom. Nieko nesigavo schmoll.gif
Va kaip zuiki gaudem!!
Mes ji issivezem i miska kur zinojom, kad buna lapiu. (Jau buvo visus urvinio suns kursus praejes, diploma turejo ir lialialia). Vieto lapes pasitaike, kad zuikis per raziena lekia. Bonis mazas, tai tokiu dalyku nemato, bet tevas nepagalvojo kuom baigsis, tai pakele ir parode. Ajajai koks kurto instinktas prabudo! Kad jis pavys zuiki... nu nebent surista ir mieganti. Ale uzejo ant pedsaku ir nuabrijo per laukus, girias ir marias biggrin.gif Uz kokiu 10 minuciu jau nebesigirdejo. Dar geroookai lukterejom ir tevas isvaziavo ieskot, o mane paliko laukt galgi parvarys. Dar uz kokios valandos lygiai toj pacioj vietoj kur nuleke, issoko zuikis ir, nebelabai skubedamas, savo keliais nuliuoksejo. AHA! Reik laukt!! Dar uz poros valandu pedsakais sekancio Bonio ambrijimas vel pasigirdo. Tada issiskleidem per pieva kur mazdaug tas zuikis prabego ir siaip taip sugavom "kurta" biggrin.gif Nelabai daves, bet buvo ant tiek nusivares, kad as su plytom vietoj basanoskiu ji pavyciau ax.gif biggrin.gif
Sakytum viskas gerai: suo turi gera nosi ir daug azarto, matomai tiktu ka nors persauta persekiot... Bet gi absoliuciai nesiorentuoja, kad tai ne jo "taikinys" schmoll.gif Butu pakeliui karve rades tai gal ir ta bandytu "suest"? bigsmile.gif Ir tada jau nebeprisisauksi; kaimieciai ilgai nesicackins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 05, 08:49)
Kai ieškojau ansnukio savo taksui,visi žvengė.Vos gavau

Keista, lietuviska Gufi firma gamina odinukus, specialiai "taksui" g.gif Nebent gal gerokai seniau ieskojot...
Mano pirmoji takse irgi pikta buvo ir segdavo gerai, tiek sunims, tiek zmonems...antroji, kur avatare, tai absoliuciai saltu nervu, stabili kalyte, nekasdavo nei sunim nei zmonem...nors irgi be popieriu, o be to dusyk kapitaliai draskyta sunu doh.gif
Siaip kiek pastebejau, bent jau bedokumenciai taksai daznai piktumo nestokoja...Ir kanda jie ne is baimes, bet taip konkreciai su noru...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 05, 11:05)
Keista, lietuviska Gufi firma gamina odinukus, specialiai "taksui"  g.gif Nebent gal gerokai seniau ieskojot...
Mano pirmoji takse irgi pikta buvo ir segdavo gerai, tiek sunims, tiek zmonems...antroji, kur avatare, tai absoliuciai saltu nervu, stabili kalyte, nekasdavo nei sunim nei zmonem...nors irgi be popieriu, o be to dusyk kapitaliai draskyta sunu  doh.gif
Siaip kiek pastebejau, bent jau bedokumenciai taksai daznai piktumo nestokoja...Ir kanda jie ne is baimes, bet taip konkreciai su noru...

Zose gi garbanotos takses ir "juristo" palikuonis. Gereite iki negaliu apsakyt!
Ne tai, kad savo daiktus kitiems sunims atidavinetu, bet pirma tikrai nepuola schmoll.gif Loja... nu kai labai ilgai neisvesta tada svelniai amtelna. blush2.gif Ir mane nuo to jorko gina ax.gif Ir supranta ka sakai. Ir akys protingos. Ir moka pademonstruot ko noretu. Ir prisigerint. Ir ziurkes gaudo. Ir kate pasaugo (kas yra pats didziausias geris)! biggrin.gif
Link 7 metu. Snukutis jau zyla. Kai dar pasens gal taps piktesne, bet, kad nelabai yra priezasciu ant ko jin galetu pykt g.gif
Atsakyti