Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 03, 13:12)
Buvau saziningai primirses iki mama (Tarptautines zurnalistu dienos proga) euro ant bambalio nepadovanojo)  wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif
SVEIKINIMAI VISOMS ESAMOMS IR PERSPEKTYVINEMS!!  4u.gif  ACIU, KAD BUNAT!!!

Cia tu zurnalistes turi minty, ania? biggrin.gif

Nolda, idomi istorija wub.gif Nu ka galiu pasakyti-sauniai sukiesi thumbup.gif

Laba dienele 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 03, 10:46)

Londonas draugiškas šunims,varinėja ten parkuose laisvai-teko gyvent...berods,ir metaliniai antsnukiai draudžiami,jei gerai pamenu  rolleyes.gif

Nežinau, metalinių antsnukių nenaudoju, bet čia daug visokių nesąmonių draudžiama iki lygio, kur juokinga ir užknisa smile.gif
Parkai faini. Jei turi draugišką šunį. Pas mane tokių nėr - nu jos draugiškos, bet pirma apsilot reikia. Tai tą UK parkų grožį tik vakar vakare išbandėm, kai nieko kito aplink nebuvo. Bet centre buvom daug kartų, gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 03, 08:46)
Londonas draugiškas šunims,varinėja ten parkuose laisvai-teko gyvent...berods,ir metaliniai antsnukiai draudžiami,jei gerai pamenu  rolleyes.gif

Niekas nedraudzia metaliniu antsnukiu - paprasciausiai jie nera populiarus, nes yra didelis pasirinkimas ir daugumai sunu tinka kitokie (medziaginiai ar minksto plastiko).
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 05 03, 14:26)
Nežinau, metalinių antsnukių nenaudoju, bet čia daug visokių nesąmonių draudžiama iki lygio, kur juokinga ir užknisa smile.gif
Parkai faini. smile.gif

Tik man jų parkuose medžių mažokai hihihi.gif
Atsakyti
Laba dienelė. 4u.gif

Buvau šiandien Kaivanoj, konsultavausi del lašiukų nuo erkių. Nu sako, visi lašai nuo 2kg. O maniškė kol kas tik 1,3 kg... Tai davė katėms skirtus, bet irgi visų nesulašinti liepė... g.gif
Atsakyti
Zose turi minksta antsnuki. (Patys pasiuvom is senos baidarkes rolleyes.gif ). Bet jin nedziugauja kai uzmaukslinam schmoll.gif Tiesa pasakius jai vobsce nereik jokiu nasru apsaugu, bet kai sugriauzdavo mobiliaka tai dedavom uz bausme. Arba profilaktiskai: kad dar ko nors nesugriauztu... ax.gif
Tai jin griuna ant foteliuko ir visa diena gali taip praliudet. Net i kate nebereaguoja! O kate eina ir krapsto ta jos antsnuki. Tipo: "Priimk uzuojauta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 04, 10:35)
Tik man jų parkuose medžių mažokai  hihihi.gif

Man pakanka, ir visuose parkuose miškingos vietos yra smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Draugai savo kalaitei (prieglaudinei) išeidami iš namų deda antsnukį...nes mėgsta laidus graužt,kai nieko nėr namie...man tai savotiškai gaila,bet jei nėr ką daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 04, 15:02)
Draugai savo kalaitei (prieglaudinei) išeidami iš namų deda antsnukį...nes mėgsta laidus graužt,kai nieko nėr namie...man tai savotiškai gaila,bet jei nėr ką daryt...  g.gif

tokiu atveju jau geriau narvas. mano abu šunys antsnukių nėra matę, nepatinka man biggrin.gif
Atsakyti
As savo 7 kg budulei antsnuki uzdejau..atrodo prikolnai, bet uztai man streso nebevaro tarp sunu lakstydama, be to gali su jais pazaist bigsmile.gif Kazkuria diena vaikstinejom su 5 sunimis, is kuriu pati maziausia su antsnukiuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 04, 18:36)
As savo 7 kg budulei antsnuki uzdejau..atrodo prikolnai,
Parodyk. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 04, 18:36)
As savo 7 kg budulei antsnuki uzdejau..atrodo prikolnai, bet uztai man streso nebevaro tarp sunu lakstydama, be to gali su jais pazaist  bigsmile.gif Kazkuria diena vaikstinejom su  5 sunimis, is kuriu pati maziausia su antsnukiuku  lotuliukas.gif

hihihi.gif nu jo...
bet įdomiausiai turbūt jorkas su antsnukiu atrodytų lotuliukas.gif
Atsakyti