Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Prijom prikom, kir visi dinge?
Sunys paserti, isciuciuoti ismyluoti, paklusnus, nepridare eibiu- ner ka rasyt, ania?

Oj, mano puskės foksė uzvakar uzuolaidas sudraske salone. Bet taip baisiai-kokrečiai-tempė matyt jas ir isplėšė didžiausią skylę per patį vidurį, per visą plotį doh.gif

Sakau-kišk tu ją į narvą-pastaugs savaitę ir apsipras, juo labiau narvas jos ramybės zona. Tik niekad nerakina ji jo, nes tik užrakindavo-ta staugdavo. Nu ir neatlaikė jai širdis...
Tai dabar tokių nesąmonių prikrėtus, kad iiiiilgai galėčiau pasakot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 05 02, 14:51)
Sunys paserti, isciuciuoti ismyluoti, paklusnus, nepridare eibiu- ner ka rasyt, ania?

Oj, mano puskės foksė uzvakar uzuolaidas sudraske salone. Bet taip baisiai-kokrečiai-tempė matyt jas ir isplėšė didžiausią skylę per patį vidurį, per visą plotį doh.gif

Sakau-kišk tu ją į narvą-pastaugs savaitę ir apsipras, juo labiau narvas jos ramybės zona. Tik niekad nerakina ji jo, nes tik užrakindavo-ta staugdavo. Nu ir neatlaikė jai širdis...

Zose per mano ka tik sugrebotas lysves prasidragino verysad.gif Ir nereik visko verst ant piktos kaimynu kales su bantu! Pedsakai aiskuteliausi!! Specialia uzkarda buvau nuo visokiu mazu suniuku irenges... Bet Zosei ne motais jei pasikt ant agropleves uzsimane schmoll.gif Mazi suniukai gal ir nelipa, bet Zose mazdaug kaip diiiidelis moteriskas sprindis (su nagais lotuliukas.gif ) tai jai ta mano teorine uzkarda - dofeni ax.gif Panasiai kaip "STOP POLICIJA" celofanas biggrin.gif Nu konkreti curva!! Bet tokia susigedinus... O gal ta "trasa"visai ir i kalorijas?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 05 02, 14:51)

mes tai po miškus lakiojam biggrin.gif

o dėl foksės, kišti ją narvan reikia ir aišku prieš tai krūvį gerą duoti, kad be miego nieko nenorėtų ax.gif

va dėl narvo gerumo pasipasakosiu smile.gif Kirą nuo pirmos dienos apgyvendinau narve, naktim ir viena namuose ji būdavo narve. dabar (jai jau 19mėn), išeidama porai val iš namų, palieku ją palaidą namuose ir ji nieko nepridaro sokiai.gif gražiai guli prie durų ir manęs laukia smile.gif bent jau atidarius lauko duris ji stojasi nuo kilimėlio prie durų smile.gif tiesiog žino mergina, kad visos linksmybės tik su manim ir tik lauke, o namai - ramybės oazė, čia ilsimės wub.gif

Atsakyti
mano bernelis vakar gerai buvo patąsytas lotuliukas.gif tai miegojo kaip lokys...šiandien gaila,kuopiu namus,neturiu kada perdaug užsiimt ax.gif

o aš,panos,džiaugiuos,kad nepaklausiau ir narvo nepirkau.Būtų ir nemaži pinigai lauk išmesti,o ir su ryžo charakteriu...garantuotai būt susižeidęs,grotas mėgindamas pragraužt... g.gif
man rodos, kad visi namai jam atrodo kaip didelė būda ,tai nieko ir nebekrečia lotuliukas.gif
Kitą savaitgalį kelionė pas anytėlę nusimato,tai gaus bernas palakstyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 05 02, 16:36)
mano bernelis vakar gerai buvo patąsytas  lotuliukas.gif  tai miegojo kaip lokys...šiandien gaila,kuopiu namus,neturiu kada perdaug užsiimt  ax.gif

o aš,panos,džiaugiuos,kad nepaklausiau ir narvo nepirkau.Būtų ir nemaži pinigai lauk išmesti,o ir su ryžo charakteriu...garantuotai būt susižeidęs,grotas mėgindamas pragraužt... g.gif
man rodos, kad visi namai jam atrodo kaip didelė būda  ,tai nieko ir nebekrečia lotuliukas.gif
Kitą savaitgalį kelionė pas anytėlę nusimato,tai gaus bernas palakstyt  thumbup.gif

na dėl to charakterio... mūsų veisėjos tarnybinis vokietukas, dirbantis muitinėj, iš narvo per 5min išeina biggrin.gif bet tai čia labiau išimtis, negu taisyklė šunų pasaulyje wink.gif jeigu šuniui teisingai narvas parodomas ir šuo nėra su super ego biggrin.gif manau narvas pats tas smile.gif
Atsakyti
Niekur mes nedingom 4u.gif Buvom išvykę į sodybą,mes su Vėjuku jau namuose,o mama su Setuku atidarė sezoną.Pagyvens iki rudens,aišku atvažiuos ir miestan,mes laisvadieniais nuvyksim.Šiandien šaltas vėjas,labai nemalonu miškuose.Bet privalomą trasą įveikėme.Net gegutės negirdėjom,su centais dar reiks dar vaikščioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes paspalvosim temą smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir dar pasidalinsiu mūsų istorija smile.gif

http://nebrisius.lt/...-kate-ir-mazas/
Atsakyti
Nolda,perskaičiau.Net ašarą ištraukė.Manau daug yra tokių žmonių,tik jie tyliai gyvena.O garsiai nuskamba bjaurios istorijos.Pagarba jums ir jūsų gyvenimo draugui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 05 03, 00:27)
Mes paspalvosim temą smile.gif

Neprasta panienka ant kelmelio biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 02, 19:27)
na dėl to charakterio... mūsų veisėjos tarnybinis vokietukas, dirbantis muitinėj, iš narvo per 5min išeina biggrin.gif bet tai čia labiau išimtis, negu taisyklė šunų pasaulyje wink.gif jeigu šuniui teisingai narvas parodomas ir šuo nėra su super ego  biggrin.gif  manau narvas pats tas smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif gudruolis...na,tarkim,maniškis irgi išimtis mirksiukas.gif tiesiog dabar kartais pasidžiaugiu,kad be reikalo nepridariau šuniui streso,o sau išlaidų biggrin.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 02, 19:50)
Niekur mes nedingom 4u.gif Buvom išvykę į sodybą,mes su Vėjuku jau namuose,o mama su Setuku atidarė sezoną.Pagyvens iki rudens,aišku atvažiuos ir miestan,mes laisvadieniais nuvyksim.Šiandien šaltas vėjas,labai nemalonu miškuose.Bet privalomą trasą įveikėme.Net gegutės negirdėjom,su centais dar reiks  dar vaikščioti lotuliukas.gif

O,kai kam atostogos Rūgpienių kaime thumbup.gif .Smagu šuniui,laisvės daugiau,pasiilgs turbūt baisiausiai rolleyes.gif
Oo,o ką antrasis šunytis,varžybose dalyvauja ? rolleyes.gif

QUOTE(Nolda @ 2015 05 03, 01:30)
Ir dar pasidalinsiu mūsų istorija smile.gif

Nolda,jūs visi šaunuoliai 4u.gif
Londonas draugiškas šunims,varinėja ten parkuose laisvai-teko gyvent...berods,ir metaliniai antsnukiai draudžiami,jei gerai pamenu rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau saziningai primirses iki mama (Tarptautines zurnalistu dienos proga) euro ant bambalio nepadovanojo) wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif
SVEIKINIMAI VISOMS ESAMOMS IR PERSPEKTYVINEMS!! 4u.gif ACIU, KAD BUNAT!!!
Atsakyti