Prijom prikom, kir visi dinge?
Sunys paserti, isciuciuoti ismyluoti, paklusnus, nepridare eibiu- ner ka rasyt, ania?
Oj, mano puskės foksė uzvakar uzuolaidas sudraske salone. Bet taip baisiai-kokrečiai-tempė matyt jas ir isplėšė didžiausią skylę per patį vidurį, per visą plotį
Sakau-kišk tu ją į narvą-pastaugs savaitę ir apsipras, juo labiau narvas jos ramybės zona. Tik niekad nerakina ji jo, nes tik užrakindavo-ta staugdavo. Nu ir neatlaikė jai širdis...
Tai dabar tokių nesąmonių prikrėtus, kad iiiiilgai galėčiau pasakot
QUOTE(Fėja* @ 2015 05 02, 14:51)
Sunys paserti, isciuciuoti ismyluoti, paklusnus, nepridare eibiu- ner ka rasyt, ania?
Oj, mano puskės foksė uzvakar uzuolaidas sudraske salone. Bet taip baisiai-kokrečiai-tempė matyt jas ir isplėšė didžiausią skylę per patį vidurį, per visą plotį
Sakau-kišk tu ją į narvą-pastaugs savaitę ir apsipras, juo labiau narvas jos ramybės zona. Tik niekad nerakina ji jo, nes tik užrakindavo-ta staugdavo. Nu ir neatlaikė jai širdis...
Zose per mano ka tik sugrebotas lysves prasidragino Ir nereik visko verst ant piktos kaimynu kales su bantu! Pedsakai aiskuteliausi!! Specialia uzkarda buvau nuo visokiu mazu suniuku irenges... Bet Zosei ne motais jei pasikt ant agropleves uzsimane Mazi suniukai gal ir nelipa, bet Zose mazdaug kaip diiiidelis moteriskas sprindis (su nagais ) tai jai ta mano teorine uzkarda - dofeni Panasiai kaip "STOP POLICIJA" celofanas Nu konkreti curva!! Bet tokia susigedinus... O gal ta "trasa"visai ir i kalorijas??
QUOTE(Fėja* @ 2015 05 02, 14:51)
mes tai po miškus lakiojam
o dėl foksės, kišti ją narvan reikia ir aišku prieš tai krūvį gerą duoti, kad be miego nieko nenorėtų
va dėl narvo gerumo pasipasakosiu Kirą nuo pirmos dienos apgyvendinau narve, naktim ir viena namuose ji būdavo narve. dabar (jai jau 19mėn), išeidama porai val iš namų, palieku ją palaidą namuose ir ji nieko nepridaro gražiai guli prie durų ir manęs laukia bent jau atidarius lauko duris ji stojasi nuo kilimėlio prie durų tiesiog žino mergina, kad visos linksmybės tik su manim ir tik lauke, o namai - ramybės oazė, čia ilsimės
mano bernelis vakar gerai buvo patąsytas tai miegojo kaip lokys...šiandien gaila,kuopiu namus,neturiu kada perdaug užsiimt
o aš,panos,džiaugiuos,kad nepaklausiau ir narvo nepirkau.Būtų ir nemaži pinigai lauk išmesti,o ir su ryžo charakteriu...garantuotai būt susižeidęs,grotas mėgindamas pragraužt...
man rodos, kad visi namai jam atrodo kaip didelė būda ,tai nieko ir nebekrečia
Kitą savaitgalį kelionė pas anytėlę nusimato,tai gaus bernas palakstyt
o aš,panos,džiaugiuos,kad nepaklausiau ir narvo nepirkau.Būtų ir nemaži pinigai lauk išmesti,o ir su ryžo charakteriu...garantuotai būt susižeidęs,grotas mėgindamas pragraužt...
QUOTE(lututė @ 2015 05 02, 16:36)
mano bernelis vakar gerai buvo patąsytas tai miegojo kaip lokys...šiandien gaila,kuopiu namus,neturiu kada perdaug užsiimt
na dėl to charakterio... mūsų veisėjos tarnybinis vokietukas, dirbantis muitinėj, iš narvo per 5min išeina bet tai čia labiau išimtis, negu taisyklė šunų pasaulyje jeigu šuniui teisingai narvas parodomas ir šuo nėra su super ego manau narvas pats tas
Niekur mes nedingom Buvom išvykę į sodybą,mes su Vėjuku jau namuose,o mama su Setuku atidarė sezoną.Pagyvens iki rudens,aišku atvažiuos ir miestan,mes laisvadieniais nuvyksim.Šiandien šaltas vėjas,labai nemalonu miškuose.Bet privalomą trasą įveikėme.Net gegutės negirdėjom,su centais dar reiks dar vaikščioti
Mes paspalvosim temą
Nolda,perskaičiau.Net ašarą ištraukė.Manau daug yra tokių žmonių,tik jie tyliai gyvena.O garsiai nuskamba bjaurios istorijos.Pagarba jums ir jūsų gyvenimo draugui
QUOTE(Nolda @ 2015 05 03, 00:27)
Mes paspalvosim temą
Neprasta panienka ant kelmelio
QUOTE(inga321 @ 2015 05 02, 19:27)
na dėl to charakterio... mūsų veisėjos tarnybinis vokietukas, dirbantis muitinėj, iš narvo per 5min išeina bet tai čia labiau išimtis, negu taisyklė šunų pasaulyje jeigu šuniui teisingai narvas parodomas ir šuo nėra su super ego manau narvas pats tas
gudruolis...na,tarkim,maniškis irgi išimtis tiesiog dabar kartais pasidžiaugiu,kad be reikalo nepridariau šuniui streso,o sau išlaidų
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 02, 19:50)
Niekur mes nedingom Buvom išvykę į sodybą,mes su Vėjuku jau namuose,o mama su Setuku atidarė sezoną.Pagyvens iki rudens,aišku atvažiuos ir miestan,mes laisvadieniais nuvyksim.Šiandien šaltas vėjas,labai nemalonu miškuose.Bet privalomą trasą įveikėme.Net gegutės negirdėjom,su centais dar reiks dar vaikščioti
O,kai kam atostogos Rūgpienių kaime .Smagu šuniui,laisvės daugiau,pasiilgs turbūt baisiausiai
Oo,o ką antrasis šunytis,varžybose dalyvauja ?
QUOTE(Nolda @ 2015 05 03, 01:30)
Nolda,jūs visi šaunuoliai
Londonas draugiškas šunims,varinėja ten parkuose laisvai-teko gyvent...berods,ir metaliniai antsnukiai draudžiami,jei gerai pamenu
Buvau saziningai primirses iki mama (Tarptautines zurnalistu dienos proga) euro ant bambalio nepadovanojo)
SVEIKINIMAI VISOMS ESAMOMS IR PERSPEKTYVINEMS!! ACIU, KAD BUNAT!!!
SVEIKINIMAI VISOMS ESAMOMS IR PERSPEKTYVINEMS!! ACIU, KAD BUNAT!!!