Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 04 30, 11:29)
Bugis be jokiu chirurgiju budelej (jau antroj, nes ana tiek neatlaike) 18 metu tempia ir dar nepanasu, kad ryt reiks duobe kast  biggrin.gif  Nuo mazens ant 3 kojyciu, o vienintele invazija - karta i metus apkerpam. (Tuo paciu ir numaudom su blusu sampunu). (Beje, gerai, kad priminet!! jau kaip ir laikas kirpt; salnu, regis, nebenusimato?  g.gif ).

Šalna šįryt buvo dar.Ant žolės šerkšnas ryte matės.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 30, 11:28)
drinks_cheers.gif

nu sausą ir maniškis atbulais dantim ėda...košėj kruopų simboliškai,bet ir tai sugeba mėsas išsirinkt,kai orai atšilo,visai nevalgus pasidarė. Man nesudėtinga jam gamint,galėčiau ir vakare tą patį duot...dar pasiskaitinėjau,kad geriau mėsinę košę ne su kruopom virt,o su daržovėm...ale kai tiek tų kruopų... irnesakyk.gif

žaidžiau ir aš su tom mėsom, mama net būdavo į stiklainius likusios sriubos prišaldydavo...viriau ir visaip varijuodama lotuliukas.gif ir morkytės, ir kopūstai, ir burokų
..vyras nulipa iš 2 aukšto su nelaiminga veido išraiška - tipo, šuniui taip skaniai verdi, man tai taip neduodi lotuliukas.gif bigsmile.gif

..o dabar bananai ir persimonai būna desertui lotuliukas.gif
bet ryja taip, kad atrodo gyvenime neragavus lotuliukas.gif

mus su pokalbiais apie šėrimą - tuoj išspirs iš temos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurateba: 30 balandžio 2015 - 10:40
QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 11:38)
žaidžiau ir aš su tom mėsom, mama net būdavo į stiklainius likusios sriubos prišaldydavo...viriau ir visaip varijuodama  lotuliukas.gif ir morkytės, ir kopūstai, ir burokų
..vyras nulipa iš 2 aukšto su nelaiminga veido išraiška - tipo, šuniui taip skaniai verdi, man tai taip neduodi  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

..o dabar bananai ir persimonai būna desertui  lotuliukas.gif
bet ryja taip, kad atrodo gyvenime neragavus lotuliukas.gif

mus su pokalbiais apie šėrimą - tuoj išspirs iš temos  biggrin.gif

irnesakyk.gif nesąmonė...ką,beveisliai neėda ? Šnekėt galima apie viską,kas liečia šunis.O jei nori šnekėt VIEN apie kažką-tada jo,yra tam skirta tema.

Tai šiandien ir paskaičiau,jog šuniui reik gamint taip,kad galėtum ir pats valgyt biggrin.gif ...o kartais Pinkio košė ir kvepia tik ką išvirta taip,kad tikrai galėtai pusryčiam lapnot lotuliukas.gif su šuniu iš vieno bliūdo lotuliukas.gif

neėda pas mane jokių vaisių...visas į šeimininkę-geriau lašiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
sutinku ax.gif
tik aš nemokėjau normos nutaikyti, buvau nutukinus...
nes vis norėjosi kad skaniau būtų ir kad šilta būtų, nes voljere nuo pavasario iki žiemos būdavo, žiemą vakare į koridorių ateidavo.
O dabar normą žinau, įpyliau ir baigta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateba @ 2015 04 30, 11:29)
maniškei gegužės 10 bus 2 metai...
kada geriau daryti operaciją? dabar ar rudenį?

Esminio skirtumo ner, bet as gal rinkciaus rudeni...nes jei dabar turi pieno, reiskia reiks gerokai paluket, kol jo nebeliks ir viskas stos i savo vezes, tada jau pritempsit iki vasaros...geriau, kad operacija nebutu daroma itin karstu oru, nes tada siek tiek padideja puliavimo tikimybe...na ir dar "biuletenis" pora sav., tai reik paskaiciuot kad nebutu isvyku/atostogu bigsmile.gif bigsmile.gif
Mano baltoji sterilizuota geguzes gale, viskas mum gerai tasyk praejo. O margajai vis nerandu palankaus laiko - tai pienai, tai varzybos, tai atostogos..bet jau oi kaip reik - jai 4,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 30, 12:25)
Esminio skirtumo ner, bet as gal rinkciaus rudeni...nes jei dabar turi pieno, reiskia reiks gerokai paluket, kol jo nebeliks ir viskas stos i savo vezes,  tada jau pritempsit iki vasaros...geriau, kad operacija nebutu daroma itin karstu oru, nes tada siek tiek padideja puliavimo tikimybe...na ir dar "biuletenis" pora sav., tai reik paskaiciuot kad nebutu isvyku/atostogu  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Mano baltoji sterilizuota geguzes gale, viskas mum gerai tasyk praejo. O margajai vis nerandu palankaus laiko - tai pienai, tai varzybos, tai atostogos..bet jau oi kaip reik - jai 4,5 metu.

vakar vetai apžiūrėjo - pienas nesiskiria, tik krūtukai blush2.gif padidėją stiprokai.
Aš išsigandau dėl tų erkių nelaimingų, jos nosis buvo šilta ir jau tokia lovos karalienė pasidarius.
Reikės rudeniop organizuotis, kad išvengti nenumatytų blogybių.
Turiu pažadą vykdyti pioneer.gif 14 metų ir nemažiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat rinkčiausi pavasarį - balandį, gegužę, kai dar nėr karšta. Arba kokį rugsėjį, spalį, lapkritį. Bet kuo vėliau rudenį, tai dažnai būna lietinga ir šlapia. Man tada nepatinka, prasčiau gyja, sušlampa, jei šuo trumpakojis. O taip nesinori infekcijos. Tai man optimaliau koks rugsėjis.
Mano Pepė sterilizuota sausio vidury. Kitaip negalėjau - rizikavom, kad surujos, o norėjau iki pirmos rujos sterilizuot. Be to, turėjo parvažiuot antra šuo, tai paskui būtų tekę labai ribot tarpusavio žaidimu. Po operacijos užėjo labai dideli šalčiai, tai buvo durnai labai. Išeit į lauką reikia, šuo ant pavadžio, reik prižvelgt, kad nedūktų (Pepė maža buvo kaip torpeda), nešokinėtų, o lauke -25 :/ Grįžti namo, šuo turbinis, nulaikyt neina... Bet greitai ten mum praėjo. Dvi savaitės ir vėl kaip nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 30, 14:12)
Aš taip pat rinkčiausi pavasarį - balandį, gegužę, kai dar nėr karšta. Arba kokį rugsėjį, spalį, lapkritį. Bet kuo vėliau rudenį, tai dažnai būna lietinga ir šlapia. Man tada nepatinka, prasčiau gyja, sušlampa, jei šuo trumpakojis. O taip nesinori infekcijos. Tai man optimaliau koks rugsėjis.
Mano Pepė sterilizuota sausio vidury. Kitaip negalėjau - rizikavom, kad surujos, o norėjau iki pirmos rujos sterilizuot. Be to, turėjo parvažiuot antra šuo, tai paskui būtų tekę labai ribot tarpusavio žaidimu. Po operacijos užėjo labai dideli šalčiai, tai buvo durnai labai. Išeit į lauką reikia, šuo ant pavadžio, reik prižvelgt, kad nedūktų (Pepė maža buvo kaip torpeda), nešokinėtų, o lauke -25 :/ Grįžti namo, šuo turbinis, nulaikyt neina... Bet greitai ten mum praėjo. Dvi savaitės ir vėl kaip nauja smile.gif

Zosyte regis velyva pavasari nudzyrino, bet uz poros savaiciu jin jau paskui dvirati i pliaza lakste lotuliukas.gif Niu ten taip gavos, kad jau su dar gana saugiu abortu ta operacija liko suderinta. "J-23" tokia biski prie prostituciu, tai dar visiska neuzauga (kur tai link 6 men., bet tiksliai nezinom) paspruko ir... ... ... ax.gif
Ale kaip tas randas atrodo!!! Per kleckus tik dzyrkst ir gatava, o pas Zose tai po siai dienai neaisku tarpuuodegi ar angina vetkej pjove verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 30, 14:12)
Grįžti namo, šuo turbinis, nulaikyt neina... Bet greitai ten mum praėjo. Dvi savaitės ir vėl kaip nauja smile.gif

Maniske kai caca lialia, tai su siulais bais rami buvo...tuo uzliuliavo mano budruma ir ...islupo viena siula is dvieju..turejau strioko, tada jau akyliau tas likusias dieneles priziurejau...nepemenu kas antra siula iskrapste ir kale tiesiog akyse atgijo biggrin.gif
------------------------
Vakar sveciuose turejom Pepes "klona" wub.gif Panasaus ugio, tik kaip bachuras tai rema uzsikociojes, toks stambesnis, bet to paties kolioro, su antakiukais bigsmile.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 01, 00:27)
Ale kaip tas randas atrodo!!! Per kleckus tik dzyrkst ir gatava, o pas Zose tai po siai dienai neaisku tarpuuodegi ar angina vetkej pjove  verysad.gif

O tai pas koki "mesininka" pjovet? Pas blonde tai mazutelis delikatus pjuvis buvo, zymes bevik neliko...Taksei puliuojancia gimda kai salino, tai irgi pjuvis tokis nemazokas ir randas buvo likes...vyro veto rankos masyvesnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 01, 10:07)
O tai pas koki "mesininka" pjovet? Pas blonde tai mazutelis delikatus pjuvis buvo, zymes bevik neliko...Taksei puliuojancia gimda kai salino, tai irgi pjuvis tokis nemazokas ir randas buvo likes...vyro veto rankos masyvesnes  biggrin.gif

Neeee, pas joki ne mesininka schmoll.gif Gi rasiau: "Vetkej operavo"! Pacioj, pacioj AKADEMIJOJ! O kas ten pjove tai ka as zinau: is ryto palikom, o kita diena jau parveze liudna ir nusterilinta. Greiciausiai koks nors studentas treniravos thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 01, 10:22)
Neeee, pas joki ne mesininka  schmoll.gif  Gi rasiau: "Vetkej operavo"! Pacioj, pacioj AKADEMIJOJ! O kas ten pjove tai ka as zinau: is ryto palikom, o kita diena jau parveze liudna ir nusterilinta. Greiciausiai koks nors studentas treniravos  thumbup.gif  biggrin.gif

As neklausiau kur, nes buvo parasyta, o klausiau pas ka/koki "mesininka"(neprofesionala) tongue.gif
Nu va, kad pas studenta, atsakymas aiskus...kode jus vis isvedziot megstat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 01, 10:50)
As neklausiau kur, nes buvo parasyta, o klausiau pas ka/koki "mesininka"(neprofesionala)  tongue.gif
Nu va, kad pas studenta, atsakymas aiskus...kode jus vis isvedziot megstat  doh.gif

Tai blim, gal Zosyte ir buvo busimo profesoriaus kursinis darbas!! biggrin.gif Negi as zinau pas studenta ar studente papuole? I operacine gi nieks alxoholiku su drebanciom rankom neileidzia schmoll.gif (Ir net pro rakto skylute nieko gero nesimato) blink.gif biggrin.gif
Atsakyti