QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 30, 14:12)
Aš taip pat rinkčiausi pavasarį - balandį, gegužę, kai dar nėr karšta. Arba kokį rugsėjį, spalį, lapkritį. Bet kuo vėliau rudenį, tai dažnai būna lietinga ir šlapia. Man tada nepatinka, prasčiau gyja, sušlampa, jei šuo trumpakojis. O taip nesinori infekcijos. Tai man optimaliau koks rugsėjis.
Mano Pepė sterilizuota sausio vidury. Kitaip negalėjau - rizikavom, kad surujos, o norėjau iki pirmos rujos sterilizuot. Be to, turėjo parvažiuot antra šuo, tai paskui būtų tekę labai ribot tarpusavio žaidimu. Po operacijos užėjo labai dideli šalčiai, tai buvo durnai labai. Išeit į lauką reikia, šuo ant pavadžio, reik prižvelgt, kad nedūktų (Pepė maža buvo kaip torpeda), nešokinėtų, o lauke -25 :/ Grįžti namo, šuo turbinis, nulaikyt neina... Bet greitai ten mum praėjo. Dvi savaitės ir vėl kaip nauja
Zosyte regis velyva pavasari nudzyrino, bet uz poros savaiciu jin jau paskui dvirati i pliaza lakste
Niu ten taip gavos, kad jau su dar gana saugiu abortu ta operacija liko suderinta. "J-23" tokia biski prie prostituciu, tai dar visiska neuzauga (kur tai link 6 men., bet tiksliai nezinom) paspruko ir... ... ...
Ale kaip tas randas atrodo!!! Per kleckus tik dzyrkst ir gatava, o pas Zose tai po siai dienai neaisku tarpuuodegi ar angina vetkej pjove